29 Ekimde nişanlandım. Eltim 1.5yıldır evliler... Kaynanamla aynı binadalar evleri karşılıklı. Eltim çalışıyor çocuğa kayınvalidem bakıyor. Bazı gecelerde kayınvalidemde kalıyormuş. Cumartesi günü kayınvalidem yemeğe çağırdı eltimde oradaydı. Çocuğun park yatağını kaynanamda görünce "komplemi buyara taşıntınız" dedim gülerek asla art niyet yok. Evleri soğuk oluyor burada kalıyor çocuk dediler. Tutamadım ağzımı ve onların güleryüzüne ithafen espiri yaptım "gece ağlayacak çocuk nişanlımı uyandıracak annesi babası ile kalsın" dedim gülüştük meğer kayında eeltide alınmış. Önce anlamadım alındığını. Ne bilim kendileride şaka kaldıran tip gibiler güler yüzlerine aldandım. Yeni de tanışmadık halbuki... Yemeğe geçtik kız servis etti yemek yemedi "ben önceden yedim" dedi . 3defa söyledi. Meğersem laf yedim anlamında diyormuş. "çocuğu bana verin ağlıyor rahatsız ediyor" deyip diğer odaya bıraktı meğer alınmış yaptığım şaka o yüzden diyormuş. Yemek yendi sofrayı topladık elti çocuğu emzirdi uyuttu kendi evine geçti dahada görmedik. Meğer alınmış o yüzden evine geçmiş... Ben alındıklarını anlamadım tamamen onların güler yüzüne aldanmışım. Şaka kaldıramıyorlarmış demek. Karı koca alınmışlar. Elti faceden instgramdan hemen nişanlımı çıkarmış arkadaşlıktan. Nişanlımın dün doğum günüydü kutlamamışlar. Bunlar kahvaltıyı, yemeği sürekli beraber yapar yerler. Pazar günü kahvaltıya geçmemişler biz evde kahvaltı yapacağız demişler. Bir şeyde demiyorlarmış. Tavır almışlar. Bu kadar büyütecek ne var acaba kızın başka derdi mi var içinde benim kurduğum cümle bahanesi mi oldu. Gerçekten alınılacak cümlemi bilemedim. Güleryüzlüü şakadan anlayan espirili çift gibi görünüyorlardı halbuki. Hadi hepsini geçtim nişanlıma tavır takınacak kadar büyük bir sorun mu. ben mi göremiyorum. Üzüldüm anlamadığım için. Zaten 2 erkek kardeşler başka yok. Kötü gelin olacağız daha evlenmeden yandık valla hahaha