Cok gereksiz düşünceler. Ben ilk çocuğumda gorumcem dogururken hamileyim. İkincisini gorumcem doğurdu yeni ben yine hamileyim. Hatta aralari 4 ay olacak bunların. Oyle bakarsanız Bende kıskanmış olurum. Ben hiç öyle düşünmemiştim. Başkaları ne düşünür diye bile dusunmedim.Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Anam ben de kuzenimden özendim face de sürekli Hollanda'nın alp leri olan kartpostallarindaki gibi abi kardeş temalı doğa fotoğrafları paylaşıp duruyordu çok geziyo onlar, dedim bunlar bu kadar geziyorken yapiyo hemde birlikte büyürler yaşları yakın olur baya özendim yaptım ki Corona patladı evden de çıkamıyoruz hemde iki çocuk hiç resimlerdeki gibi değil küçüğü biraz büyüdü sürekli kavga ediyolar oyuncak içinkuzenim de şimdi üç çocuklu kartpostal fotoları atiyo Corona onları hiç etkilemedi ama bu sefer ona yetisemem iki yeter bana valla
Valla bende pko var. Benim eltiden 3 ay sonra hamile kalmıştım. Benim elti kendisi çıkarmıştı o lafı. Beni kıskandı çocuk yaptı diye. Benim umurumda mı tabiki değil. Herkes onu ayıpladı. Çocuk yapmanın belli bir zamanı var. Biz Kadınlar için. Çocuk yapmak için bütün şartlar tamamsa. Millet ne der diye de ertelemezdim.Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Benim elti de benden 3 ay sonra hamilr kaldi aceo beni mi kiskandiValla bende pko var. Benim eltiden 3 ay sonra hamile kalmıştım. Benim elti kendisi çıkarmıştı o lafı. Beni kıskandı çocuk yaptı diye. Benim umurumda mı tabiki değil. Herkes onu ayıpladı. Çocuk yapmanın belli bir zamanı var. Biz Kadınlar için. Çocuk yapmak için bütün şartlar tamamsa. Millet ne der diye de ertelemezdim.
OlabilirBenim elti de benden 3 ay sonra hamilr kaldi aceo beni mi kiskandi
O zaman ablamda beni kıskandı E Elif_EylulMerhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum
Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum