Ben de bundan cekınıyorum bunun bir sonu yokLaf edecek olan eltiniz doğurduktan sonra hamile kalırsanız da laf eder. Takmayın herkesi bu kadar.
Insanlar konuşur boşverın.Önyargılarınızı ,Kımın ne dusunecegınu dusunmeyın.Siz ne ıstıosunuz onu dusunun.Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Daha önce aranızda kıskanclıkla ılgılı mevzular mı geçti canım neden böyle düşündün..Sonucta saglıgınla alakalı hassas bir dönemdeymişsin ve doktorun da zamanı oldugunu söylemiş.O sekılde dusuneceklerıne emınsen de bıze de surprız oldu dersın korunmanıza ragmen olmus gıbı aman bosver eltın de yenı gelın degılmıskı 14 yasında cocugu varmıs neden kıskanclık olsun sen hassas düşünmüşsün :)Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Desinler sanane?Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Anam ben de kuzenimden özendim face de sürekli Hollanda'nın alp leri olan kartpostallarindaki gibi abi kardeş temalı doğa fotoğrafları paylaşıp duruyordu çok geziyo onlar, dedim bunlar bu kadar geziyorken yapiyo hemde birlikte büyürler yaşları yakın olur baya özendim yaptım ki Corona patladı evden de çıkamıyoruz hemde iki çocuk hiç resimlerdeki gibi değil küçüğü biraz büyüdü sürekli kavga ediyolar oyuncak içinBana böyle bişe deseler “ Özendim valla ne yalan söyliim böyle mis kokulu olunca eski günlerim geldi aklıma, doğuruverdim” derim, biri etrafımda hamile kalınca üç saniyeliğine hep bi özenirim sonra gerçeklerle yüzleşirimBunlar çok insani duygular..
Ya bırakın kim ne derse desin. İnsanlar konuşmayı sever. Ama iki gün konuşur unuturlar. Daha ilginç bir konu çıkar. Herkes her şeyi der yani milletin ağzı torba değil ki büzesin. Elalem ne der diye yaşanmaz. Sadece kendi hayatını düşün.Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum