Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
İnsanın fikri neyse zikri de odur atasözünün canlı örneğisinizMerhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Evet bır eltım daha var onunla cocuklafını. Arasında bır sene var o hep onun o dogurumca bılerek dogurdugunu söyler öyle işlemiş bNada sanırımdan ondan kaynaklı yoksa aramda herhangı bır proplem yokDaha önce aranızda kıskanclıkla ılgılı mevzular mı geçti canım neden böyle düşündün..Sonucta saglıgınla alakalı hassas bir dönemdeymişsin ve doktorun da zamanı oldugunu söylemiş.O sekılde dusuneceklerıne emınsen de bıze de surprız oldu dersın korunmanıza ragmen olmus gıbı aman bosver eltın de yenı gelın degılmıskı 14 yasında cocugu varmıs neden kıskanclık olsun sen hassas düşünmüşsün :)
Ne alaka anlıyamadım sizde yapmamam gerektıgınıöı dusunuyorsunuzİnsanın fikri neyse zikri de odur atasözünün canlı örneğisiniz
I na na mi yo rum boyle düşünmenize..Su an ennnn son düşünmeniz gereken sey bu olmali! Bebek saglikli olacak mi? Ben annelige hazir miyim? Buyuk çocuğum kardese hazir mi? Evimiz yeni bir bireye hazir mi?? Diye düşünmelisiniz..Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
.,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti..
Bu düşüncenizi istinaden yazdım.Ne alaka anlıyamadım sizde yapmamam gerektıgınıöı dusunuyorsunuz
başlığa cevp vermek için yorum yazıyorumMerhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
kim ne derse desin yahu çocuğuda mı elalemin lafına göre yapcazMerhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum