Eltisini kıskandı doğurdu derler mi ?

Coçuğunuz yaşı ideal. Cok beklemeyin ikinci cocuk icin. Tam zamani.

tam aksine eltim hamile kalsa ben de isterdim yaşıt kuzen olsunlar diye. Büyük çocukları denk getirememişsiniz 2. Leri denk getirin.
Biri bir şey derse ben de istiyordum onun da hamileliği duyunca yaşıt olsunlar amca çocukları beraber oynar diye heves ettim dersiniz. Neden ille kötü düşğnüyorsunuz ki.
inşallah istediğiniz zamanda kucağınıza alırsınız yavrunuzu

İnsanın fikri neyse zikri de odur atasözünün canlı örneğisiniz

Evet bır eltım daha var onunla cocuklafını. Arasında bır sene var o hep onun o dogurumca bılerek dogurdugunu söyler öyle işlemiş bNada sanırımdan ondan kaynaklı yoksa aramda herhangı bır proplem yok

Elalemi takmayın, siz işinize yolunuza hayatınıza bakın. Elalem de kendine başka iş bulsun, boş boş milletin dedikodusunu yapmasın.

I na na mi yo rum boyle düşünmenize..Su an ennnn son düşünmeniz gereken sey bu olmali! Bebek saglikli olacak mi? Ben annelige hazir miyim? Buyuk çocuğum kardese hazir mi? Evimiz yeni bir bireye hazir mi?? Diye düşünmelisiniz..

Bana durum tam tersi olsa, eltim benden kıskandı da hamile kaldı diye düşünürdünüz gibi geldi.

Kırk yıl düşünsem kimsenin hamileliğini kıskançliga bağlamam. Sizin böyle düşünmeniz de normal gelmedi o yüzden.

Ne alaka yaaaa. Amaaan derlerse de desinler. Onlar öyle söyledi diye öyle mi olmuş oluyo ne bar bizimde kız kardrşimle aramızda 12 gün var görümcemlerle hep 9 ay arayla doğurduk birbirimizi kıskandık diye güldük geçtik

başlığa cevp vermek için yorum yazıyorum
Elalem ne derse der sen niye onları takıyorsun???Şu elalem ne der muhabbetine irreti oluyorum ya

Herkesin kendi hayat akışı var kimse kimseye göre yaşamamalı aksi bana normal gelmiyor. Hayatta aklıma gelmez ben hamile kaldığımda birine özendiğim düşünülür mü diye. Aynı şekilde benden sonra hamile kalan için de benden sonra özendi diye düşünmem çünkü. Pardon hatta özenmek değil kıskanmak demişsiniz siz. Siz içten içe eltinizin sizin çocuk yapacağınızı kıskandığını düşünüyorsunuz net olarak, ben planlıyorum dediğimde o harekete geçti diye ima ediyorsunuz. Doğal olarak kendi açınızdan da bunu düşünüyorsunuz. Bu normal değil.

Öyle birşey ima etmedim arkdaslar ben söylemıstım yanı haberı vardı demek ıstedım Böyle bir şey düşünmesi zaten saçma tekrar yazıyorum bır eltım daha var o aynı zamanlarda hamışe kalmıs bana sureklı bunu anlatırdı o yüzden beynıme böyle işlediler hep aslında suan yazarkem farkettım dedıgınız gıbı hemen olacagının bıle garantısı yok daha baska seyler dusunmem geremır zaten burayada bu dusuncemı yanlıs oldugunu onaylayyn dıye yazdım yanı bırılerının benım gıbı dusundugunu duymak ıcın errafımda bunu sorabılecegım kımsen yok cunku

Tamda böyle güldüm, demek ki tam tersi olsa siz öyle diyecektiniz, Zira kişi kendinden bilir işi.

kim ne derse desin yahu çocuğuda mı elalemin lafına göre yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…