biz eşimle face sayfamızı kayıtlı olan tüm arkadaşlarımıza kapattık çünkü tahmin ediyoduk ki geliş gidiş de yok ya bu kadın çocuğunun facesinden bizi illa ki izliyordur resimlere bakıyor benim yorumlarıma bakıyor duvarıma falan diye. Sonra ne mi oluyor eşimin ablasını arıyor görümcemi yani çocuğu evde ağlıyormuş amcası onu faceden silmiş bak bakalım sende de öyle mi demiş. Görümcem de evet bende de duvarı kapalı hiç bişeyi görünmüyor demiş. Ne tuhaf insan ya facede sanki bir tek o var. Birde çocuğu amcam beni sildi diye ağlıyor töbe töbe... Sonra ben bi bakıyorum çocuğunun sayfasına ne göreyim beni silmiş amcasını silmemiş ama o kadar üzüldüm ki... ben 12 yaşındaki çocuğa naptım ki aramızda ne geçebilir ki akran mıyız? annesi sildirdi işte sinirden beni hergün oradan takip ediyordu zaten görümceme bana oradan gönderme yapıyor demiş salak niye üstüne alınıyorsa sanki kendi facesi var birbirmize kayıtlıyız da nelerle uğraşıyor. bizi sıkı takipe almış yani facemi de herkese kapatmam onun zoruna gitti sayfamı boş gördü baktı ki artık beni buradan da takip edemiyor hırsından sildi

eşim de seni silen beni de silmiş demektir dedi ve ikimzi de komple facelerimizi kapattık bundan sonraki meseleyi bekliyorum işte bu da sorun oldu evde tartıştık ister istemez çünkü insan ondaki bu seviyesizliğe anlam veremiyor. Eşime dedim bak zaten görüşmüyoruz gelip gitme yok faceleri de kapattık oradan da takip edemez bekle bakalım neyimizi konu edecek... benim se tek lafım bile gitmedi kulağına ona çıldırıyor bekliyor ki bişeyim duyulsun hakkında konuşayım ortalık karışsın derdini biliyorum.
KAFAYI TAKMIYORUM DİYORUM RAHATIMA BAKIYORUM EVİMDE İŞTE BÖYLE ŞEYLER GELİYO KULAĞIMIZA SIRADAKİ LÜTFENNNNN

SIRADAKİNİ DE PAYLAŞIRIM SİZLERLE BAKALIM NE BULACAK YENGECİM