eltinin eltiyi kıskanması adetten mi?

valla ben çok ettim zamanında arada eşim var diye susuyordum yıllardır yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu dua etsin dövmedim onu kayınvalidemi doldurup doldurup üstüme salıyordu en son aldım kayınvalidemi karşıma şimdi seni doldurma sırası bende o kıymetli gelinine söyle beni gördüğü zaman ağzını burnunu yamultmasın yemin ediyorum onu o şekilde bırakırım ebedi ağzı burnu düzelmez dedim çok fena yaparım ayağını denk alsın dedim valla bi yerden sonra insanı zıvanadan çıkarıyorlar
sende az biraz dişli ol ezdirme kendini bak şimdi ağzını açıp kimse bişey diyemiyor ezdirme kendini arada diş geçir olmaz öyle sanırım yaşında küçük valla çok ezerler seni sessiz oldukça
ben normalde de ezdirmem kendimi ama sırf eşim var arada diye katlandım senelerce yuttum aslında baştan yapmam gerekiyordu ki ayağını denk alsın

Canım öyle iyi eltiler çok azdır onlar da bize denk gelmez ben de öyle kıskanç bi tane var görüşmüyorum tanışma yemeğinde benimle hiç konuşmadı çok soğuktu nişanda beni tebrik etmedi kınada tebrik etmedi düğün günü de moralımi bozdu işte gelinliğin krem neden beyaz değil gibi saçma sapan cümleler hiç samimi olmadım fesat biriydi

Bizim oralarda bi laf vardır .Elti eltinin b...u derede dövüşürmüş bizim eskiler öyle der ne kadar dogru bilemem eltim olmadığı için ama olsaydı anlaşamazdım zaten heralde cünkü kaynım cok pislik bir insan

Mesafeli ol iyi olmak için samimi olmak gibi hataya düşme. Yine bu konuda laf sokmaya çalışırsa 'herkes kısmetini yer' de geç.
Para konusunda muhatap olma. Nişanlına bırak.

Bende senin gibi olabilsem ah ahhh

Bende senin gibi olabilsem ah ahhh
böyle olmaktan hiç pişman değilim valla bi eltim konusunda ağzımı açmıyordum ama nişanlılığımdan beri hiç bir lafımı esirgemedim kimseye haklıysam asla susmadım aman büyüktür saygılı olayım falan diye hareket etmedim ezdirmedim kendimi ki kayınpederim çok sever bu yönümü gelir inadına kızdırır beni sırf ona laf edeyim diye arada diş göstermek iyidir

Kpederin eşin ve abisinin o ortamda bu konuşmayı anında kesip mudahale etmeleri gerekiyordu. Resmen terbiyesizlik olmuş , duştugun durum çok kotu ben olsam ordan kalkıp giderdim. Kadından korkuyorlarmı bukadar seviyesizce konuşmasına nasıl musade etmişler. İşin zor Allah yardımcın olsun

Kiskanacak ne var ki ya anlamış değilim benm de eltimvar 5 sene yatılı birlikte okuduk benm dugunume 1 ay kala kaçtı bize birlikte düğün yaptılar ses etmedim. Düğündenn sonra kankalik bitti beni h erffırsatta kenara çekip kV KP i kotuluyor neler neler diyo onların yanında yüzü gülüyor. Beni hiç istemiyor kıskançlıktan catluyor guzelligim yok kiskanilcak biseyim yok anlamadim gitti....

konu Sahibi uzak dur bence

Senin elti eline almış kpederi k.vahide yi konuşuyor sen yüz göz olma bnce bn başında oldum oo ne kavgalar ettim yüzüne gül ne derse sus bir der iki der bn eşime şikayet etmekten kavgalar mi dersin boşanma sözlerimi dersin ooo bi elti yüzünden dusun

Yapacağım tek şey cnm o eltiden uzak durmak.meraba meraba çok fena bir altın var onun seviyesine inme muhatap da olma.sonuçta elti seni bağlamaz esin görürsün abisiyle tabi ama sen uzak dur.buyu bile yapar bu size.benim gözün korktu anlattıklarından kendini ezdirme ve tavrını köy şimdiden.ne kıskanç birşey ya haset şey...

Uzak durumazsin neticede oo da bi nevi aile yanı aklını kullan yüzüne evt evt sensin bn onu yapıyorum oooh Miss gibiyiz şimdi
elti dış kapının mandalina değil ki dışarda kalsın aile bi nevi nasıl uzak durcak alttan alcak evt evt desin geçsin

bozuk insanlar illaki kendini belli eder senin elti hanım dak 1 gol 1 rengi belli olmuş bu değişmez ben nacizane derimki sen sen ol içli dışlı olma ilerde çok pişman olacak davranışlarda bulunma eltine ev halkı hakkında söz taşıma dedi-kodu yapılmasına yanında asla izin verme çünkü tez zamanda aleyhine olur kötülük haksızlık yapılmasına izin verme hem doğru düzgün ol ıyı ol kv kp karşına alma ,sözlerimide sakın ola yabana atma . Allahım hayırlısıyla yuvanda huzur mutlu güzel günlerde eşinizle birlikte çocuklarınızla yaşatmayı nasip etsin inşallah amin

kp aklı başında konuşmuş

sen çizginden çıkma

kızla da mesafeli ol ama küsme vs

dış kapının dış mandalı olsun

cevap vs verme

o gidince de lafı açılırsa çok üzüldüm bir şey de diyemedim sizi de üzdü vs diye kv kp ile konuşursun

Canim aynisi bendede var. Cok tuhaf, soguk. Gorusmeyiz. Ben buyuk gelinim ayni yasitiz ama o gec evlendi. Bir zamanlar cok iyiydik simdi bayramdan bayrama kv lerde denk gelcezde anca oyle goruscez yoksa yok. Kaynimi iyice kendine cekmis. Buz gibi artik.

Pes valla kiskancliktan catladigini bukar belli etmese iyiymis :) ama sevinmelisn en baasta yuzunu gormussun muhatap olmamaya calis

cenaze - dugun - bayram seyran disinda gorusmezsin, konusmazsin olur biter. ayni soyadi tasiyorsun diye, iliski kurmakla mukellef degilsin.
sen ailenden aldigin terbiyeye yakisir davran yeter.
mutluluklar dilerim simdiden Janita

Kayinpeder gereken cevabi vermis bence. Siz daha fazla bu konulara girmeyin.

O degil de elti cok pis rezil olmus ya. Artik herkesin gozunde kiskanc ve fesat biri olarak kalacak.

Aynı şeyler bizde de oldu canım. Benim farkım evlenene kadar bilmiyor olmam. Ha bide ev vs konusunda onun maddi kazancı 2 misli. Ben hiçbişey şöyle olsun böyle isterim demedim altın vs konusunda. Ama elti kişisi kendince bilenmiş kına gecemde ve nikahımda olay çıkardı. Benden önce de görümcem evlenirken yapmış aynı şeyleri. Demem o ki kadının zihniyeti belli. Rahat durmayacak. Gardını al onunla yalnız kalma mesela. Ben görüşmüyorum kafam rahat çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…