Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amannn boş verin
düğüne gelmeyenden ne bekliyorsunuz ki zaten
oğlum 6 yaşında kv kp ne taktı hatırlamıyorum keza kendi annem babam da
cidden unutmuşum sizin konuyu okurken düşündüm hatırlayamadım
kp in çocuğa söylediğinde garip bir şey göremedim işte çocuk kıskanmasın diye demiş
sanki alacaklı gibi altını hatırlatalım tavrı vs çirkin olmuş tamam kv nin sonradan getirim demesi de yersiz ama
zaten uzaktalarmış anladığım kadarı ile sizi pek rahatsız da etmemişler kendi hayatınız yaşamanıza izin vermişler
eşiniz cevap versin bundan sonra
annesi şunu bunu getirecek deyince insan şaka yollu sen ne getireceksin der mesela
kp öyle deyince buna da takın onun da olsun der güler vs vs
günümüz toplumu değişik ama bu altın konusunda
eltim doğum yaptı ben evli değildim yarın altın taktık bebeğe
aradan yıllar geçti benimki oldu küçük altın taktı
kv sürekli sordu eltin ne taktı diye ben de altın dedim
o esasen büyüklüğünü soruyordu ama anlamazlığa geldim bu işler ölçüye gelmez diye
neyse eltim tekrar doğurdu görümcem gram altın almış bize garip geldi eşime dedim olmaz bize yakışmaz ben ona da yarım alırım
bu işler kişinin kendisinde biter
haaa koyun mesafeyi olsun bitsin çok da sıkmayın canınızı
ayrıca da sevip sevmemek de farklı bir şey belki tavır vs yaparsınız diye de uzakta dururlar vay elini yukamadı yok ağzına yakın tuttu diye nice konular var
Anlamıyor ki ablacımAcık acık soylesenız , kaynananıza neden ayırıyorsunzu bızım cocugumuzu desenız
Hayır dolandırmadan ben alınıyorum bılmedıgım bırseymı var dıyeceksın ımasız ap acık dumduz kavgasızAnlamıyor ki ablacım
Diyorum ya sanki hiçbirsey dememişiz hiç bi sorun olmamış gibi
neden böyleler . neden oğullarına karşı böyle davranıyorlar.
eşiniz güçlü bi karakter mi.
dik başlı mıydı küçükken.
ya da ne bileyim diğer çocuklarında sağlık sorunları mı oldu da onun üstüne düşüp eşinizi unuttular .
hala da aynı tas aynı hamam devam mı ediyor acaba.
evet düğüne neden gelmediler .
Usenmedim bende okudum.Kv ve kb ye maddiyatci demissiniz ama her cumlenizden icinde altin ve para var.Malesef sizlerde onlar kadar maddiyatciniz.Kendinize bunlari dert edip kanser olmak yerine neden gorusmemeyi umursamamayi denemiyorsunuz ki? Beklentiler üzer.Ayrica kiz cocugu hice sayip erkegi el ustunde tutacak bu cahil insanlardan gelecek insanlarin sevgisine muhtac mi sizin cocugunuz? Ya da oradan gelecek altina, paraya? Onlar zaten sizin vermek istediginiz mesajlari coktan anladi anlamamazliktan geliyor ama siz hala onlarin yapmasi gereken seylere muhtac gibi davraniyorsunuz.Bi de hic umursamamayi deneyin bakalim ne olacak.
Çok iyi anlıyorum canım benim evime ilk defa gelen komşularım bile hediyeyle geldi hiçbirini tanımıyorum bile ama kv nin bi çöpü bile yok muhtaçlıktan değil ama en azından düşündüğünü değer verdiğini görmek bunlardan belli olur. Siz de diğerleriyle aynı değeri görüp görmediğinizi onlara yaptıklarından anlamaya çalışıyorsunuz çünkü manevi olarak hissetmiyorsunuz. Lafa gelince evladımsınız hepiniz birsiniz ama icraat yok... Aman uzak olsunlar zaten kadın düğüne gelseydi 100liralık bilezik takacakmış çeyrek altın ben evlenirken 150ydi siz düşünün artık onu da yapmak istemedi düğüne gelmedi ayy kendim gibi birini bulunca döküyorum taşlarıAynen bizde sanki onlar çocuk biz ebeveyniz gibi kaç kere yardım ettik
Maddi beklentimizde aslında gercek manada maddiyat değil siz anlıyorsunuz değilmi
Altın taksa ne takmasa ne üçyüz beşyüz tlye muhtaç değilizki
Maddiyattında ucu maneviyata dayanıyor işte
Değer vermelerine
Eşitliğe
Ama haklısınız
evet bazen farketmezler aileler . ama eşiniz farkettirmese de o zamanlar artık söylüyorsunuz ama onlar duymazdan geliyor . bu da ilginç.Buda çok saçma bir konu
Ama küçüğü küçük diye seviyorlar
Büyüğü boylu poslu diye sevip gurur duyuyorlar
Benim eşiminde tipiyle boyuyla kilosuyla sürekli dalga geçiyorlar
Hatta eşim kendi çalışıp okumuş büyük iyi bir üniye gidiyo onu okutacak kadar güçleri var diye
Demekki küçükkende hissettiriyorlardı bunu
Yok değil gerçekten çok değişiklerAy eşinize çok üzüldüm ya böyle ana baba... çok yazık.
Başka şehirde mi yaşıyorsunuz acaba kendilerince oğullarına trip mi atıyolar istemediğimiz kızla evlendin uzağa taşındın vs. diye ve acısını torundan çıkarıyolar. he tebi şu da var 8 /9 sene olmuş artık neyin tribi neyin kuyruk acısı..
Ah bacımm keşke aynı şehirde olaydık senle aynı ben valla boşversin eşin yaa küsmesin de çok da aramasın gitmesin. Nasıl ki ana baba hakkı varsa evlat hakkı da var. Hep hayırlı evlat isteriz ama bizi de hayırlı ana baba eyle demeyiz... Allah ıslah etsin yaa...Düğünü soran arkadaşlar olmuş alıntılayamadım toplu cvp vermiş olayım
Hep sorun çıkardılar ne istediysek hayır dediler bu şu sekilde yani nişana gerek yok kına olmasın düğüne şu kadar kişi gelsin gelinlik bu olmasın gibi gibii
Bu sorunlar büyüyünce elimde zaten maddi desteğiniz yok sizden istediğim annem babam diye bu günümde yanımda olmanız dedi
Ona rağmen tuttular düğün sokakta olsun dediler
Bende bunu katiyen kabul etmem dedim o zaman ne haliniz varsa görün dediler
Gelmediler
Ve ben onların tüm isteklerini aileme ragmen kabul ettim
Nişan olmadı
Kına olmadı
Ama yine de sorun çıkardılar ve en son düğün günü sabah aramışlar eşimi yine bişey demişler artık onu bilmiyorum söylemedi eşim
O şeyden sonra eşim teli kapamış açmamış
Onlarda gelmediler
Ki beni maddiyatcı gören arkadaşlarım yeri gelmişken bişey daha ben sadece eşimin evlilik teklifi ettiği yüzükle gelin oldum hiç bir şey ne istedik ne sorun ettik nede lafını ettik
Ama bu yazdığım mesele bir oyundu
Kv kb nın haksızlığı sevgisizliğinin kanıtı
Büyük oğlunu kayırması
Yani işin sonu yine maneviyat