Eltimle yaşadığım sorunlar

ananem rahmetli derdiki ben üzülünce (aynı dertten bende muzdaribim bu arada) eşek başı aş olmaz elti eltiye eş olmaz kızım boşver takma canını üzme... ama gelde üzülme bende çok hassasımdır kimseyi kırmayayım gücendirmeyeyim küslük olmasın benim yüzümden kimseyle kavga etmemişimdir daha (eşim hariç:37:) ben çözümü onu duymamakta buldum cnm ben 11 yıllık evliyim 6 senedirde o hayatımızda ve her zaman var olacak ve çocuklarımın amcasız büyümesinide istemem her ne kadar kaynımın varlığı ile yokluğu belli olmasada zaten o biraz frenlese karısını problem olmucak da neyse...

o konuşur söyler lafını ben ya tlf ilgilenir gibi yaparım ya tv seyrederim yada başka odalara giderim namaz kılmaya böyle geçiyor ama inanıyorum sabrın sonu selamet....:40:
maşallah çok hanım hanımcık buldum konuşmalarınızı... benmi eşm amcalık yapıyor yapmasına da elticiğm çocuğunu zehirliyor daha 12 yaşında çocuk da bizi görünce ilgisiz beni facebookundan silmiş çocuk çok üzüldüm annesi sildirdi çocukla benim ne işim olurki 6 aylık evliyim daha işte hazmedemiyorum olanları. lütfen eğer bende hatalı isem biri beni uyarsın sende böyle yapmışsın desin bana kaynım azarlamış yengesini demiş peki lafımda azar var mı ben seni gördüm de geldim sen arayacaksın beni dedim... sadece oturaklı bir laf oldu
onu da demezdim de kocasın yanında sen de hiç aramıyorsun demesine kızdım bir de direk konuya girse ailene vardın gözün aydın arayamadım ee napıyosun dese ben o lafı da etmezdim asla ama kaşınıyor işte sen de aramıyorsun ne arıycam seni ya sen ara kocaman kadınlar aradı beni vardın mı ailene diye.
işte büyük ya ağırdan satıyor kendini o lafımı hazmedemedi sonrasında yaptığı davranışlar zaten çok aşırı tiripli benim sokulup sormamı bekliyor o kadar sokuldum ki ben hiç bişey olmamış gibi davrandıkça kalitemi bozmadıkça o sürekli tavırlı davrandı görmezden geldi evine götürdüğüm tabağı bile çocuğuyla değil akrabasıyla yolla ben tabi seviyesizliğine hatran kaldımm ahh ah çok doluyum yeni evliyim uğraştığım şeylere bak

Son düzenleme:
arkadaşım aynı problem bende de var,muazzam zor ve problemli bir insanla uğraşıyorum,işler de ortak dolayısıyla kendimi goruyorum suanda..bizde 1 senelik evliyiz ve aynı şekilde eltim sürekli sorun ve problem üretiyor..Ben başlarda şöyle düşünmüştüm,sonuçta insan ilişkilerim iyi, iyi niyetliyim, ben terbiyeli efendi oldukça o da benle uğraşmaktan vazgeçer..Ama ne yazık ki olaylar hiiç öyle olmadı,ben o şekilde davrandıkça bu iyice saygısızlığı abarttı,başlarda neden şöyle oldu neden böyle oldu diye çoook üzülüyodum şimdiyse araya müthiş mesafe koydum ayda 1 konusuyoruz yada konusmuyoruz,4-5 ayda bir fln da gorusuyoruz,dolayısıyla eskisi kadar sık zehirini akıtıp moralimi bozamıyor..sakın neden boyle olduk neden bana bu şekilde davranıyo diye düşünme,mecburuz aynı ailedeyiz ve bunu secemiyoruz once bir mesafe koymayı dene baktınki hala terbisyesizliklerine devam ediyor o zaman butun ilişkini kesersin ama umarım bu olmaz..ilk eteapta onu gormezden gel ve yuzeysel gotur ilişkini arkadaşım...

