Eltimle aramızdaki sorunlar..

Siz bağımsızlığını ilan etmediğiniz sürece önünüze gelen size had bildirir işinize karışır,bu bazen kp olur bazen elti vs vs.

Sözlünüz niye sizi hiç savunmuyor ya da olayları engellemeye/önlemeye çalışmıyor onu da hiç anlamadım.

Evlendikten sonra bunlar harcadığınız suya elektriğe biten patatesinize kadar takarlar,umarım aile apartmanına filan gitmiyorsunuzdur. Çünkü bunlar henüz fragman.

Noktasız, virgülsüz göz kanatan bir yazı. Sabırla okumaya çalıştım anlayabilmek adına. Bu aileden bir halt olmaz. Sözlüm diye dilinden düşürmediğin adamın evlendikten sonra nasıl bir evrim geçireceğini göreceksin ailesine doğru. Onca şey olurken seni zerre korumayan adamdan hayır gelmez. Evlilik öyle kapımı kapattım, herkes dışarıda demekle olmuyor. Ailelerle de evleniliyor. Acı ama gerçek...

Ben de nişan bohçası-valiz kısmına kadar katlanabildim.

tamamını okudum bana göre inanılmaz pasifsiniz
sözlüm beni çok seviyor demişsiniz ama sözlünüz nerde bu kadar olay olurken?
eltiyle bu kadar içli dışlı olmak saçma olmuş,mesafe candır

Ay okurken içim şişti, sabah sabah bütün enerjimi aldın ...Biraz sesin çıksın nişanlında sende çok pasifsiniz yoksa elti kp daha çok oynarlar sizinle

Bu ne ya beynim yandı. O kadar çok sözlüm de sözlüm demişsiniz ki geç bulmuş hissi uyandırdınız bende.

Okurken yoruldum. Kac yasinizdasiniz siz sozlunuzle? Kendi basina bi yuzuk alip takamayan, nisan/dugun yapamayan insanlar nasil evlenip hayat kuracak anlamiyorum? Ailenizin gozetiminde evcilik oynayacaksiniz. Silkelenin hele.

Aynen, sorun eltide değil ki. Bende söz ve nişan bir istiyordum ve öyle oldu. Eş adayi hiçbir konuda destek olmuyor. Elini masaya vurup "biz böyle istiyoruz ve böyle olacak" diye.

Bu evliliklerindede devam eder, ben açikçasi mutlu olacaklarini sanmiyorum.

Benim nikahim nisanimdan iki gün önce oldu Eşim evde nisan yapmamızı ,mekan tutmamamizi istemişti...şehir disindan abim/dayım filan nisanima geleceklerdi tarih belliydi....nisandan sonra formalite nikahla ben tayin isteyecektim...dugune hazırlık ,ev döşeme işine sonra girecektik...birden il içi tayin hakkı verildi ve biz gidip apar topar nikah yaptık.."oyle olması gerekiyordu öyle oldu " dedik. Bir Allah'ın kulu çıkıp bir laf etmedi/edemedi. Bu arkadaş çook arayacak bu günlerini.Kiz daha babasinin evindeyken herşeye karışan bu maaile ,kız soyadlarini alınca neler yapmaz!!

sonuna kadar okumadım ama.nişandan senin ailenin ve sadece eşinin haberinin olması,hazılıkları eltının ınternetten öğrenmesı ve kp direk eltınden öğrenmesi tabıkı kızılacak şeyler.
birşeye karar verılırken çocuklar tarıhı verır ve büyüklere danışılır.karşı taraf aranır bir istişare yapılır.sonrasındada böyle sorunlarla karşılaşmazdın. he eltinde az değil bu arada...ilk gelin büyük gelin havalarında haberin olsun.

ağızlarının payını verin hepsinin kendi işinize bakın. eltiyi de iyice bi paylayın o ne ya öyle o oradan laf taşıyo diğeri sizi arayığ çemkiriyo bu aileyle napacaksınız ileride siz? hiç bir şeye karıştırmayın evi köyü uzakta tutun muhattap olmayıverin.

Böyle fitne fesat çıkarıp milletin arasına nifak sokanların sonu çok kötü oluyor.Siz kendinizi üzmeyin Allah görüyor sonuçta.

Ya nolur konuyu düzenleyin
paragraf virgül
valla kusasım geldi yazılar birbirine giriyor

kaç yaşındasınız gerçekten
çocuk gibi onu senin baba bunu onun baba karşılıyor
elti ortalık karıştırıyor

nokta koymadığın için bi yere kadar okuyabildim.
evlenecek insan olgunluğu göremedim ben.

Benimde eltım var. onlarda henuz nısanlılar. Bende ondan duyduğum veya gordugum seyler oluyor ne esıme nede aılesıne gıdıp yetıstırmıyorum . Cok ıyı anlaşıyoruz dıyemem mesafelıyız , yazın beraber vakıt gecırdık yazlıkta , kısın ara ara denk geliyoruz . Burada sorun eltiden başlamış evet diyecek bısey bulamıyorum , sızde herhangı bırsey paylaşmayın kendısıyle sosyal medyada da olsun paylaşmayın yanı ağzına laf vermeyın

Canım o elti evlensen de hayatını zindan eder söyleyeyim şimdiden. Mesafe koy ona ve ona haber verebilcek herkesten uzak dur bilgi paylasma. O eski gelin olduğu icin daha kıymetli suan kp icin . O gözlerini boyamış iyi gelin rolü oynuyor, sen de yi davran onlara ama eltinden uzak dur. Hatta mesaj falan cekme telefonda da konuşma direk yüzyüze haddini bildir. Telefondaki konuşmalarınızı gösteriyor çünkü aileye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…