• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz

Dövmüyor sövmüyor artik ne ya ?
Sen açıldın diye eşin ilgileniyor ha

Yeniden dövse sövse ne yapicam nereni açıcan
Sen eltinle uğraşana kadar kendine saygın olsun

Olabilirde olmayabilirde😐😂

Yani yengenin ve kocanin kisiligine bagli..su konusma samimi ama laubalilikte olabilir

Adam kac zaman siddet uygulamis her türlü. Saglikli kalmasi mucize olurdu zaten

Kendi derdine bakıcak nasil kurtulurum diye çare düşünecek
Eltiye ona buna sarmiyacak eskiden döverdi şimdi açıldım dövmüyor demiyecek bir gün olup adam beğenmiyor dediğin de ne yapicak

Eltiden önce kendi derdine care olucak

Gocam da gocam
mine-dont-touch.gif

Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Her cümleniz, her düşünceniz ayrı bir falso. Bugün de başkası adına utandık çok şükür.

Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Bu kadar mı?

Okuyunca eltinizin gözü değil de kocanızın gözü eltide ve türlü kadınlarda olabilir gibi geldi. Ama hemen kadını hedef göstermek daha kolay değil mi? "Eltimin gözü gocamdağğ"... Napsın kadın sizin yıkanmayan dayakçı, işsiz güçsüz kokar ayınızı? İlla bir durum varsa sizin donu boklu ayınız niyeti bozar da bakar onun bunun karısına kızına, beklenir anlattığınız erkek profilinden.

Karısıyla zorla ilişkiye giren, anal ilişkiye zorlayıp tecavüz eden adamdan kadına karşı her falso beklenir. Siz de sanki dünyanın en matah, en iyi kocasına sahipmişsiniz gibi huylanmışsınız, kıskanmışsınız ya; dalga bile geçemedim. Akıldan zorunuz mu var, vaktinde attığı dayaklardan baya gri hücre kaybetmişsiniz, ya da fake midir nedir konu; bu kadar da beyinsiz olunmaz ki.

Amaaan sizi döven adam kime atlıyorsa atlasın. Bu ahlaksızın pipisine bekçi mi olacaksınız? Zaten evliliginizin tutulur tarafı yok. Boşanın bence.

Back