ne kadar küçük önemsiz sebepler bunlar:6:
bence eltin senle küsmek arkandan konuşmak için fırsat arıyormuşta bu konuşmayı da bahane etmiş
hoş ortada laf edilecek birşey de göremedim ben ama neyse:26:
sen iyisi mi eltini karşına al konuş söylediklerin kulağıma geliyor hoş değil aile içinde böyle laflar olmamalı de bir faydası olur mu sanmam ama baktın aynen devam ediyor sende hiç tınlama boşver
o konuşsun dursun sen kötü konuşmadıktan sonra herkes onu suçlu görür senin değerin artar
o da umursamadığını gördükçe çıldırır bir zaman sonra arkandan konuşmayı da bırakır belki:97:

ah be canım ben zaten sessiz kaldıkçe kafayı yiyor ya o istiyor ki ben bu kadar yaptığı tepkilere sessiz kalmamayım bi şekilde karşılık bulsun yada kulağına benim bir lafım gitsin se ortalığı karıştırsın birbirine bu olmayınca işte habire kendi üretiyor habire trip atıyor. asla karşıma alıp konuşmam gerçekten çok farklı bir insan yaşı var ama olgunluk yok kıskançlık krizlerinde kendisi.
bakalım hala sessizliği koruyorum ama ne zaman bozarım bilmiyorum...
düşünün evime tabağımı başkasıyla yolladı ben alırken şok oldum ama ağzımı açıp getirene bile demedim ki neden seninle yoladı bunu belliki insanlara da yansıtmak istiyor anlatıyor zaten. olsun dedim içimden sabır dedim napayım kendi kalitesi ben elimle içini doldrup götürdüm dedim içimden sessizce aldım kadının elinden

arkadaşım aynı problem bende de var,muazzam zor ve problemli bir insanla uğraşıyorum,işler de ortak dolayısıyla kendimi goruyorum suanda..bizde 1 senelik evliyiz ve aynı şekilde eltim sürekli sorun ve problem üretiyor..Ben başlarda şöyle düşünmüştüm,sonuçta insan ilişkilerim iyi, iyi niyetliyim, ben terbiyeli efendi oldukça o da benle uğraşmaktan vazgeçer..Ama ne yazık ki olaylar hiiç öyle olmadı,ben o şekilde davrandıkça bu iyice saygısızlığı abarttı,başlarda neden şöyle oldu neden böyle oldu diye çoook üzülüyodum şimdiyse araya müthiş mesafe koydum ayda 1 konusuyoruz yada konusmuyoruz,4-5 ayda bir fln da gorusuyoruz,dolayısıyla eskisi kadar sık zehirini akıtıp moralimi bozamıyor..sakın neden boyle olduk neden bana bu şekilde davranıyo diye düşünme,mecburuz aynı ailedeyiz ve bunu secemiyoruz once bir mesafe koymayı dene baktınki hala terbisyesizliklerine devam ediyor o zaman butun ilişkini kesersin ama umarım bu olmaz..ilk eteapta onu gormezden gel ve yuzeysel gotur ilişkini arkadaşım...

bende kendimde gördüm benim ifade etmek istediklerimi yazmışsın :) ortada ilişki kalmadı ki canım benim zaten kendi kökten kesti evine gittim bu olyın hemen üzerine kaynım hastaydı üç kere gittim bir kere gündüz gittim açtı kapıyı bana ben aşure yaptım götürdüm gel dedi çeri 10-15 dkç oturdum kalktım başka yere de gidecektim aşuremin tadına baktı hımm güel olmuş dedi ilk kez denedim zaten yani şaşırdım bişey olmamış gibi davrandı oda çünkü ben öyle davrandım hep kendisine ama kendisi bunu hazmedemedi herhalde özür dilememi bekliyor alışkın ya eşimden ben bişey yapmadım ki bi kaç gün sonra tabağımı boş olarak akrabası bana geliyodu oturmaya onunla yolluyor halbuki çocuğunla yolla içimde şeytan olmasın benim de ya da ben hiç mi gitmiycektim evine bir daha giderdim elime verirdi bu nedemk oldu ben de daha özel olarak gitmiyorum asla da gitmem madem öyle. ama zor durumlarda bişey olsa eşimi yüceltirim onunla giderim. o kapımı açmıyor. eşim onun kuzeni hasta yattı evde ne ses ne seda kocası geldi o gelmedi aramadı bile . KİN ÇOK KÖTÜ BİŞEY YA

iyilikten maraz doğuyo malesef..mecburen insan eşinin hatrına,aradakilerin hatrına iyi niyetli davranıyo ama malesef değmiyo bazı insanlar için..anladıgım kadarıyla sende ayıla bayıla olmasa da iyi niyetli adımlar atmışsın ama karşı taraf anlayamamış..boşverr, kendi kaybı senin gibi bir insanı kaybetmiş..

