• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltinin iyisi kötüsü...

çocuğum olmadığı için belkide anlamıyorumdur olabilir.
ama herkes mi melek herkes mi nerede ne konuşacağını biliyor yer yüzünde hiç mi böyle espri anlayışı yok "gece ağlayıp uyanacak nişanlımı uyandıracak sonra" böyle espri olmuyor hep laf sokma herkesin düzenine mi karışmak oluyor.

yorumları okudukça insanın iyiki patavatsızlık yapmışım beee oh iiyi olmuş keşke bile isteye laf soksaydım diyesi geliyor, en azından düşünmez anlamaya çalışmaz rahat olurdum. Çünkü bana abartılacak sorun gibi gelmiyor. oturulup konuşulur halledilebilecek bir şey

Abartılcak bi sorun değilse neden konuyu açtınız. Gerçekten empati kurun ,kafanızdan kendinizin haklı olduğunuzu çıkarın. Daha evli değilsin bişey değil şimdiden nişanlının aile içindeki dengeleri bozmaya başlamışsınız. Kimse size kapısını açmadığı zaman sıkıntılı durumu anlıcağınıza burda yorumlardan birşeyler çıkarıp ders alın derin.

en kötü benim. daha da yorum yapmak istemiyorum.

Benim de çok kötü sakalarim olmuştur. Evimin bir kapısı bu yüzden kırıldı hatta. Gerçekten kötü niyetim yoktu ama bugün düşününce ne aptalca bir şakaymis alınan kişi haklı diyorum. Tecrübe oluyor bazı şeyler işte.

Abartılcak bi sorun değilse neden konuyu açtınız. Gerçekten empati kurun ,kafanızdan kendinizin haklı olduğunuzu çıkarın. Daha evli değilsin bişey değil şimdiden nişanlının aile içindeki dengeleri bozmaya başlamışsınız. Kimse size kapısını açmadığı zaman sıkıntılı durumu anlıcağınıza burda yorumlardan birşeyler çıkarıp ders alın derin.

yanlış mı düşünüyorum diye açtım konuyu. ders çıkarmaya çalışıyorum. empati de kuruyorum illa haklıyım demiiyorum. bana neden büyütülecek aile içi dengesi bozulacak kadar bir sorun gelmiyor anlamaya çalışıyorum ve anlayamıyorum

Benim de çok kötü sakalarim olmuştur. Evimin bir kapısı bu yüzden kırıldı hatta. Gerçekten kötü niyetim yoktu ama bugün düşününce ne aptalca bir şakaymis alınan kişi haklı diyorum. Tecrübe oluyor bazı şeyler işte.

bundan sonra şaka falan yok zaten. kim haklı kim haksız davasında da değilim.

yanlış mı düşünüyorum diye açtım konuyu. ders çıkarmaya çalışıyorum. empati de kuruyorum illa haklıyım demiiyorum. bana neden büyütülecek aile içi dengesi bozulacak kadar bir sorun gelmiyor anlamaya çalışıyorum ve anlayamıyorum

Diyecek bişey yok. Sözün bittiği yer. İnşallah eltinle aran düzelir. Nişanlınlada evlenince çok mutlu olursun.

ben ileride de espri yaptım hanım kız alındı diyelim küstü ben özür diledim geçti küslük
başka birşey oldu yine alındı küstü ben özür diledim geçti
yani hep böyle böyle mi olacak.....

gereksiz başka bir şeyede alınır buna alınan.
art niyetsiz tamamen espri neden anlaşılamıyorum acaba.

inatla savunuyorum abartılacak sorun yok benimle konuşmayabilirler kardeş arasını açacak sorun yook ortada
kusura bakmayın anlaşamıyoruz sizlerle. ddiyorumki alınabilir bozulabilir tamam anladım benimlede konuşmadı tamm yine sıkıntı yok konuşmasınlar kardeş arası açılacak tavır alacak ne var Allah aşkına
saçma sapan şeyler sosyal medyadan takipten çıkmalar surat yapmalar nişanlımın hatası ne. varsa nişanlımla derdi oturup konuşsun. her neyse anlatamıyorum iyi geeceler

Kaç sayfadır neden şakanızın sorun çıkarabileceğini anlattık durduk. Hala anlamadıysanız yapacak bir şey yok. Artık umutsuz vaka. Ayrıca niye konuyu "siz hiç mi böyle kusur işlemediniz, tamam en kötü benim" filan diye kişiselleştiriyorsunuz ben de bunu anlamadım. Var böyle konu sahipleri. Yaptığın yanlış deyince kendilerini bırakır " siz hep doğru musunuz" derler... Burada yazanlar daha önce sizin yaptığınız hatayı yapsa ne, yapmasa ne... Bu sizin bu konuda haksız olduğunuz gerçeğini değiştirmeyecek. Boşuna dramatize etmeyin.
Sizde bir elti çekememezliği mevcut bence. Bir cevabınızda da eltinin çocuğu bırakıp çalışmak konusunda kötü hissetmediğini yazmışsınız. Kadının ne hissettiği bile sizden soruluyor sanki. Anneliğine varıncaya kadar her şeylerine bir diyeceğiniz var maşallah. Bakın ileriye dönük mutlu olmak istiyırsanız ateşle oynamayın. Daha aralarına dün girdiğiniz insanların işine fazla burnunuzu sokuyorsunuz. O bebek annesini hiç de görmese, o evde hiç uyumayıp nişanlınızı sabaha kadar da uyutmasa sizin bu insanlara laf söyleme hakkınız yok. Dış kapının dış mandalı konumndasınız. İnsanların bebeğinin düzeni hakkında bu tür " şaka"lar yapmak haddinize değil. Ağzınıza dilinize hakim olmayı, nerede durmanız gerektiğini öğrenin. Yaşınız da 29muş, öyle yaşına verilecek kadar küçük de değilsiniz.

9 sayfanın hepsini okudum biri bile alıntılamamış konu sahibinin yazdığını ya göremedim.

Konu silmek yasak bu arada.

Mune Mune
Ben okudum ancak cevap yazmaya usenmistim.
Aklimda kaldigi kadariyla ozet geceyim.
Kizimiz nisanli, kv si ve eltisi ayni binada karsilikli oturuyorlar. Elti calisiyor ve cocuguna kv bakiyor.
Bu gittiginde evde bebegin besigini gorup buraya mi tasindiniz diye? Kendince espiri yapiyor.

Eltinin evi sogukmus galiba bebek orda kaliyormus. Gelin adayi da bu cocuk aglar, benim nisanlim uykusuz kaliyor tarzinda bir seyler soyluyor.

Elti hanimda yemek yemiyor, ben yedim diyerek kendince laf yedim seklinde vurguluyor orayi net hatirlamiyorum ya kendi evine ya da baska odaya geciyor.
Konu sahibesi ise ben eltimin bos konusmalarini hep hos gordum ne var bu lafimda diyor.
Elti hanim kaynini sosyal hesaplardan silmis ve tepkili sogukmus. Ama herhangi bir sekilde bana bunu soyledin falan dememis.

Back
X