maşallah çok hanım hanımcık buldum konuşmalarınızı... benmi eşm amcalık yapıyor yapmasına da elticiğm çocuğunu zehirliyor daha 12 yaşında çocuk da bizi görünce ilgisiz beni facebookundan silmiş çocuk çok üzüldüm annesi sildirdi çocukla benim ne işim olurki 6 aylık evliyim daha işte hazmedemiyorum olanları. lütfen eğer bende hatalı isem biri beni uyarsın sende böyle yapmışsın desin bana kaynım azarlamış yengesini demiş peki lafımda azar var mı ben seni gördüm de geldim sen arayacaksın beni dedim... sadece oturaklı bir laf olduananem rahmetli derdiki ben üzülünce (aynı dertten bende muzdaribim bu arada) eşek başı aş olmaz elti eltiye eş olmaz kızım boşver takma canını üzme... ama gelde üzülme bende çok hassasımdır kimseyi kırmayayım gücendirmeyeyim küslük olmasın benim yüzümden kimseyle kavga etmemişimdir daha (eşim hariç) ben çözümü onu duymamakta buldum cnm ben 11 yıllık evliyim 6 senedirde o hayatımızda ve her zaman var olacak ve çocuklarımın amcasız büyümesinide istemem her ne kadar kaynımın varlığı ile yokluğu belli olmasada zaten o biraz frenlese karısını problem olmucak da neyse...
o konuşur söyler lafını ben ya tlf ilgilenir gibi yaparım ya tv seyrederim yada başka odalara giderim namaz kılmaya böyle geçiyor ama inanıyorum sabrın sonu selamet....![]()
onu da demezdim de kocasın yanında sen de hiç aramıyorsun demesine kızdım bir de direk konuya girse ailene vardın gözün aydın arayamadım ee napıyosun dese ben o lafı da etmezdim asla ama kaşınıyor işte sen de aramıyorsun ne arıycam seni ya sen ara kocaman kadınlar aradı beni vardın mı ailene diye.
işte büyük ya ağırdan satıyor kendini o lafımı hazmedemedi sonrasında yaptığı davranışlar zaten çok aşırı tiripli benim sokulup sormamı bekliyor o kadar sokuldum ki ben hiç bişey olmamış gibi davrandıkça kalitemi bozmadıkça o sürekli tavırlı davrandı görmezden geldi evine götürdüğüm tabağı bile çocuğuyla değil akrabasıyla yolla ben tabi seviyesizliğine hatran kaldımm ahh ah çok doluyum yeni evliyim uğraştığım şeylere bak
Son düzenleme: