Olayı biraz baştan anlatmak istiyorum. ben henüz 6 aylık evliyim. farklı şehire gelin olarak geldim burada kimsem yok ama eşimle allaha şükür herşey yolunda zeten problemde benim eşmle mutlu olmam herhalde.Eşlerimizin işleri beraber. Ben nişanlandım bana alınan eşyaları hazmedemi ben eşya beğendikçe o şekilden şekile girdi. eşimle sebepsiz yere konuşmadı bana oldukça mesefali nişanlıyken hep ben aradım büyüktür eşim üzülmesin diye o beni birkez olsun aramadı evlendik çok az bir süre iyi geçindik sonra ipler koptu çünkü kendi çok seviyesiz her seferinde dedidoku yapmak isteyen birisi. bense ona bu konuda prim vermemeye çalıştım kendimi soğutladım bu konularda. sürekli beni arayıp napıyorsun nereye gittin ne pişirdin diye yakın takipe alıyordu hergün hesap vermekten sıkılmıştım. Ortak iş olunca çok zor oluyor gözü sürekli evimde oluyor halbuki kendisi bana görünmesin evinde kocasıyla mutlu olsun bana dokunmasın ne alırsa alsın naparsa yapsın benim umrumda bile olmaz ama benim attığım adım bile onun umrunda. eşimle gezmeye çıkarız yemeğe çıkarız bi şekilde duyar onu bile hazmedemez. artık eşimle birbirmize yakın durdukça onu hazemedemediğini farkediyordum birgün çok küçük bir konuşma geçti aramıza neyse o lafıma kızdı ertesi günü ben aryıorum hanım efendiyi telefonunu açmıyor insan bir açar belki ben açıp dün kırıldın mı bana diycem ya da aç o telefonu serin konuş benimle bende hatamı anlarım demekki lafıma alındı derim ki çok ta önemli bişey değil kadın bir tavır aldı bana allahtan arıyormuş meğer kanlı bıçaklı olduk kaynım beni çok ama çok sevmişti adam da düşman oldu bana. burada herkes beni gerçekten çok sevdi büyük şehirden geldi ama bizlere hemen uydu diye herkes beni gerçekten kabullendi ama onun 1 numaralı dümanıyım ne eşimle konuşuyor ne benimle. bu telefon olayından sonra kaynım hastalandı evine gittim eşimle 3 kere o benim kapımı açmıyorum. üstelik ben evine kendi elimle bişeyler yapıp götürmüştüm kendisi bana tabağımı başka bir akrabasıyla yolladı insan çocuğuyla yollar niye başkalarına yansıtıyorsun ki değil mi? ben bir allahın kuluna ağzımı açıp bişey demedim o herkese bişeyler anlatıyormuş ileri geri. sonuçta aynı soyadını taşıyoruz çok ayıp... daha neler neler bir ortamda karşılaştık ben o büyk diye kalktım sarıldım o da ayrılırken ordan bana sarılmaıd görmezden geldi başkasına görüşür dedi beni öyle bıraktı gitti napalım kendi kaletisidir bu.... şimdilerde de kendi 40 ına merdiven dayamış ben 22 yaşındayım oğlunun facesinden beni izliyormuş bilgisayarı açıp kapamayı bilmez. neymiş ona gönderme yapıyormuşum faceden ben de kapadım faceyi komple çocuğuna sildirmiş beni kendi zehrini çocuğuna da akıtıyor çok yanlış çocuğu amca yenge diye yaklaşmıyor artık. çok değişik bir insan ufacık birşeyle kanlı bıçaklı oluyor.
biz çok farklıyız onunla lütfen yanlış anlamayın kibirlenmiyorum yetişme tarzımız olsun eğitim durumumuz olsun ben büyük şehirde yetiştim o köyde ben üniversite mezunuyum sevdiğim uğruna taa buralara gelmişim etrafımdaki herkes onun yanında bile güzelliğimi konuştu candanlığımı konuştu dışardan çok çekici olduğumu konuştu bunları hazmedemedi herhalde evlendiğimden beri hergün hasta sürekli oram ağrıor buram ağrıyor diyo hiç iyileşmedi yazık.
burada bi tane canımdan insan yok benim ailem uzakta allahtan bir tek eşim var buraya alışmaya çalışıyorum işte o da beni kendine çok dert etmiş şimdi bende herşeyi kestim evime zaten asla gelmezde gelmesin de bu saatten sonra eşim rahatsızlandı 4 gün evde yattı eşimi bile aramadı ki eşim onun kuzeni aynı zamanda akrabalar yani .
kusura bakmayın paylaşacak kimsem yok yazdım rahatlamak istedim bilmiyorum ki napmak lazım siz npardınız benim yerimde olsanız
biz çok farklıyız onunla lütfen yanlış anlamayın kibirlenmiyorum yetişme tarzımız olsun eğitim durumumuz olsun ben büyük şehirde yetiştim o köyde ben üniversite mezunuyum sevdiğim uğruna taa buralara gelmişim etrafımdaki herkes onun yanında bile güzelliğimi konuştu candanlığımı konuştu dışardan çok çekici olduğumu konuştu bunları hazmedemedi herhalde evlendiğimden beri hergün hasta sürekli oram ağrıor buram ağrıyor diyo hiç iyileşmedi yazık.
burada bi tane canımdan insan yok benim ailem uzakta allahtan bir tek eşim var buraya alışmaya çalışıyorum işte o da beni kendine çok dert etmiş şimdi bende herşeyi kestim evime zaten asla gelmezde gelmesin de bu saatten sonra eşim rahatsızlandı 4 gün evde yattı eşimi bile aramadı ki eşim onun kuzeni aynı zamanda akrabalar yani .
kusura bakmayın paylaşacak kimsem yok yazdım rahatlamak istedim bilmiyorum ki napmak lazım siz npardınız benim yerimde olsanız
Son düzenleyen: Moderatör: