• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltinin iyisi kötüsü...

Herkes ayni seyi düşündüğüne gore abartmiyoruz galiba.
Eltinin yerinde olmak isterdim. O sozlere cevap verebilmek icin sabirli kadinmis vallahi
o cümleler arkadaşa vermiş olduğum örneklerdi.

Ya siz abartıyorsunuz ya da ben çok sığ bakıyorum. Patavatsızlıksa evet patavatsızlık ve benim ayıbım.

Sizin de çocuğunuz oldugunda konuya bakisiniz degisecek

Hoş bir durum değil benim eltide yapardı böyle biz evlenmeden durum tam tersiydi o evli ben nişalı..bence bir tatlı yaptırın gidin ve durumu açıklayınn

Buradaki yorumların bazıları ne kadar abartılı ve neredeyse konu sahibine hakarete gitmiş. Bazıları abarttıkça abartıyor...

2 espri yüzünden eltinin bu kadar abartmasını saçma buldum. Bence başka sebepler var fakat eltin bu 2 esprini kullanmış.
Kendinde diyorsun zaten itici boş konuşan bir tip.
Ee böyle bir tip senin o 2 esprine gelince mi alınıyor, sana boş konuştuklarına saysın madem.

Hem nişanlımı tabikide düşüneceğim onlar işe gidiyorsa benimde nişanlım işe gidiyor bebek bu gece ağlayabilir normal nişanlımıda uyandırabilir ağlaması ile. Nişanlımı bu konuda her halde düşünürüm. SÖylerken laf sokayım alt edeyim bozayım kırayım niyetim hiç yoktu. Ama tüm yorumlar haksız olduğumdan yana.

Nişanlınız rahatsızlığını kendi dile getirebilir. Bu konuda size söz düşmez. Ev sizin değil, belli ki yeğeni de henüz sahiplenmemişsiniz. Benim bildiğim yeni gelinler bebeği kucağından indirmez, anaç ve sevimli olmaya çalışır:) Tavrınız insani bakıştan biraz uzak. Ama Tabi ki konunun özünün bu olduğunu düşünmüyorum. Şaka olduğunu söylediğiniz cümleyi düşündüm, gülmek için bir sebep bulamadım.yani hoş,tebessüm ettirici bir söz değil. Eltinizin üzgün olduğunu nişanlınıza ya da kayınvalidenize söylemesini beklemenize de şaşırdım. Aracıya ne gerek var? Sözü yalnız siz söylediniz, sorumluluğu da size ait. Bu konuda kapısını çalıp, 'geçen gün böyle dedim küçüklüğüme ver(yaşınızı bilmiyorum tahmini konuşuuorum) düşünemedim. Alındığını anlayınca üzüldüm' deyin. Aileye yeni gireceksiniZ böyle düzen ile ilgili konuların sizi ilgilendirdiğini düşünmüuorum. Ancak bebeğin beşiğine, kıyafetine kadar takip etmişsiniz. Nişanlılık evresi için fazlaca içişlerine müdahale olmuş yaptığınız. Telafi etmelisiniz. Nişanlınız ya da kayınvalideniz size kalkan olmadan...

Nişanlınız rahatsızlığını kendi dile getirebilir. Bu konuda size söz düşmez. Ev sizin değil, belli ki yeğeni de henüz sahiplenmemişsiniz. Benim bildiğim yeni gelinler bebeği kucağından indirmez, anaç ve sevimli olmaya çalışır:) Tavrınız insani bakıştan biraz uzak. Ama Tabi ki konunun özünün bu olduğunu düşünmüyorum. Şaka olduğunu söylediğiniz cümleyi düşündüm, gülmek için bir sebep bulamadım.yani hoş,tebessüm ettirici bir söz değil. Eltinizin üzgün olduğunu nişanlınıza ya da kayınvalidenize söylemesini beklemenize de şaşırdım. Aracıya ne gerek var? Sözü yalnız siz söylediniz, sorumluluğu da size ait. Bu konuda kapısını çalıp, 'geçen gün böyle dedim küçüklüğüme ver(yaşınızı bilmiyorum tahmini konuşuuorum) düşünemedim. Alındığını anlayınca üzüldüm' deyin. Aileye yeni gireceksiniZ böyle düzen ile ilgili konuların sizi ilgilendirdiğini düşünmüuorum. Ancak bebeğin beşiğine, kıyafetine kadar takip etmişsiniz. Nişanlılık evresi için fazlaca içişlerine müdahale olmuş yaptığınız. Telafi etmelisiniz. Nişanlınız ya da kayınvalideniz size kalkan olmadan...