iyilikten maraz doğuyo malesef..mecburen insan eşinin hatrına,aradakilerin hatrına iyi niyetli davranıyo ama malesef değmiyo bazı insanlar için..anladıgım kadarıyla sende ayıla bayıla olmasa da iyi niyetli adımlar atmışsın ama karşı taraf anlayamamış..boşverr, kendi kaybı senin gibi bir insanı kaybetmiş..

teşekkür ederim canım düşüncelerin için evet en azından sağlam ilişki kurmak istedim ama olmadı kocasına da allah sabır versin bundan önce yani biz evlenmedn öncede hergün kaynanam yüzünden eşiyle kavga edermiş kaynanam üvey bu arada yok onu aldı yok bunu aldı bunu dedi diye. şimdi benle kötü ya kaynanamı hiç sevmez üvey zaten onunla yağlı ballı sorun benim şimdide evde benim konum hergün alllahım ya böyle insanlar gerçekten çok zor ya problemli resmen. halbuki bak evine ekmeğine çoluğuna çocuğuna...

kıs kadın hakkaten seninle kafayı bomuş festlık yapmış resmen benim eltide bu kadar değil şükür ama sinir ediyor her zaman hazıra konar hiç bi işe elini sürmez sinir oluyorum sinirrrr

kıs kadın hakkaten seninle kafayı bomuş festlık yapmış resmen benim eltide bu kadar değil şükür ama sinir ediyor her zaman hazıra konar hiç bi işe elini sürmez sinir oluyorum sinirrrr

çok güldürdün beni ya :1: cidden ben de mi arıza var yoksa eltim gerçekten psikolojik hasta ayy sonunda ben kafayı yiycem artık adını da duymak istemiyorum kadın bi yolunu buluyor bi bakıyorum eşim yeni brşeyle geliyor yengem böyle demiş abama diyeee hayyda evde bi huzursuzluk allahtan kısa sürüyor eşim de olgun da atlatıyoruz hemen. bilmiyorum sen de mesefeli ol yoksa bizim gibi olursunuz bu bana çok yaklaştı çok gitti geldi ama hep ağzımdan laf almak için hep özelime girmek içindi şimdi çok şükür evime de girmiyo oohh diyorum da ağzını kapasa artık yeni şeyler üretmese:47:

Sizden kaç yaş büyük bir elti...Üstelik adı üstünde elti!Çok kafaya takmamak gerek...İster gelsin ister gelmesin..İster telefonu açsın ister açmasın.Bu dünyada eltiden görümceden kaynanadan çok daha önemli o kadar dert var ki...Elti işte herkes kendi yoluna baksın.Eltiden dost olur mu?

zaten asla ama asla takmıyorum evimde adı geçmiyor ama o bir yolunu bulup sesini bize ulaştrmayı başarıyor yoksa tınlayamıyorum o kim ki girmesin hayatıma

çok güldürdün beni ya :1: cidden ben de mi arıza var yoksa eltim gerçekten psikolojik hasta ayy sonunda ben kafayı yiycem artık adını da duymak istemiyorum kadın bi yolunu buluyor bi bakıyorum eşim yeni brşeyle geliyor yengem böyle demiş abama diyeee hayyda evde bi huzursuzluk allahtan kısa sürüyor eşim de olgun da atlatıyoruz hemen. bilmiyorum sen de mesefeli ol yoksa bizim gibi olursunuz bu bana çok yaklaştı çok gitti geldi ama hep ağzımdan laf almak için hep özelime girmek içindi şimdi çok şükür evime de girmiyo oohh diyorum da ağzını kapasa artık yeni şeyler üretmese:47:

