• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltinin eltiyi kıskanması adetten mi?

Size sunulan fırsatların aynısı onundeyken değerlendirme imkanı vardı siz kimseye mani olmadınız sonuçta.. Sizinle alakalı değil konu zaten.. Aile de tüm evlatlarına adaletli davranmıs. Bana göre yeterince de mütevazi davranıyor ve düşünüyorsunuz. Bir araya geldikce görüşürsünüz olur biter.. Aramak sormak zorunda da değilsiniz.

Size sunulan fırsatların aynısı onundeyken değerlendirme imkanı vardı siz kimseye mani olmadınız sonuçta.. Sizinle alakalı değil konu zaten.. Aile de tüm evlatlarına adaletli davranmıs. Bana göre yeterince de mütevazi davranıyor ve düşünüyorsunuz. Bir araya geldikce görüşürsünüz olur biter.. Aramak sormak zorunda da değilsiniz.

yani eftalya ne güzel yazmışsın eline sağlık , içi zehir olandan bal bekleme mutlaka ilk fırsatta seni sokmaya çalışacaktır

Tek avantaj kayınvaliden ve kayınpeder
Onlar sağken eltinin sesi fazla açılmaz inşaallah, nişanlının abisi de nasıl bir adamsa hiç mi karısını uyarmıyor toplum içinde bu kadar rahat konuşmasına izin veriyor anlamış değilim:KK12:

Ben de anlamam elti kiskancligini.iki tane eltim var, en kucuk gelin benim. Bir tanesi cok fena, oburunun cok kotulugunu gormedim. Neyin hak neyin lutuf oldugunu anlamayanlar kiskancliga basvuruyor. Saniyorlar ki iyi niyetle yapilan hersey onlarin hakki.

Sizin Kp ev vermis, bu onun hakki degil ki haksizlik olsun. Kpnin icinden gelen bir iyilik, yoksa kimse mecbur degil ev vermeye. Malesef o bunu hak gormeye devam ettikce adaletsiz oldu diye kurtlanmaya devam edecek.

sana yapılanların onun yanında detaylı konuşulmamasını isteyin nişanlınızdan
ve ne yparsanız yapın kadının düşünceleri değişmez mesafe koyun araınıza

Kv. ve kp kocaman insanlar onun lafıyla dolduruşuyla hareket etmezler bence sen elinden geleni yap ilişkiler çin gerisine hiç karışma. Adaletsiz davranan da kendine eder boş ver.

yani eftalya ne güzel yazmışsın eline sağlık , içi zehir olandan bal bekleme mutlaka ilk fırsatta seni sokmaya çalışacaktır

Benzer bır durum benım basımda vardı.. Bertaraf ettık cok sukur.Dugunumde Beyaz gelinliği andıran bır kıyafet ve ayakkabıları vardı. Dusunebiliyor musunuz?! Dugune yakın hıc ırtıbat kurmadık.Evin temizliği bitti kahve ıctık, Heyecanla sosyal paylasım sıtesınde orada bulunanları etıketleyerek Evimizden bir parca resım paylastım.Tepkisi abini niye dıslıyorsunuz oldu.Hayretler ettım boyle dusunebilmesine.. Benım dugunumden sonra bende dugun ıstıyordum dıye cumleler kurmus.. İstenseydi zaten ona da yapılırdı zamanında.. Eşi nikah ıstıyoruz dedı dıye nıkahtan evlenilmiş.. Aynı ımkanları bıze sundu ailesi,hatta biz cogu seyı kendımız yaptık.Cok fazla kımseyı mudahil etmedik.Kin de beslemiyorum.Şimdi aile toplantılarında bir araya geldikce gorusuyoruz.Cok uzun olursa görüşemediysek arada bir arıyorum.. İlgilenmediler, bizi istemiyorlara gelmesin laf diye.. Bosverin kendi kötü düşüncelerinin altında kalırlar zaten...

Benzer bır durum benım basımda vardı.. Bertaraf ettık cok sukur.Dugunumde Beyaz gelinliği andıran bır kıyafet ve ayakkabıları vardı. Dusunebiliyor musunuz?! Dugune yakın hıc ırtıbat kurmadık.Evin temizliği bitti kahve ıctık, Heyecanla sosyal paylasım sıtesınde orada bulunanları etıketleyerek Evimizden bir parca resım paylastım.Tepkisi abini niye dıslıyorsunuz oldu.Hayretler ettım boyle dusunebilmesine.. Benım dugunumden sonra bende dugun ıstıyordum dıye cumleler kurmus.. İstenseydi zaten ona da yapılırdı zamanında.. Eşi nikah ıstıyoruz dedı dıye nıkahtan evlenilmiş.. Aynı ımkanları bıze sundu ailesi,hatta biz cogu seyı kendımız yaptık.Cok fazla kımseyı mudahil etmedik.Kin de beslemiyorum.Şimdi aile toplantılarında bir araya geldikce gorusuyoruz.Cok uzun olursa görüşemediysek arada bir arıyorum.. İlgilenmediler, bizi istemiyorlara gelmesin laf diye.. Bosverin kendi kötü düşüncelerinin altında kalırlar zaten...