takip etmedim eşyalarını bizi ağırladıkları odada eşyaaları beşiği göz önündeydi. yani beşikle aynı odada oturduk daha önce gittiğimde de oturduğumuz odada kıyafetleri yayılmış bezi ortadaydı. takip etmedim. düzenlerine karışmıyorum. bile isteye laf sokmuyorum. bebeğide seviyorum kucağımada alıyorum.

Cok saygısızca buldum .. eltınız haklı
Size ne sonucta??yersz kadın kıskanclığıı

Buradaki yorumların bazıları ne kadar abartılı ve neredeyse konu sahibine hakarete gitmiş. Bazıları abarttıkça abartıyor...

2 espri yüzünden eltinin bu kadar abartmasını saçma buldum. Bence başka sebepler var fakat eltin bu 2 esprini kullanmış.
Kendinde diyorsun zaten itici boş konuşan bir tip.
Ee böyle bir tip senin o 2 esprine gelince mi alınıyor, sana boş konuştuklarına saysın madem.

bırak abartsımlar onlarda öyle rahatlıyor napim.
empati yapmak zor mu bilemedim. ben inatla tavır alıp evi terkedip kendi evine geçip gelmemek ve nişanlıma tavır alıp büyütecek kadar ağır espri görmüyorum. bilmiyorum anlamıyorum cidden. anlatamıyorum kendimide. hadi eltiyide anlamaya çalışıyorum iş ev sürekli evde bunalmışta olabilir. bana neden alınacak gibi espri gelmiyor. çat kapı gidipte özür dilemem zamanı yeri gelince dilerim

kıskançlık mı oluyor bu şimdi? farketmeden birde kıskanmışım yani. olabilir.
Ne amac vardı peki? İçi boş amacsız konusarak bırılerını kırmışşınız cokta kaale alınası bırı olmadogınızı dusunmuş şimdiden çizgıyı cekmışler. Cokta haklılar. Daha yolun basında dılıne dur dıyemeyen lafının gıttıgı yerı dusunmeyenden ne akraba ne arkadas olur. Nısanlınız yıgenı için gece uyansa nolur. Cok ıtıcı buldum . Hıc boyle yorum yapmazdım ama benım bıle kaale alasım gelmedı nyse ıı gcler

Bir kaynim evli bir kaynim nisanli.
Bu soylediginiz turde laflari evli olan eltim soylese alinmam, belki guler geçerim.
Ama nisanli olan eltim soylerse verecegim cevap ' haddini bil' tarzi bir sey olur.
Insanlar olaylara konumlari kadar karismali.
Sizin durumunuzda fazlasiyla sınırları zorlamis gorunuyorsunuz.

Ne amac vardı peki? İçi boş amacsız konusarak bırılerını kırmışşınız cokta kaale alınası bırı olmadogınızı dusunmuş şimdiden çizgıyı cekmışler. Cokta haklılar. Daha yolun basında dılıne dur dıyemeyen lafının gıttıgı yerı dusunmeyenden ne akraba ne arkadas olur. Nısanlınız yıgenı için gece uyansa nolur. Cok ıtıcı buldum . Hıc boyle yorum yapmazdım ama benım bıle kaale alasım gelmedı nyse ıı gcler

diyecek bir şey bulamıyorum.

bırak abartsımlar onlarda öyle rahatlıyor napim.
empati yapmak zor mu bilemedim. ben inatla tavır alıp evi terkedip kendi evine geçip gelmemek ve nişanlıma tavır alıp büyütecek kadar ağır espri görmüyorum. bilmiyorum anlamıyorum cidden. anlatamıyorum kendimide. hadi eltiyide anlamaya çalışıyorum iş ev sürekli evde bunalmışta olabilir. bana neden alınacak gibi espri gelmiyor. çat kapı gidipte özür dilemem zamanı yeri gelince dilerim

Israrla iyi niyetinizden bahsediyorsunuz, ancak şu sözler safça espri yapma çerçevesini aşıyor 'Hı elti zaten iyiymiş gibi görünen tiiplerden. 4-5 defa yanyana geldik koonuştuk. kendisi çok boş konuşan aklı sıra laf sokmaaya çalışanlardan ama her seferinde güldüm geçtim hep güler geçerim' ister istemez kötü niyet aranıyor sözlerinizin altında.

