Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki lafın biri 'zavallı- zavallım'
Bu sıfatı da hep kaynına kullanmış
Sanırsın 5 yaşında çocuğu zulüm ediyolar
Neymiş kız yemek yapmayı pek bilmiyomuş, kaynı öğretiyomuş ( Ha bende böyleydim )
Neymiş efendim, köye gidince yatıya kalmıyomuş 3 saat oturuyomuş, kaynı da bişey demiyomuş
Ondan sonracıma bayramın birinci günü taaaa 1 de gidiyomuş kaynanaya -Sabah ezanında mı gidilmesi lazım ?- (+kendi uzak diye gitmemiş üstelik )
Tuhaf
Kaynana bile bu kadar detayı hatırlamıyodur eminim
Bi meşgale lazım bence konu sahibine
Ben tamamını okudum. Hayatımda geçirdiğim en boş 5 dakikaydı sanırım.yarısına kadar okudum
SİZE ne
buna o köyün görgüsü diyelim bu arada çalışan birisi evinde işi olabilir diyorsun evinde 2 bardak bırakılıp cıkılmaz benm bildiğim yıkanır toplanır 1 e kadar 2 kişinin kaldığı ev her halukarda temzilenir kaynana temizlik falan yap demez onada bana da demez tek beklediği biraz saygı ve hürmet görmedği için kaldırılmıyor
ya valla yan dairede oturan eltimin zilini çalıp kucaklayasım var... :26:
Canımm bayramda bir de gelmesine kızsa neyseee evlendikleri günün ertesi kaynanasına el öpmeye gelmesi lazımmış ta bir de gelmişş ona takılmış hanımefendi evlendiği günün ertesi el öpmeye bir de mi gelinirmiş sabahın köründe yeni evlenmiş çift geleceklerdi kaynanalarına dimi amaa çok ayıp!...
bu konudan sonra eltisini sevmeyenler bile haline şükredip gidip bi sarılmak isteyecek eminim
Allah hepimizi kendini kaynana sanan eltilerden korusun
Yan dairede oturan eltimin zilini çalıp kucaklayasım var... :26: