- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum şok.
eşinize de öyle üzüldüm ki. üvey evlat olmuş içlerinde
eşinize siz sarılın.
arayın bayramdan bayrama. o kadar . gitme de gitmeseniz olur . ihtiyaç duymuyorlar size ki.
evlat da vermiş Rabbim. güle güle büyütün.
bazen analar babalar böyle çıkıyor demek ki.
yine yıllar önce buna benzer bi konu okuduğumu hatırladım. aynı şeyler . istenmeyen evlat.
moralim bozuldu yahu.
Canım konu o değil inankiYarim altini da ben tamamlayim konu bitsin istedim bi an
Saygı duyarımKısaca konu diğer yarım altınım gelmedi :)
çok gereksiz saçma şeylerden bahane uydurmuşlar. pürüz çıkarmışlar.Düğünü soran arkadaşlar olmuş alıntılayamadım toplu cvp vermiş olayım
Hep sorun çıkardılar ne istediysek hayır dediler bu şu sekilde yani nişana gerek yok kına olmasın düğüne şu kadar kişi gelsin gelinlik bu olmasın gibi gibii
Bu sorunlar büyüyünce elimde zaten maddi desteğiniz yok sizden istediğim annem babam diye bu günümde yanımda olmanız dedi
Ona rağmen tuttular düğün sokakta olsun dediler
Bende bunu katiyen kabul etmem dedim o zaman ne haliniz varsa görün dediler
Gelmediler
Ve ben onların tüm isteklerini aileme ragmen kabul ettim
Nişan olmadı
Kına olmadı
Ama yine de sorun çıkardılar ve en son düğün günü sabah aramışlar eşimi yine bişey demişler artık onu bilmiyorum söylemedi eşim
O şeyden sonra eşim teli kapamış açmamış
Onlarda gelmediler
Ki beni maddiyatcı gören arkadaşlarım yeri gelmişken bişey daha ben sadece eşimin evlilik teklifi ettiği yüzükle gelin oldum hiç bir şey ne istedik ne sorun ettik nede lafını ettik
Ama bu yazdığım mesele bir oyundu
Kv kb nın haksızlığı sevgisizliğinin kanıtı
Büyük oğlunu kayırması
Yani işin sonu yine maneviyat
Çok haklısınızOğlan çocuğuna tam altın takıp, kız çocuğu doğurandan tam altın mı alıyorlar ceza olarak? Sizin KV ve KP zaten zihniyetsiz insanlarmış, ne kadar günah ya kız evlada böyle muamele etmek, erkeği kızdan üstün tutmak. Oğullarımıza oğlan evlat yakışır ne demek ya? Bunları söylerken ağızlarına kürekle dalamadınız mı? Biri yanımda böyle salak saçma muhabbet yapsa padişah olsa susmam ya. Üç kız evlat yetiştirip evlendiren cennete gider diye hadisler var. Nasıl güzel şeydir kız evlat sahibi olmak.
Bu kafadaki adamlar size gelse ne gelmese ne, size analık babalık yapsa ne yapmasa ne, bu tip cahil insanlarla çok muhattap olmuyoruz diye sevinmek varken oturup kahroluyorsunuz. Bırakın sevmesinler, gelmesinler, altın almasınlar. Onların vereceği yarım altınla mı zengin olacaksınız? Neden bu insanları bu kadar dert edindiğinizi anlayamıyorum, bir kaç konunuz daha vardı sanki. Böyle bir KV, KB sahibi olsam aklıma getirip güzel kafamı bile yormam.
Hayır csnım gelmedi kimseçok gereksiz saçma şeylerden bahane uydurmuşlar. pürüz çıkarmışlar.
eşinizin abisi ya da kardeşi geldi mi düğününüze
eşinize karşı nasıl diğer kardeş . bağlılık gösterir mi.
yazık gerçekten .Hayır csnım gelmedi kimse
onların konu bahsini bile yapmıyorum çünkü anne baba böyleyken kardeşten ne beklersiniz ki
Abiside napsın övüle övüle değer göre göre şımarmış o da onları sömürüp bizede hava yapıp tatmin oluyor
Evet aynen böyle canım doğru yaklaşımCanım samimiyet ilişkilerimizde çok önemli bir yaklaşım. içimizde birisie karşı hissettiğimiz duygu sevgiyse bunu sözsel olarak dile getiremesek bile bedensel faaliyetsel olarak ister istemez yansıtırız. sizin eşinizin ailesinden uzakta yaşamanız ister istemez düğün zamanı yaşananlar mesafeyi açmış. Diğer torunlara yapılan yaklaşımın sizinkinede yapılmasını beklemeniz çok normal ama bunu beklenti haline dönüştürmek sizi mutsuz edecek bir tutum. varsın sizinkine diğerlerine yaptığı gibi yapmasın. siz yeterli sevgiyi verince çocuğunuz o farkı zaten anlayıp ona göre davranacaktır
Çok haklısınız
Yok kv kb konusunda daha ilk ve son konu bu
Benim derdim altın değil niye eşim niye üvey evlat gibi muamele ediliyor
Sizce ne olabilir
Ama hsklısınız aslında böylesi insanların ne düşündüğünü öğrenip napcsm haklısınız
Hiç boğulma hiç stres yapma hiç kafana bile takma. çocuğunu sözsel olarak aşağılamadıkları sürece hiç birşeye müdahale etme.sevgi olarak ne veriyorlarsa onu versinler.eşinizde zaten farkında olanların.siz kendi mutlululuğunuza sevginize odaklanın. dış güçler dışarda kalsın. kuzenlerinin yanında çocuğunuzun o farkı görmemesi için yanında durunEvet aynen böyle canım doğru yaklaşım
Aslında bende böyle düşünüyorum ama olayların içinde olunca bazen boğuluyorum gerçekten...
Ablacım ben açıkca bunu eşimin söylemesini istiyorum oda kesin sakin net oturup sormuyorHayır dolandırmadan ben alınıyorum bılmedıgım bırseymı var dıyeceksın ımasız ap acık dumduz kavgasız