Bir kaynim evli bir kaynim nisanli.
Bu soylediginiz turde laflari evli olan eltim soylese alinmam, belki guler geçerim.
Ama nisanli olan eltim soylerse verecegim cevap ' haddini bil' tarzi bir sey olur.
Insanlar olaylara konumlari kadar karismali.
Sizin durumunuzda fazlasiyla sınırları zorlamis gorunuyorsunuz.

hadsiz ben...

Eğer eltim sizin gibi olsaydı aramıza ciddi duvar örerdim. Neyseki değil. Nerde ne konuşması gerektiğini bilen şakalarıda hep güldüren bir kadın oldu.

Eğer eltim sizin gibi olsaydı aramıza ciddi duvar örerdim. Neyseki değil. Nerde ne konuşması gerektiğini bilen şakalarıda hep güldüren bir kadın oldu.

aslında benim duvar örülesi eltim var. o zaman patavatsızlığım yerinde olmuş. Kendimi anlatamıyorum çünkü burada

aslında benim duvar örülesi eltim var. o zaman patavatsızlığım yerinde olmuş. Kendimi anlatamıyorum çünkü burada

Bence çok rahat ve güzel anlatmışsınız. En azından öyle görünüyor ki herkes aynı yorumu yapmış. Bide çocuğun olunca daha iyi anlarsın. Çocuğun üzerinden yapılan en ufak laubali şaka insanın çok canını sıkar.

Arkadasim bak hassas konular vardir. Asla kimsenin cocuguna saka yapmamak gibi mesela. Mesele elti dunur kaynana degil. Cogu kiside buna takildi. Sen bu kismi es geciyorsun evladin olunca emin ol daha iyi anlayacaksin. Burda ben sana kotu soz soylesem ne soylemesem ne, sana faydasi olacagini dusundugumu soyledim. Hic birimiz melek degiliz merak etme bizi de silkeleyenler oluyor. Ben yasinida merak ettim.

Bence çok rahat ve güzel anlatmışsınız. En azından öyle görünüyor ki herkes aynı yorumu yapmış. Bide çocuğun olunca daha iyi anlarsın. Çocuğun üzerinden yapılan en ufak laubali şaka insanın çok canını sıkar.

çocuğum olmadığı için belkide anlamıyorumdur olabilir.
ama herkes mi melek herkes mi nerede ne konuşacağını biliyor yer yüzünde hiç mi böyle espri anlayışı yok "gece ağlayıp uyanacak nişanlımı uyandıracak sonra" böyle espri olmuyor hep laf sokma herkesin düzenine mi karışmak oluyor.

yorumları okudukça insanın iyiki patavatsızlık yapmışım beee oh iiyi olmuş keşke bile isteye laf soksaydım diyesi geliyor, en azından düşünmez anlamaya çalışmaz rahat olurdum. Çünkü bana abartılacak sorun gibi gelmiyor. oturulup konuşulur halledilebilecek bir şey

Arkadasim bak hassas konular vardir. Asla kimsenin cocuguna saka yapmamak gibi mesela. Mesele elti dunur kaynana degil. Cogu kiside buna takildi. Sen bu kismi es geciyorsun evladin olunca emin ol daha iyi anlayacaksin. Burda ben sana kotu soz soylesem ne soylemesem ne, sana faydasi olacagini dusundugumu soyledim. Hic birimiz melek degiliz merak etme bizi de silkeleyenler oluyor. Ben yasinida merak ettim.

normalde gerçekten insanları kırmamaya çalışırım dikkat ederim sözlerime sevmedğim biri dahi olsa laf sokayım onunla uğraşayım derdim olmaz tam tersi ne dese es geçerim hoşlanmadığıma. ama akşam öyle bir konu açıldı ben ddirek dalmadım konuya. konu açılınca bende istemsizce o sözleri sarfettim. alındıklarını o an hiç anlamadım ben. çocuğum olunca belki anlayabilirim. çocuuğum olunca baanada eltim aynen bu cümlleleri sarf etse bozulsam dahi geçer gider o. alınıp uzatmam tavır takınmam. yaşım 29

Back
X