Eftelya sen en iyisini yapmışsın mesafeli .. inanki eltin gibi bozuk insancıklara fazladan birşey yapman gerekmiyor intikam vs.... gibi nedenmi çünkü onların içindeki o fesat hasedlik kin , kendilerini yiyip bitirmeye yeterli , yani söylemek istediğim senin ekstradan birşey yapmana gerek kalmamış oluyor , hem o tür insanların mutlu olduğunu sanmiyorum , tek yaptıkları başarılı oldukları şey etrafa varlıklarıyla huzuru bozmak .

bi eltide bnde var ..kv ile görüşmüyorum baktım bana laf getırıyo habıre ve muhabbeti kestim numaramı da degıstırdım..Sen sag ben selamet dedim..En guzel seymiş sizi huzursuz eden insanları hayatınızdan çıkarmanız..

Daha nişanlıyken bunca sorunu nasıl yaşıyosunuz ki
Resmi olun biraz
resmi olmadığım kanısına nasıl vardın canım? hem de nişanlılık dönemim de dahil olmak üzere ömrümde sadece 3 kere gördüğüm bir insanla.

Kiskanacak ne var ki ya anlamış değilim benm de eltimvar 5 sene yatılı birlikte okuduk benm dugunume 1 ay kala kaçtı bize birlikte düğün yaptılar ses etmedim. Düğündenn sonra kankalik bitti beni h erffırsatta kenara çekip kV KP i kotuluyor neler neler diyo onların yanında yüzü gülüyor. Beni hiç istemiyor kıskançlıktan catluyor guzelligim yok kiskanilcak biseyim yok anlamadim gitti....

konu Sahibi uzak dur bence
cahil biri de değil. yaşı da var yani. böyle basit konularla neden uğraşıyor, neden kendine dert etmiş anlamış değilim.:KK43:

Kayinpeder ne iş yapıyor her evlenene bir ev:KK66:
bu tıp insanlarla ben çok eglenirim ciddiye alırsan çok huzurun kacar:KK66:
k.pederim kamudan emekli bir inşaat mühendisi. k.validem de emekli bir öğretmen. şu anda da boş durmayıp, sürekli el sanatlarıyla uğraşıp satıyor. iki tarafın ailesinden de arsa vs kalmış vaktinde, har vurup harman savurmak yerine değerlendirmişler. sonuç olarak da dört evlatlarına ve kendilerine birer daire. allah onlardan razı olsun. eğlenemedim açıkcası, ilk defa karşılaştığım bir insan modeli var karşımda. :KK43:

Elti elti değil mübarek bu ne çene :KK70: uzak dur sen bundan çok gıcık oldum
enteresan biri, galiba tek olmak ve en özel olmak gibi bir beklentisi varmış. daha önce kimse bana onun hakkında konuşmadığı için şaşırdım. mümkün olduğu kadar uzak duracağım.:KK43:

Daha görümce ve kv kötüleme günleri de gelecektir. Hiç muhatap olmayın nişanlınız ve ailesi hakkında tek kelime etmeyin. kv ve kp yi kafaladın mı tamamdır :) her gemi yürür elti gemisi yürümez unutma :)

Daha görümce ve kv kötüleme günleri de gelecektir. Hiç muhatap olmayın nişanlınız ve ailesi hakkında tek kelime etmeyin. kv ve kp yi kafaladın mı tamamdır :) her gemi yürür elti gemisi yürümez unutma :)
onları kötüleyecek kadar baş başa kalmayı düşünmüyorum. böyle bir şey olmasa da her zaman mesafeli ilişkilerden yanayım, yine öyle olurdu. evlendikten sonra davet edilirsem giderim, eşim davet edelim derse kendimi sıkıntıya sokmadan abi-kardeş hatırına davet ederim. hepsi bu.

onları kötüleyecek kadar baş başa kalmayı düşünmüyorum. böyle bir şey olmasa da her zaman mesafeli ilişkilerden yanayım, yine öyle olurdu. evlendikten sonra davet edilirsem giderim, eşim davet edelim derse kendimi sıkıntıya sokmadan abi-kardeş hatırına davet ederim. hepsi bu.

tebrik ederim seni evine gelince kv kp güler yüzle karşılarsan hem sevap hemde için rahat olur en güzeli hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

Back