Eltimle yaşadığım sorunlar

Cnm böyle insanların sağı solu belli olmaz
Bi bakmışsın bi müddet sonra tekrar eskisi gibi sana yanaşıyor
Sonuçta akrabasınız illaki bi arada olduğunuz zamanlarda olacak
aman allah büyük söyletmesin bana uzak allaha yakın olsun ama işte tabiki aileyiz gördüğü yerde de kalitesizlik yapmasın el var alem var bi merhaba falan olsun bu herkese ilan etti yani kimse bana sormuyor ama herkes biliyor konuşmadığımızı. kalitesiz ya konuşulmayacak bişey olsa ortada zaten.
benim istediğim de geliş gidiş olmasın onu tanıdıktan sonra artık bitti ama yine de toplumda bir araya gelmek zorunda olduğumuzda da kaliteliyü bi kenara bırakmayalım ama işte içindeki o kin o nefret seviyesine de yansıor

biz eşimle face sayfamızı kayıtlı olan tüm arkadaşlarımıza kapattık çünkü tahmin ediyoduk ki geliş gidiş de yok ya bu kadın çocuğunun facesinden bizi illa ki izliyordur resimlere bakıyor benim yorumlarıma bakıyor duvarıma falan diye. Sonra ne mi oluyor eşimin ablasını arıyor görümcemi yani çocuğu evde ağlıyormuş amcası onu faceden silmiş bak bakalım sende de öyle mi demiş. Görümcem de evet bende de duvarı kapalı hiç bişeyi görünmüyor demiş. Ne tuhaf insan ya facede sanki bir tek o var. Birde çocuğu amcam beni sildi diye ağlıyor töbe töbe... Sonra ben bi bakıyorum çocuğunun sayfasına ne göreyim beni silmiş amcasını silmemiş ama o kadar üzüldüm ki... ben 12 yaşındaki çocuğa naptım ki aramızda ne geçebilir ki akran mıyız? annesi sildirdi işte sinirden beni hergün oradan takip ediyordu zaten görümceme bana oradan gönderme yapıyor demiş salak niye üstüne alınıyorsa sanki kendi facesi var birbirmize kayıtlıyız da nelerle uğraşıyor. bizi sıkı takipe almış yani facemi de herkese kapatmam onun zoruna gitti sayfamı boş gördü baktı ki artık beni buradan da takip edemiyor hırsından sildi:47: eşim de seni silen beni de silmiş demektir dedi ve ikimzi de komple facelerimizi kapattık bundan sonraki meseleyi bekliyorum işte bu da sorun oldu evde tartıştık ister istemez çünkü insan ondaki bu seviyesizliğe anlam veremiyor. Eşime dedim bak zaten görüşmüyoruz gelip gitme yok faceleri de kapattık oradan da takip edemez bekle bakalım neyimizi konu edecek... benim se tek lafım bile gitmedi kulağına ona çıldırıyor bekliyor ki bişeyim duyulsun hakkında konuşayım ortalık karışsın derdini biliyorum.
KAFAYI TAKMIYORUM DİYORUM RAHATIMA BAKIYORUM EVİMDE İŞTE BÖYLE ŞEYLER GELİYO KULAĞIMIZA SIRADAKİ LÜTFENNNNN :66: SIRADAKİNİ DE PAYLAŞIRIM SİZLERLE BAKALIM NE BULACAK YENGECİM:66::1:

