Eltisi olanlar buraya.

aa süper sevindim o zamannn :)) eminim herşeyin çok güzeldirr tatlımm herşeyy hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallahh topikleriin geziyim bakıyımm :))

Allah razi olsun canim hepimiz icin Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah :) Aceleye geldi biraz ama ben memnunum :KK16:

aceleye gelmişe benzemiyor ki canım hepsi zevkle seçilmişşşşş ben çok begendim hala bakmaktayımmm :KK34:

Bak canim bak listeyide kullanabilirsin sana yardimci olacaksa :)

Kizlar sizden dua rica ediyorum.
Az önce is kurdan bi mail geldi.
3 aylik haftada 40 saat lik PC basinda bir is icin basvuruda bulundum.
Benim icin tam ideal olan bir is cünkü 3 ay bana yeter de artar.
Allah rizasi icin olumlu bir cevap almam icin dua edermisiniz.
:26:

Listenin çok işime yarayacağı aşikarr :) sağol canımm

inşallahh tüm kalbimlee dua ediyorumm hayırlısıysaa olsun tatlımm :)))
Bak canim bak listeyide kullanabilirsin sana yardimci olacaksa :)

Kizlar sizden dua rica ediyorum.
Az önce is kurdan bi mail geldi.
3 aylik haftada 40 saat lik PC basinda bir is icin basvuruda bulundum.
Benim icin tam ideal olan bir is cünkü 3 ay bana yeter de artar.
Allah rizasi icin olumlu bir cevap almam icin dua edermisiniz.
:26:

allahtann kuzumm gerçi sevmediğin ot burnunun dibinde biter derler ama çok sevindim uzak olmalarınaa :)))

Hos geldin :) Eyvah. Ben bi taneyle acaba nasil anlasacagim diye psikolojimi bile bozdum nerdeyse, senin basinda üc tane varmis. Allah yardimcin olsun.

valla kızlar uzaktayım evet ama maşallah buraya kadar yetişir dedikodular valla kocamın memleketine gidesim hiç yok hatta bayramda çok sorun yaşadık konuşmuyorum ben gayet resmiyim ve böyle kalmaya da devam etmeyi düşünüyorum samimi olunca cılkı çıkıyo bayramda ben çok resmi olunca eşime karın böyle yapmaya devam ederse getirme demişler valla canıma minnet sen bilirsin dedim eşime de artık bayramlarda ve izinlerde ayrı takılacaz inşallah:KK53:

haha iyi yapmışınn kızz vallaa eşin seni anladıktn sonra sorun yokk onlar istesin isitemesin canına minnet zatennn ama iyi koymuşşş :KK52:
valla kızlar uzaktayım evet ama maşallah buraya kadar yetişir dedikodular valla kocamın memleketine gidesim hiç yok hatta bayramda çok sorun yaşadık konuşmuyorum ben gayet resmiyim ve böyle kalmaya da devam etmeyi düşünüyorum samimi olunca cılkı çıkıyo bayramda ben çok resmi olunca eşime karın böyle yapmaya devam ederse getirme demişler valla canıma minnet sen bilirsin dedim eşime de artık bayramlarda ve izinlerde ayrı takılacaz inşallah:KK53:

Iste ben bundan korkuyorum kocama olur olmaz laflar gelir diye. Ama ben bayram olsun normal günler olsun kocamdan ayri kalmak istemiyorum. O yüzden bir sekilde gecinmeye calismak zorundayim. Ki ben henüz hersyin basindayim. InsaAllah tüm endiselerim bosadir. Ki korkularim gerceklesirsede insaAllah sevgi cercevesinde görüsmeye devam ederiz ayda yilda bir kez olsada.

smnmrn: Amin canim benim Allah razi olsun. :)

aman amannnn eltimi bana uzak allaha yakın olsun.fitneci fesatcı sahtekar yalancı:))) aynı ferhunde (yaprak dökümündeki). ben28 yaşındayım eltim olacak 33 yaşında ama ben büyük gelinim yani ilk gelin benim.beni herkes çok sever bunuda sürekli söylerler.anammm bu dolmuş dolmuş kudurmuş.geçen günler de gitmiş kayınvalideme saymış saymış onu seviyosunuzda beni sevmiyosunuz diye:))) ortalık karıştırmış biraz.şimdi bende konuşmuyorum ohhhhhhh pek rahat böyle.ama bizim bi kötü şansımız ver eltim kayınvalidem ben aynı apartmanda oturuyoruz.kayınvalidem 3. katta elti olacak yılan 4. katta ben 5. katta:)))) sürekli sesini duyuyorum evde olduğum zamanlar tabi.şimdiki aklım olsaydı tek kardeş olan bi koca bulurdum kendime.:KK5:

