- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimin ne dediğini umursamayın çocuk istersem yaparım istediğimi istediğim zaman yaparımMerhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Sakın o ne der bu ne der diye erteleme çocuk yapma düşüncesini...Bizim yakın bir akraba da eltisiyle karşılıklı oturuyordu ve eltisinin çocuğu olmuyordu . Akrabamızın da bir tane çocuğu vardı ve kardeş istiyordu çocuğuna ama sırf eltisi benim çocuğum yok bana nispet olsun diye doğurdu düşünmesin diye bu fikri erteledi durdu. En sonunda eltisi çocuk esirgeme’den çocuk sahiplendi. Ve o akrabamızın da sonra çocuğu olamadı çünkü erken menapoza girdi stresten , 33 yaşında...Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Sakın o ne der bu ne der diye erteleme çocuk yapma düşüncesini...Bizim yakın bir akraba da eltisiyle karşılıklı oturuyordu ve eltisinin çocuğu olmuyordu . Akrabamızın da bir tane çocuğu vardı ve kardeş istiyordu çocuğuna ama sırf eltisi benim çocuğum yok bana nispet olsun diye doğurdu düşünmesin diye bu fikri erteledi durdu. En sonunda eltisi çocuk esirgeme’den çocuk sahiplendi. Ve o akrabamızın da sonra çocuğu olamadı çünkü erken menapoza girdi stresten , 33 yaşında...
Derlerse siz de kusura bakmayın kocamla sevişmelerimizi eltiminkilere göre ayarlayamadık affedin dersiniz. Hayatımda duyduğum en saçma şey...
Keşke şaka olsaydı...şaka mı ya? Bu kadar hassas olmaya gerek var mı?
Bebek doğduktan sonra da bebeği görünce heveslendi hamile kaldı derlerse ne olacak? Milletin ne diyeceğini düşünmeyin. Size nasıl uygunsa öyle planlayın hayatınızı.Teşekkür ederim cevaplarınız için ama burda bir sürü yorum okuyorum böyle birşey ima edilse bile ben çok üzülücem biliyorum r yanım bekle dogursun öyle kal diyor cunku cok bekledı dünya onun etrafında sanıyor bende moral verıp destek oluyorum bunh elınden aldıgımı dusunecek önce kendı sonrada cevre baskısı ah o kadar takıyorum ki herseyı kendıme !!!
Böyle düşünecek kişiler kötü niyetlidir bence. Benim de kızım 3 yaşında eltimin oğlu 9 yaşında ikimiz de bu yaz hamile kalmak istiyoruz tam tersine herkes aaa ne güzel uzak da olsanız destek olursunuz birbirinize diyorlar. Açıkçası tersini düşünen olsa da umrumda olmazdı.Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Ben başkasını dusunmezdim istiyorsak eşimle yapardık ama bu korona döneminde yapmazdım isteyerekMerhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum