Eltisini kıskandı doğurdu derler mi ?

Dogur bacim kime ne ,her zaman eloglu bir kulp bulur ,elin agzina bakmayin

Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
kimin ne dediğini umursamayın çocuk istersem yaparım istediğimi istediğim zaman yaparım

Dediler diyelim ne fark eder ki?
Hiç bir şeyin garantisi yok belki hemen olacak belki aylarca olmayacak. Hayat akıp giderken eltilerimizi bekleyecek halimiz yok

Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Sakın o ne der bu ne der diye erteleme çocuk yapma düşüncesini...Bizim yakın bir akraba da eltisiyle karşılıklı oturuyordu ve eltisinin çocuğu olmuyordu . Akrabamızın da bir tane çocuğu vardı ve kardeş istiyordu çocuğuna ama sırf eltisi benim çocuğum yok bana nispet olsun diye doğurdu düşünmesin diye bu fikri erteledi durdu. En sonunda eltisi çocuk esirgeme’den çocuk sahiplendi. Ve o akrabamızın da sonra çocuğu olamadı çünkü erken menapoza girdi stresten , 33 yaşında...

Aman gülüm niye takiyorsun. Hamile kal gitsin insallah..benim görümcem benim bebegim dogduktan sonra tekrar denemeye karar verdi. Hic öyle "ay beni kiskandi" felan diye düsünmedim. Allah isteyen herkese evlat versin. Herkesin durumu ve sagligi farkli oluyor. Hemen olacaginin garantisi de yokken bence baskalari düsünüp icini karartma

İnsanlar her konuya söyleyecek bir şey bulur. Bunu kendinize dert etmeyin.

Bence siz daha çok eltiniz böyle düşünecek diye tedirginsiniz.

Hayatınızı eltinize göre şekillendirecek kadar mı onu önemsiyorsunuz?

Herkesin evi yeri ayrı istediğiniz zaman yaparsınız 🌺 yapın gitsin bebek iyidir 🤩

Sakın o ne der bu ne der diye erteleme çocuk yapma düşüncesini...Bizim yakın bir akraba da eltisiyle karşılıklı oturuyordu ve eltisinin çocuğu olmuyordu . Akrabamızın da bir tane çocuğu vardı ve kardeş istiyordu çocuğuna ama sırf eltisi benim çocuğum yok bana nispet olsun diye doğurdu düşünmesin diye bu fikri erteledi durdu. En sonunda eltisi çocuk esirgeme’den çocuk sahiplendi. Ve o akrabamızın da sonra çocuğu olamadı çünkü erken menapoza girdi stresten , 33 yaşında...

şaka mı ya? Bu kadar hassas olmaya gerek var mı?

Benim eltim,eşimin kuzeni ve kuzenin eşi peş peşe doğurdular.kimse de o kısakandı bu demedi.ne alakası var.eşimin kuzenin oğlu kızımdan 4 gün sonra doğdu.

Teşekkür ederim cevaplarınız için 🌹 ama burda bir sürü yorum okuyorum böyle birşey ima edilse bile ben çok üzülücem biliyorum r yanım bekle dogursun öyle kal diyor cunku cok bekledı dünya onun etrafında sanıyor bende moral verıp destek oluyorum 😊 bunh elınden aldıgımı dusunecek önce kendı sonrada cevre baskısı ah o kadar takıyorum ki herseyı kendıme !!!
Bebek doğduktan sonra da bebeği görünce heveslendi hamile kaldı derlerse ne olacak? Milletin ne diyeceğini düşünmeyin. Size nasıl uygunsa öyle planlayın hayatınızı.

Böyle düşünecek kişiler kötü niyetlidir bence. Benim de kızım 3 yaşında eltimin oğlu 9 yaşında ikimiz de bu yaz hamile kalmak istiyoruz tam tersine herkes aaa ne güzel uzak da olsanız destek olursunuz birbirinize diyorlar. Açıkçası tersini düşünen olsa da umrumda olmazdı.
Daha önce onun ya da sizin herhangi bir hareketinize Böyle bir yorum mu yapıldı

Ne derlerse desinler ya. Bebek gorunce kadinlarin cani cekiyor bazen bu cok dogal bir sey. Esimin kuzeni dogurdu, hic aklinda yokken 1 ay icinde gorumcem de hamile kalmis hevesinden :) Hatta eltimin bebegi cok guzeldi, ben de heves ettim diyin, herkesin gonlu olsun.

Ben başkasını dusunmezdim istiyorsak eşimle yapardık ama bu korona döneminde yapmazdım isteyerek

Bebek başka birine göre hareket edilecek bişey değil ama ya. Ki istiyorsunuz+sağlıkla ilgili durumlar var. Bebek haberi alıncada bazen insan bir nebze özeniyor tabi. Tek durum var ki şu korona döneminde hamilelik süreci çok zor. Hamileliğimin ortasındaydım pandemi olduğunda. Hastaneye korka korka gitmek, yenidoğan bebeği o ortama sokmak, hamileyken ve lohusalık zaten çok özen ve dikkat gerektirirken ekstra ekstra dikkat etmek zor oluyor. Pandemide çocuk dogurmanın güzel yanları da var tabi. Bebek görmeye gelmek isteyen kimseyi kabul etmiyorsun ve bundan kırılmak gibi bi lüksleri olamiyor :) 2 bebeğin elini veya yüzünü kimse öpmeye yeltenmiyor❤️

Elti kıskançlığı meşhurdur. Sürekli bir kıyaslama hali. O yüzden kesin derler.

X