- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size sunulan fırsatların aynısı onundeyken değerlendirme imkanı vardı siz kimseye mani olmadınız sonuçta.. Sizinle alakalı değil konu zaten.. Aile de tüm evlatlarına adaletli davranmıs. Bana göre yeterince de mütevazi davranıyor ve düşünüyorsunuz. Bir araya geldikce görüşürsünüz olur biter.. Aramak sormak zorunda da değilsiniz.
yani eftalya ne güzel yazmışsın eline sağlık , içi zehir olandan bal bekleme mutlaka ilk fırsatta seni sokmaya çalışacaktır
Benzer bır durum benım basımda vardı.. Bertaraf ettık cok sukur.Dugunumde Beyaz gelinliği andıran bır kıyafet ve ayakkabıları vardı. Dusunebiliyor musunuz?! Dugune yakın hıc ırtıbat kurmadık.Evin temizliği bitti kahve ıctık, Heyecanla sosyal paylasım sıtesınde orada bulunanları etıketleyerek Evimizden bir parca resım paylastım.Tepkisi abini niye dıslıyorsunuz oldu.Hayretler ettım boyle dusunebilmesine.. Benım dugunumden sonra bende dugun ıstıyordum dıye cumleler kurmus.. İstenseydi zaten ona da yapılırdı zamanında.. Eşi nikah ıstıyoruz dedı dıye nıkahtan evlenilmiş.. Aynı ımkanları bıze sundu ailesi,hatta biz cogu seyı kendımız yaptık.Cok fazla kımseyı mudahil etmedik.Kin de beslemiyorum.Şimdi aile toplantılarında bir araya geldikce gorusuyoruz.Cok uzun olursa görüşemediysek arada bir arıyorum.. İlgilenmediler, bizi istemiyorlara gelmesin laf diye.. Bosverin kendi kötü düşüncelerinin altında kalırlar zaten...
insan kendine neden ve nasıl böyle bir kötülük yapar, değil mi?Kayinpeder gereken cevabi vermis bence. Siz daha fazla bu konulara girmeyin.
O degil de elti cok pis rezil olmus ya. Artik herkesin gozunde kiskanc ve fesat biri olarak kalacak.
resmi olmadığım kanısına nasıl vardın canım? hem de nişanlılık dönemim de dahil olmak üzere ömrümde sadece 3 kere gördüğüm bir insanla.Daha nişanlıyken bunca sorunu nasıl yaşıyosunuz ki
Resmi olun biraz
cahil biri de değil. yaşı da var yani. böyle basit konularla neden uğraşıyor, neden kendine dert etmiş anlamış değilim.Kiskanacak ne var ki ya anlamış değilim benm de eltimvar 5 sene yatılı birlikte okuduk benm dugunume 1 ay kala kaçtı bize birlikte düğün yaptılar ses etmedim. Düğündenn sonra kankalik bitti beni h erffırsatta kenara çekip kV KP i kotuluyor neler neler diyo onların yanında yüzü gülüyor. Beni hiç istemiyor kıskançlıktan catluyor guzelligim yok kiskanilcak biseyim yok anlamadim gitti....
konu Sahibi uzak dur bence
kimse kudursun diye mutlu olmam canım, kendim için olurum inşallahÇok mutlu ol. Aşırı mutlu ol lütfen.
Kudursun.
k.pederim kamudan emekli bir inşaat mühendisi. k.validem de emekli bir öğretmen. şu anda da boş durmayıp, sürekli el sanatlarıyla uğraşıp satıyor. iki tarafın ailesinden de arsa vs kalmış vaktinde, har vurup harman savurmak yerine değerlendirmişler. sonuç olarak da dört evlatlarına ve kendilerine birer daire. allah onlardan razı olsun. eğlenemedim açıkcası, ilk defa karşılaştığım bir insan modeli var karşımda.Kayinpeder ne iş yapıyor her evlenene bir ev
bu tıp insanlarla ben çok eglenirim ciddiye alırsan çok huzurun kacar
enteresan biri, galiba tek olmak ve en özel olmak gibi bir beklentisi varmış. daha önce kimse bana onun hakkında konuşmadığı için şaşırdım. mümkün olduğu kadar uzak duracağım.Elti elti değil mübarek bu ne çene uzak dur sen bundan çok gıcık oldum
onları kötüleyecek kadar baş başa kalmayı düşünmüyorum. böyle bir şey olmasa da her zaman mesafeli ilişkilerden yanayım, yine öyle olurdu. evlendikten sonra davet edilirsem giderim, eşim davet edelim derse kendimi sıkıntıya sokmadan abi-kardeş hatırına davet ederim. hepsi bu.Daha görümce ve kv kötüleme günleri de gelecektir. Hiç muhatap olmayın nişanlınız ve ailesi hakkında tek kelime etmeyin. kv ve kp yi kafaladın mı tamamdır :) her gemi yürür elti gemisi yürümez unutma :)
onları kötüleyecek kadar baş başa kalmayı düşünmüyorum. böyle bir şey olmasa da her zaman mesafeli ilişkilerden yanayım, yine öyle olurdu. evlendikten sonra davet edilirsem giderim, eşim davet edelim derse kendimi sıkıntıya sokmadan abi-kardeş hatırına davet ederim. hepsi bu.