- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
öle birisi ile aynı evde vakit geciren siz değilsiniz ben haksızlığa tahammül edemem gecinmeye niyeti olsa önce kocasının ailesini kabullenir ailesinin köylüolduğunu bile bile evlendi bende o köyden değilim eşim için birşeyleri kabullenmişim demektir bilmem anlatabildimmi
öle birisi ile aynı evde vakit geciren siz değilsiniz ben haksızlığa tahammül edemem gecinmeye niyeti olsa önce kocasının ailesini kabullenir ailesinin köylüolduğunu bile bile evlendi bende o köyden değilim eşim için birşeyleri kabullenmişim demektir bilmem anlatabildimmi
kabul etmıyor olsa bıle sanane diye sormazlarmı adama sende gelinsin yahu sizden önce evlenen eltıde size vay gözünün üstünde kaşı var dıye mana bulsa ne yapardınız acaba yenı gelin yemek yapmıyorsa sizemı yaptırıyor sizemı temızletıyor evıı size ne nedır bu çekememezlik temızlemiyorsa bırakın pislikte otursun yanı neresınden bakılırsa bakılsın haklı bı yanınız yok hatta konu sizi ilgilendırmıyor bıle gelinlerde birbirine böyle yaparsa kayanana ne yapmaz
Bence kaynı eşine anlayışlı davranıyo
Yemek bile öğretiyo diye konu sahibi çekemiyo
Ortalığı bulandırma peşinde
Ben olsam bana ne derim, herkesin evliliği kendisini bağlar
Abi müsait misin, ben ona bunu dedim sana anlattı mı diye çek etmek niye ?
Mikser olmaya lüzum yok
8 aylık evli insana destek olmuyosun madem köstek te olma
Kendi evliliğine bak dimi
kendısı anlatığı eltısınden beterdır yazık o geline acıdım bu uğraşır durur onunla
Olmaz tabi
ben çektim , o da çekecek
mecbuuuur
Benim kocam daha ailelerinde 2 buçuk yıldır bulunan biriyle telefonda beni çekiştirse ne yaparım bilemiyorum. Annesi değil, kız kardeşi değil, arada kan bağı bile olmayan bir kadın.
buna o köyün görgüsü diyelim bu arada çalışan birisi evinde işi olabilir diyorsun evinde 2 bardak bırakılıp cıkılmaz benm bildiğim yıkanır toplanır 1 e kadar 2 kişinin kaldığı ev her halukarda temzilenir kaynana temizlik falan yap demez onada bana da demez tek beklediği biraz saygı ve hürmet görmedği için kaldırılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?