haha iyi yapmışınn kızz vallaa eşin seni anladıktn sonra sorun yokk onlar istesin isitemesin canına minnet zatennn ama iyi koymuşşş :KK52:

eşimde çabuk dolduruşa gelen bir tip sağolsun çok kavga ettik onlar yüzünden hala onlarla telefonda konuşurken kaş göz yapar sende konuş diye bende kalkar giderim yanından

faturayı kocaya kesmişinn :) olmaz ki böyle tatlım tıka kulaklarını boşverr sende diyorsunn muatap olmaya bile değmicek bir insansa kendileriii umurunda olmasınn
aman amannnn eltimi bana uzak allaha yakın olsun.fitneci fesatcı sahtekar yalancı:))) aynı ferhunde (yaprak dökümündeki). ben28 yaşındayım eltim olacak 33 yaşında ama ben büyük gelinim yani ilk gelin benim.beni herkes çok sever bunuda sürekli söylerler.anammm bu dolmuş dolmuş kudurmuş.geçen günler de gitmiş kayınvalideme saymış saymış onu seviyosunuzda beni sevmiyosunuz diye:))) ortalık karıştırmış biraz.şimdi bende konuşmuyorum ohhhhhhh pek rahat böyle.ama bizim bi kötü şansımız ver eltim kayınvalidem ben aynı apartmanda oturuyoruz.kayınvalidem 3. katta elti olacak yılan 4. katta ben 5. katta:)))) sürekli sesini duyuyorum evde olduğum zamanlar tabi.şimdiki aklım olsaydı tek kardeş olan bi koca bulurdum kendime.:KK5:

off bak buna üzüldümm zor bir durum kocan da arada kalıyor dolduruşa gelmesi kötüü ama anlıcak bence birgünn hadi hayırlısıı
eşimde çabuk dolduruşa gelen bir tip sağolsun çok kavga ettik onlar yüzünden hala onlarla telefonda konuşurken kaş göz yapar sende konuş diye bende kalkar giderim yanından

allah yardımcın olsun cnm ya aynı şehir zor bunlarla derken bi de yanı apartman amannnnn valla eltin fenaymış düşman başına çok şükür ben başka bir şehirdeyim gerçi eşim sürekli tayin isteyelim diyo ama ben hayır diyorum uzak olmak en iyisi

Altli üstlü oturmakta ayri bir dert. Allahtan bizde öyle olmayacak. Ayni sehirde olacagiz ama ne kadar yakin oluruz onu bilmiyorum. Yeter ki kapilarimiz ayri olsun...
Allah yardimcin olsun. Oysa ki yasida ilerlemis. Olgun birisi olmasi gerekirdi. :S
Aman olsun canim herseyde bir hayir vardir :) Tek kardas olan bi kocan olsaydi belki de bu sefer bam baska sorunlarin olacakti?

Beni korkutan bir konu daha :)) Kocamin doldurasa gelmesi.. Hayirlisi olsun insaAllah.

Ama ben simdiden nisanlima diyorum. Benimle birlikte yasayip bir ömür süreceksin. Hatta ayni yatagi bile benimle paylasacaksin bir baskasiyla degil diye ufaktan ufaktan alisitirmaya calisiyorum :)

faturayı kocaya kesmişinn :) olmaz ki böyle tatlım tıka kulaklarını boşverr sende diyorsunn muatap olmaya bile değmicek bir insansa kendileriii umurunda olmasınn

:))) evet biraz öyle oldu galiba:) umrumda değil diyorum ama apartmanda sesini duyunca kendimi kapının deliğinde gözetleme yaparken buluyorum:))

Altli üstlü oturmakta ayri bir dert. Allahtan bizde öyle olmayacak. Ayni sehirde olacagiz ama ne kadar yakin oluruz onu bilmiyorum. Yeter ki kapilarimiz ayri olsun...
Allah yardimcin olsun. Oysa ki yasida ilerlemis. Olgun birisi olmasi gerekirdi. :S
Aman olsun canim herseyde bir hayir vardir :) Tek kardas olan bi kocan olsaydi belki de bu sefer bam baska sorunlarin olacakti?
[/QUOT

eskiden zordu zırt pırt çıkar gelirdi eltim olacak ferhunde.kaynanan sana bunu dedi görümcen bunu yaptı diye başlardı anlatmaya.şimdi gelemiyo :))) biz ayrı bi yere gidemiyoruz malesef çünkü kocalarımız aynı yerde çalışıyo..

[/QUOT

eskiden zordu zırt pırt çıkar gelirdi eltim olacak ferhunde.kaynanan sana bunu dedi görümcen bunu yaptı diye başlardı anlatmaya.şimdi gelemiyo :))) biz ayrı bi yere gidemiyoruz malesef çünkü kocalarımız aynı yerde çalışıyo..

darısı başıma bizim kocalarımızda ortak iş yapıyo aynı apartmanda oturuyoruz

X