Son düzenleme:
biz eşimle face sayfamızı kayıtlı olan tüm arkadaşlarımıza kapattık çünkü tahmin ediyoduk ki geliş gidiş de yok ya bu kadın çocuğunun facesinden bizi illa ki izliyordur resimlere bakıyor benim yorumlarıma bakıyor duvarıma falan diye. Sonra ne mi oluyor eşimin ablasını arıyor görümcemi yani çocuğu evde ağlıyormuş amcası onu faceden silmiş bak bakalım sende de öyle mi demiş. Görümcem de evet bende de duvarı kapalı hiç bişeyi görünmüyor demiş. Ne tuhaf insan ya facede sanki bir tek o var. Birde çocuğu amcam beni sildi diye ağlıyor töbe töbe... Sonra ben bi bakıyorum çocuğunun sayfasına ne göreyim beni silmiş amcasını silmemiş ama o kadar üzüldüm ki... ben 12 yaşındaki çocuğa naptım ki aramızda ne geçebilir ki akran mıyız? annesi sildirdi işte sinirden beni hergün oradan takip ediyordu zaten görümceme bana oradan gönderme yapıyor demiş salak niye üstüne alınıyorsa sanki kendi facesi var birbirmize kayıtlıyız da nelerle uğraşıyor. bizi sıkı takipe almış yani facemi de herkese kapatmam onun zoruna gitti sayfamı boş gördü baktı ki artık beni buradan da takip edemiyor hırsından sildi:47: eşim de seni silen beni de silmiş demektir dedi ve ikimzi de komple facelerimizi kapattık bundan sonraki meseleyi bekliyorum işte bu da sorun oldu evde tartıştık ister istemez çünkü insan ondaki bu seviyesizliğe anlam veremiyor. Eşime dedim bak zaten görüşmüyoruz gelip gitme yok faceleri de kapattık oradan da takip edemez bekle bakalım neyimizi konu edecek... benim se tek lafım bile gitmedi kulağına ona çıldırıyor bekliyor ki bişeyim duyulsun hakkında konuşayım ortalık karışsın derdini biliyorum.
KAFAYI TAKMIYORUM DİYORUM RAHATIMA BAKIYORUM EVİMDE İŞTE BÖYLE ŞEYLER GELİYO KULAĞIMIZA SIRADAKİ LÜTFENNNNN :66: SIRADAKİNİ DE PAYLAŞIRIM SİZLERLE BAKALIM NE BULACAK YENGECİM:66::1:

Enteresan gerçekten :53:
Senin bu elti kafayı senle bozmuş yaa baksana bi de çocuk ağlıyor amcam beni sildi die bahanesiyle görümcesini arıyor ne komik yaa :9:
İyi yapmışsın faceden silmekle
Çocuğun face'inde annesi vardır seni silen de odur :)
Sen bu konudan hiç bahsetme delirsin iyice
Eşine de engel olmakla iyi yapmışsın

hehh işte algida süpersinnn olayı sende çözdün bahaneyle görümcemi arayıp ona da duyuruyor herkese ilan etti.. bense kimseyle konuşmadım bu konuları anlatacak çok şeyim var ama sırf kulağına gitmesin de iyice delirsin istiyorum.. ben neler yapıyorum bunun umranda değil hiç sesi çıkmıyor diye düşünsün... çatlasıııınnnnnnnnn.... bakalım belki zamanla uğraşmayı bırakır ama bu kapasiteyle çok ama çok zorrr.:27:

hehh işte algida süpersinnn olayı sende çözdün bahaneyle görümcemi arayıp ona da duyuruyor herkese ilan etti.. bense kimseyle konuşmadım bu konuları anlatacak çok şeyim var ama sırf kulağına gitmesin de iyice delirsin istiyorum.. ben neler yapıyorum bunun umranda değil hiç sesi çıkmıyor diye düşünsün... çatlasıııınnnnnnnnn.... bakalım belki zamanla uğraşmayı bırakır ama bu kapasiteyle çok ama çok zorrr.:27:

Çatlasın canım bence de
Kimbilir nasıl deliriyor şimdi belki faceden seni sildiğine de pişman olmuştur
Seni dikizleyemiyor ya :9:
Tekrar arkadaş listesine de kleyemez delirir artık
Yok be uğraşmayı falan bırakmaz o,aksine daha bi uğraşır artık :1:

Bence sende de problemler var...
Büyük şehirden geldim hemen uyum sağladım falan ne yani sonuçta Anadolu...Newyork plazalarındaki müdürlüğündem istifa edip mi geldin? Büyükşehirde yaşadığın standartlarla şu ankinin arasında uçurum olmadığı için kolay uyum sağlamışsındır...Bunu dillendirmen problem

İkincisi se 40ına merdiven dayamış tabiri...O yaşa geldiğinde sana böyle dendiğinde üzüleceksin emin ol