kıs valla bu 4.yazışım ikisinde kapı çaldı pat kapattım ikisinde de pc ye bişiler oldu direk ana syfa açıldı uuuffffffffffff
sen okudum say tamammı canım yaaa velhasıl kelam :) senin eltiyle benim elti aynı oda laf almak için gelir en son kurban bayramında geldi.önceden sık gelrdi bende yapardım kekler pastalar kısırlar yine hazıra koyardı kırk yılın başı kendi evine gittiğimde bi çay bile koymazdı amann şimdi gelmiyoda hiç bende gitmem böle daha iyi boşver

Canım belli ki bu insan seni fena halde kıskanıyor
Mesafeni koru ve sakın özel bişeylerini paylaşma hiç bişey anlatma
O sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran
Kafana da takma dicem ama bilirim takılıyor
Sen yine de kendini üzmemeye bak

mesafeni koru özelini paylaşma demişsin ya zeten kanlı bıçaklı gibiyiz kocasını da çocuğunuda soğuttu bizden kapımı asla açmaz ben de açmam bu saatten sonra aşırı kinci çok fesat. 2 ay iyi geçindik gerisi de böyle işte. ben görmezden geldikçe o fıttırdı halbu ki bişey olmamış gibi o da davransıydı böyle olmazdı bekliyo ki eşimle ben gidip soralım büyük ya :)

yani sorun bir tek o telefon görüşmesi gibi duruyor ama bence asıl sorun :
işler ortak
yeni evlendik çevredeki ilgi bizim üzerimizde
çok kısa sürede kabul gördüm herkese sevdirdim kendimi başka şehirden gelmeme rağmen

yani sorun bir tek o telefon görüşmesi gibi duruyor ama bence asıl sorun :
işler ortak
yeni evlendik çevredeki ilgi bizim üzerimizde
çok kısa sürede kabul gördüm herkese sevdirdim kendimi başka şehirden gelmeme rağmen

biliyosun benimde başımda aynı dert var..bir insan kompleksliyse, kotu niyetliyse sen ne yaparsan yap o senle uğraşmayı kötülük yapmayı kendine görev ediniyor ne yazık ki..takma demiyeceğim çunku ben de takıyorum, bilmiyorum sana kendini bu ne kadar iyi hissettirir ama altını çamurla kaplayamazsın altın hep altındır..Varsınlar devam etsinler kotuluklerine, goren goruyo kimin ne oldugunu..Uzun vadede herşey ortaya çıkar zaten..

inşallah gerçekten insan takıyor kafaya onun niyeti de zaten huzur kaçırmak bende onun istediğini eline veriyorum gerçi bundan haberi yok sadece evde eşimle bana yansıyor ama çok şükür eşimde kontrol altına almayı biliyor ama zoruma gidiyor işte evimde eşimle heşey yolundayken onun adı bile geçse kendimi kaybediyorum sanki onun hayatımda asla yeri olamaz olgun bi kadın kessin sesini eşine çocuğuna baksın bıraksın bizle uğraşmayı millete habire bişeyler yansıtmasın ne diyim yesin kendini evde hergün konumu yapıp kocaasıyla o da huzursuz oluyordur zaten o bunu kendine huy edinmiş çünkü bundan önce üvey kayınvalidemle çok uğraşmış şimdi de benle... malına ortak oldum ya ondan herhalde

mesafeni koru özelini paylaşma demişsin ya zeten kanlı bıçaklı gibiyiz kocasını da çocuğunuda soğuttu bizden kapımı asla açmaz ben de açmam bu saatten sonra aşırı kinci çok fesat. 2 ay iyi geçindik gerisi de böyle işte. ben görmezden geldikçe o fıttırdı halbu ki bişey olmamış gibi o da davransıydı böyle olmazdı bekliyo ki eşimle ben gidip soralım büyük ya :)

Cnm böyle insanların sağı solu belli olmaz
Bi bakmışsın bi müddet sonra tekrar eskisi gibi sana yanaşıyor
Sonuçta akrabasınız illaki bi arada olduğunuz zamanlarda olacak

Back
X