eltinin eltiyi kıskanması adetten mi?

Aynen ben de görüşmüyorum

Canım bak bende de senin modelinden bi elti var tanışmada surat astı nişan kınada düğünde surat astı çok soğuktu hep moralımi bozmaya çalışıyordu hatta düğünümde eltimin annesi siz bu gelini çok sevdiniz kızıma haksızlık yapıyorsunuz saçma sapan şeyler ne mi oldu hiç muhatap olmuyorum kimsenin yanında da kötülemiyorum

Asla samimi olmak gibi bir hata yapma baştan mesafeli ol sonra çok üzülürsün

yapı olarak pek kolay samimi olan biri değilim. yine yapı olarak asık yüzlü de değilim. bakalım zaman ne gösterecek, teşekkür ederim.

yapı olarak pek kolay samimi olan biri değilim. yine yapı olarak asık yüzlü de değilim. bakalım zaman ne gösterecek, teşekkür ederim.
Yapı meselesi değil ki ben normalde güler yüzlü hoş sohbet biriyim ama kıskanç eltime mesafeli olmazsam halim ne olurdu

bazılarına daha fazla yapılsa bile başkalarında gözü kalırmış annem kumanın gemisi yürür eltininki yürümez der benim eltim de ben atanamadığım zaman güldüğünü gözümle gördüm seviniyor yatak odası alamadık biz eşim evlenmeden önce ailesinin evini yaptırmış kredi borcu üzerine kredi borcu oldu ben de yetindim ama her seferinde aaa yatak odanız yok demi hurçlara da eşya koymak zor oluyor çekmece falan lazım der D:
sen eltine mesafeli ol canım kesinlikle sırrını verme o hep kendisine yapılmasını istiyor sanırım ama kusura da bakmasın yani herkes hakkını almış zaten daha ne istiyor

bence o 4 yıldır tek gelin olmaya alışmış, tahtı sallandı zannetti. halbuki herkesin tahtı da, bahtı da farklı yani.

Eltinle dost olursan olsun sen bilirsin
canım ben dost olacağım demiyorum ki. ama toplum içinde o var diye, suratımı asıp da oturamam diyorum. yapımda yok. diğer insanların ne günahı var derim, kendime yakıştıramam vs. yoksa bu zamana kadar aramışlığım yok. tanışmada, nişanda ve o akşam kendisini gördüm. ne sosyal medyada listemde var, ne telefonunu aldım. böyle yani.

Yarısını okudum. Çevrende seni üzen insanlar için hayatı zehir etme kendine.
Bırak kendi kendilerini yesinler. Sen keyfine bak.
İlgilenme bile. Herkes hakettiğini yaşar ve kendi fesatlığında boğulur.

bence o 4 yıldır tek gelin olmaya alışmış, tahtı sallandı zannetti. halbuki herkesin tahtı da, bahtı da farklı yani.
yani herkes kendi hak ettiğini alır kıskançlıktan yarar olmaz ama canım kesinlikle mesafeli ortalıkta güya haksızlık var diyor bu cesareti gösteriyor ben haksızlık olsa da diyemezdim yani ne bileyim o yönünü hiç beğenmedim

Yarısını okudum. Çevrende seni üzen insanlar için hayatı zehir etme kendine.
Bırak kendi kendilerini yesinler. Sen keyfine bak.
İlgilenme bile. Herkes hakettiğini yaşar ve kendi fesatlığında boğulur.
hayatı zehretmem tabi de, daha önce hiç böyle bir insanla karşılaşmadım o yüzden şaşırdım. ben şu an aile apartmanında oturuyorum, herkes birbirine saygılı, ihtiyacı olduğunda yanında, severler, sevilirler. kimse kimse hakkında kötü düşünmez. ne bileyim böyle bir insanın varlığından haberdar değildim. gördük.

kimsenin ohh ne güzel konuştu dediğini sanmam. herkes gerildi, k.pederim toparlamaya çalıştı. babam da daha fazla zaman geçirmemek için kalkalım dedi. zannetmiyorum bir daha geldiğinde hoş geldine gidelim desinler. yine zannetmiyorum ki, k.validem hep beraber olalım deyip bizimkileri de davet etsin.

Onların yanında bunları diyebileceğin düşünmüyorum açıkçası hele bir de siz oradayken biz masraf etmemiştik ama herkes bir olmuyor işte diye kör göze parmak gibi kim söyler ki bunları ? nişanlınızda orada hiç mi ses çıkarmıyor ya da kaynınız. Bana abartı geldi anlattıklarınız. Ama sizi bilen bildikten sonra neden kasılıyorsunuz ki zaten ailesiyle iyi anlaşıyor muşsunuz daha ne..

hımm en iyisi olur heralde canım herkesi germiş zaten

beni ve herkesi şaşırtan da bu hadsizlik zaten. kadının karakterini ben bilmiyorum, k.pederim ne nişanlıma ne diğer oğluna laf bırakmayacak şekilde söyleyeceğini söyledi. tabi ki yeni dünürlerin yanında ne kadar söylenirse. sonra da biz 15-20 dk daha oturup kalktık. arkadan ne konuşuldu bilmiyorum, haberim yok. ne nişanlıma sordum, ne de o anlattı. evet kasıldım, gerildim. böyle bir insanla daha önce karşılaşmadığım için canım sıkıldı. ama olabiliyormuş.

Canım ben de onu diyorum mesela aile ortamında bi şey sorarsa cevap verirsin trip yapmazsın ama onun dışında evine aldığın eşyalar altın vb konuları sakın ona anlatma

Bende bu konudan çok cekmiş biri olarak bu eltilerin neden boyle olduguna hala kanaat getiremedim...
Anladigim kadariyla patavatsiz nerde ne konusulacagini bilmiyor..
Bende boyle bir ve bircook olay yasadim ve emin ol cok yiprandim zamaninda hatta konumda var uzak durdum olmadi sadece selam verdim olmadi yaptiklarini yuzune vurdum olmadi. Hicbir turlu olmadi. Sonra birgun ayrildilar bikac ay ayri kaldilar ( nisanlilardi ben evliydim )
Sonra 360 derece dondu. Iyi oldu bana karsi..
Bende iyi olmanin daha iyi olacagini dusunurum ki oyle oldu aramizdaki sorunlar artik gorunmeyecek kadar oldu kuculdu. Ona zaman tanı biraz morali ve sana bakisi normalse konuş degilde yanaşma yanina. Nabza gore serbet durumlari yani...

Ve emin ol kv kp cok arada kaliyorlar. Kotu oldugumuz zamanlarda Ben baskin karakterim ama malesef kv eltime cok daha duskundu.
Once herkese beni kotuleyip laf sokup beni gerdi. Her lafin altinda adi vardi. Sonra ben rahatsiz oldum yeter dedim tepkimi koydum. Birsure yapmadi herkese benimle iyi olmak istedigini anlatip bana kotu davrandi... bu sefer cook tepki verdim... sonrasinda da aynen soyle oldu love angel eltisini hic sevmiyor herseyi sorun yapiyor bak eltisi onun hakkinda ne kadarda iyi konusuyor diye kotu gelin oldum ve eltimi kiskaniyor oldum...!!!

Ama sunun etkisi cok ben calisiyordum ve onu hic takmiyordum ne soylerse soylesin sende takma ibre sana dönmesin

Şimdi kv kp çok iyi insanlarmış başta onu söylemek isterim. Bence eltinizle aranızı iyi tutmayın. Mesafeli olun. Demek ki her şekilde size zarar vermek isteyecek. Dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…