Eltisini kıskandı doğurdu derler mi ?

Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Cok gereksiz düşünceler. Ben ilk çocuğumda gorumcem dogururken hamileyim. İkincisini gorumcem doğurdu yeni ben yine hamileyim. Hatta aralari 4 ay olacak bunların. Oyle bakarsanız Bende kıskanmış olurum. Ben hiç öyle düşünmemiştim. Başkaları ne düşünür diye bile dusunmedim.

Gorumcemin cocuguyla benim cocugum arasinda 1 ay var, once onun hamilelik haberini ogrenmistik sonra da ben hamile kaldim ama ben 5 aydir korunmuyordum zaten 5 ay uzerine hamile kalmistim, benim ilk cocugum onun ikinci cocuguydu..kimseden kiskandi hamile kaldi muhabbeti duymadim duysaydim bile zaten cogu insan istedigi zaman hamile kalamiyo bunun icin aylarca bekliyo Allah o zmn da nasip etmis demek ki hamile kalmisim diye soylerdim... keske birinj kiskaninca hemen hamile kalabilsek 🙈 simdi ikinciyi istiyorum 1 yil oldu ama hala bekliyoruz daha nasibi gelmemis demek ki...

siz şimdiden çalismalara baslayin bence istiyorsaniz.
gebelik hadi bu ay hamile kalayim diyince hemen olan bir şey olmuyor genelde.

Anam ben de kuzenimden özendim face de sürekli Hollanda'nın alp leri olan kartpostallarindaki gibi abi kardeş temalı doğa fotoğrafları paylaşıp duruyordu çok geziyo onlar, dedim bunlar bu kadar geziyorken yapiyo hemde birlikte büyürler yaşları yakın olur baya özendim yaptım ki Corona patladı evden de çıkamıyoruz hemde iki çocuk hiç resimlerdeki gibi değil küçüğü biraz büyüdü sürekli kavga ediyolar oyuncak için 😂 kuzenim de şimdi üç çocuklu kartpostal fotoları atiyo Corona onları hiç etkilemedi ama bu sefer ona yetisemem iki yeter bana valla

Bence de çapımızı bilmeli fazla özenmemeliyiz, bu mevzunun sonu yok😂😂

Eltin dogurduktan sonra hamile kalsan bu kezde bak eltisi dogurdu o da hemen hamile kaldi derler. Eltisi dogurdu ya kiskandi hemen oda hamile kalmis derler. O yuzden cocuk yapmayin. Kim ne der diye kim ne laf eder diye dusunuyosaniz gercekten cocuk yapmayin 🤷🏻

Su hayatta milletin lafina bakmaktan daha buyuk dertler var siz niyetlendiyseniz yok o hamile yok o dogurmus yok ilk ben planladim hesabina kitabina girmeyin. Ne kadar sacma seyler ve ne kadar sacma bi dert edinis. Hamile kalinda varsin lafini eden etsin cocugunuz saglikli sihhatli olsunda iyi bi gelecek insa edinde cocugunuza, milletin dedigi viz gelir tirt gider

Ne alakası var ya kafanızda kurmuşsunuz isteyen yapar ayrıca ben niyetimi demiştim de o bunca zaman sonra hamile kaldı diyerek sanki sizin istediğinizi öğrenince yaptı gibi anlatmışsınız isterse o da 20 sene sonra yapar bu da sizi ilgilendirmez. Hem doğmamış çocuğa don biçmek gib olmuş bakalım hemen hamile kalacak mısınız? Şu konularda da eltiyle aşık atmayın artık

Ne alakası var yapmayın yahu. Öyle saçma ki diyecek söz bulamadım.
Eltimin haberi vardı diyorsunuz bir de. İzin mi aldınız? Hayır haberi olmasa ne olacak? Başkalarının düşüncesine göre yaşamanın da bu kadarı fazla değil mi?
Daha siz de hamile değilsiniz. Bakalım istediğiniz zaman olacak mı?
Biraz da hayatın akışına bırakmalı. Herkesin az çok nasip kısmet inancı vardır diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Valla bende pko var. Benim eltiden 3 ay sonra hamile kalmıştım. Benim elti kendisi çıkarmıştı o lafı. Beni kıskandı çocuk yaptı diye. Benim umurumda mı tabiki değil. Herkes onu ayıpladı. Çocuk yapmanın belli bir zamanı var. Biz Kadınlar için. Çocuk yapmak için bütün şartlar tamamsa. Millet ne der diye de ertelemezdim.

Bunu da yeni duydum bunu siz düşünüyor olmayın

Kadının 14 yıl sonra çocuğu oluyor siz ona gore daha arka arkaya bundaki anlayışı mantığı çözemedim doğrusu
Milletin işi yok hamilelik mi konuşup kıskandı denecek öyle olsa bile herkesten size Ne

Millet kimin ne zaman doğuracağına mi karar verecekmis fikirsizlik diz boyu

Kimene istediğin zaman hamile kalırsın... Saçma sapan muhabbetler saçma sapan insanlar...

Valla bende pko var. Benim eltiden 3 ay sonra hamile kalmıştım. Benim elti kendisi çıkarmıştı o lafı. Beni kıskandı çocuk yaptı diye. Benim umurumda mı tabiki değil. Herkes onu ayıpladı. Çocuk yapmanın belli bir zamanı var. Biz Kadınlar için. Çocuk yapmak için bütün şartlar tamamsa. Millet ne der diye de ertelemezdim.
Benim elti de benden 3 ay sonra hamilr kaldi aceo beni mi kiskandi :KK48:

Eltim doğum yaptı 3ay sonra hamile kaldım benim bebeğim 6aylık şuan eltim tekrar hamile isteyerek yaptı arası az olsada ben bni mi kıskandı dicem yada o rüzgar mı beni kıskandı dicek o kendi çocuğuna bakıcak sonuçta ben kendi çocuğuma bence istiyorsanız kimse için ertelemeyin bence

O zaman ablamda beni kıskandı E Elif_Eylul 🤔 ben hamile kaldım 3ay sonra o hamile kaldı.
Nasıl böyle düşünüyorsunuz milletin ne dediği bu zamana kadar hiç umrumda olmadı size de tavsiye ederim.

Eltimle aramda 4 ay var, onun gebe olduğunu yeni öğrendik. Çok mutluyum ben aynı yaşta olcaklar beraber oynarlar arkadaşlıkları daha güzel olur diye. Kardeş gibi olurlar işte ne güzel olur❤️

Ya çok garipsiniz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz anlamadım.birtane çocuğunuz var ve ikincisini istiyorsunuz bundan doğal ne olabilir eltinizle ne alakası var.benimde bir yengem halmile kaldı diğer yengem ardından iki ay geçti hamile kaldı inanın aklımıza bile gelmedi kıskandı etti,yarıştı diye.ikisinede çok sevindik.eltilerde mutlu mesut tebrikler edildi.bukadar.ertelemeyin sakın.

İnsanları bu kadar takmaya devam ederek lütfen hayatınızı ertelemeyin.Sizin sağlığınız ve durumunuz daha önemli. insanlar hep konuşur ve konuşmaya da devam edecekler. O yüzden önce siz kendinizi düşünün. Siz ne istiyorsunuz?
Eğer şartlarınız uygunsa kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz :cool:
Unutmayın insanlar siz izin verdiğiniz sürece size söz söyleme hakkına sahip olurlar.
ufacık bir not şimdiden ; İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :emir_bebek:

X