Yanlıs anlamayın kıbırlwnmıyorum demıssınız.sızın kınırlwnılecek bır hasletiniz yok kucukhanım. Tam esra erolluk konular bu lar..eltiyi kaynı bırakın bıraz kendınızı gelıstıeın yetiştirin.22 tasında beynınızın her seyı ogrenmeye en acık zamanlarında boyle sacma salak seylerle kendınızk mesgul etmeyın

Genelde zaten elti milletinden uzak durulur, huzurlu olmak için sizde bunu uygulamışsınız başka dostlar bulun ama eltinin arkadaşı veya tanıdığı olmamasına dikkat edin

Yanlıs anlamayın kıbırlwnmıyorum demıssınız.sızın kınırlwnılecek bır hasletiniz yok kucukhanım. Tam esra erolluk konular bu lar..eltiyi kaynı bırakın bıraz kendınızı gelıstıeın yetiştirin.22 tasında beynınızın her seyı ogrenmeye en acık zamanlarında boyle sacma salak seylerle kendınızk mesgul etmeyın
o suan 31 yasinda😂😂eltiside 49
2011in konusu

Böyle eski konular hortlatılınca çok merak ediyorum konu sahibelerini acaba ne yaptılar diye :işsiz: durup durup konulara giriyorum acaba yazdı mı falan :KK53: ondan sonra güncel konulardan uzak kalıyorum sizin yüzünüzden hortlatıp hortlatıp durmayın canım aa-aaaaa :KK70:

Ben kopardım elti ile bağlarımı. Görüşmüyorum. Zorla olmuyor. Aile içi hoş bir durum değil ama bazen tek seçenek bu oluyor maalesef. Uzak durun.

Konu çok eski ama şunu eklemek istedim, sizin gibi bir tanıdığım var malesef, evlendi evlendiği gün tüm es akrabası tanidiktan nefret etti neden mi? Ben en guzelim, ben herseyi bilirim, ben okudum, ben cahil degilim, herkes beni daha cok sevdi sürekli bunlari söyleyip durdu. E Haliyle herkes cephe aldi. Bu tarz kisiler, yapmayin. Itici oluyorsunuz

eşim herşeyi biliyor zaten o da çok şükür destek veriyor bana çünkü kadın sadece huzurumu kaçırmaya çalışyopr ohh ne güzel konuşmuyoruz işte görmüyoruz birbirimizi diyorum eşim eve geliyor bugün yengem ablama böyle demiş diyor yine fıttırıyorum bazen onun yüzünden birbirimize giriyoruz ilk aylarda daha çok oldu bu şimdi eşimde bende herşeyin farkındayız.

ben zaten takmıyorum evimden dışarı çok çıkmıyorum kimseyi tanımam etmem ama sağda solda aynene öyle olayları değişik anlatıyor anladığım kadarıyla
Bunlar hep ortaklıktan oluyo . Acaba kendisi evlenirken alamadı mi çünkü 40 yaşında diyorsunuz işler tam oturmamistir belki de istedikleri içinde kalmış olabilir mi? Benim amcamla babam da ortakti . Annem her şeyini babamın iş kurması için verdi yemedi icmedi babamnemin eski koltuklarında oturdu banannem yeni koltuk takımı aldı anneme eskileri verirdi . Annem beyaz eşyada en bilinen markayı isterdi babam hep ucuz para yok diye bilinmedik markaları alırdı . Sonra amcam evlendi sadece mobilyalarına 15 yıl öncesi parayla 50 milyar ödendi . Annem set istemişti babannemden yapmadılar . Yengeme hemen yapıldı . Sonra annem çok üzüldü hep babamla kavga etti şimdi de hasta oldu zaten dertten kederden . Acaba öyle bi şey olabilir mi haksızlık olduğunu mu dusunuyor ?

Konu çok eski ama şunu eklemek istedim, sizin gibi bir tanıdığım var malesef, evlendi evlendiği gün tüm es akrabası tanidiktan nefret etti neden mi? Ben en guzelim, ben herseyi bilirim, ben okudum, ben cahil degilim, herkes beni daha cok sevdi sürekli bunlari söyleyip durdu. E Haliyle herkes cephe aldi. Bu tarz kisiler, yapmayin. Itici oluyorsunuz
Tek taraflı değildir.

Back
X