• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Eşiniz bulunmaz hint kumaşımı acaba 🙄

Nefes alan herkesin kıymetli kocişine asıldığını düşünenleri çok gördük bu forumda ama bu kadar da değil yahu🤦‍♀️🤦‍♀️ ayda 1 defa banyo yapan yürüyen çöplük kocasınada birinin bakacağını düşünmek 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Isin komik tarafi kocasinin ona "kendine bak" demesinde ve konu sahibi bu herif icin "acilip" kendine bakim yapmasi. 🤦‍♀️ Biz ne desek boş. En azindan simdilik dövmüyor

İnsan içine, aile ortamina girmeyin siz. Alin kocanizi da kapanin evinize omur boyu birbirinizi izleyin durun.
Bu ne biçim kafa ya insanlar şakalasip gülemeyecek mi?
Boyle akli fikri bel alti çalisan en ufak bir gülmede şakada akli oraya kayan insanlarla ayni ortama denk gelmeyiz umarim. Ne sacma sapan seyler var.

Ben normal buldum. Hatta normal bulduğum için kendimi sorguladım öyle bir anlamışsınız ki.

Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Böyle bir şeyden nasıl şüphelendiniz anlayamadım. Ne var söylediklerinde akrabalar onlar sohbette mi etmesinler. Bu kadar kafanızda kurmayın hayatı kendinize zindan edersiniz. Dünyadaki tek erkek eşinizmiş de tüm kadınlar onu ayartmaya çalışıyormuş gibi düşünmeyin. Size yazık olur bu kadar kıskançlık aşırının da ötesinde

Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Eşini beğenmeyen bütün adamlar dövüp sövüyor mu zannediyorsunuz siz? Resmen adamın davranışlarına kılıf bulmuşsunuz.

C Calcifer tam sana benzerini yazacaktım arkadaş sağ olsun içimi okumuş 😁😁😁

Mecbur dönmüş o eve. Hem kendi ailesi hem de kocası bakım parası derdine düşmüş

Kızlar kürtaja gerek kalmadan düşük yaptım bir sancı başladı acile gittik düşük yapıyosun dediler ve gecelik sonlandı ama iş bununla bitmedi annemlerin yanına gitmişim ama sorunlar oldu oğlumdan algim engelli maaşına güvenerek çağırmışlar vermeyeceksen ne geldin biz sana çok hayran değiliz dediler ablam yol parası 150 lira göndermişti faiziyle geri istiyorum dedi yok nasıl vereyim dedim bağırış çağırış Ve beni evden kovdular ne yapacami bilemedim cebimde para yok engelli çocuğumla kaldım eşimi aradım son çare bizi almaya geldi ve ben eve geri dönmek zorunda kaldım ailem beni heryer den engellemiş hangisine yanayım bilemedim.

Yuh demek istiyorum özür dileyerek. Zavallı eltiniz vede eşiniz kimbilir ogrenselerdi bu düşüncenizi ne kadar uzulurlerdi

mesela bu zihniyet kocasini yatakta biriyle bassa fettan fingirdek rahmetli bihter kilikli kadinin sucudur asla kocasina toz kondurmaz

Tamam hanımlar gidecek yerim yoktu mecbur eşime döndüm başta hiç eve gelmedi etmedi yüz vermedim daha sonra özurler diledi yapmayacam bı daha dedi bak ailen seni istemedi benden başka sana bakan olmaz dedi dışarıda kalsan kötü yollara düşersin dedi hak verdim aramızı düzelttik eltime anlatmıştim.cok detay vermeden geçen akşam eşime farklı bakmalara başladı. Dedi sen eşini yanlış anlamıssin belli ki pişman falan dedi bende şüphelendim

Bu mantıkla yola çıkarsak.. Eşimin bayan iş arkadaşları, sosyal arkadaşları hepsi eşime, eşim de onlara vurgun :halay:Hemen kocamı eve iple bağlayayım.. biri alır gider falan :skandal:

Ya salın şu adamları. Boyle darlayan eşlerin, kocaları daha gözü dışarda. Valla eltim bana böyle düşünse onu ortadan ikiye yararım yani.

Önceki konuyu okudum. Adam zorla anal yaptırıyomuş kadına. Yanımda annem gibisin başını aç demiş kadın da kapalı biriyken sırf kocası istiyo diye başını açmış. Bir de ayda bir kere banyo yapıyomuş adam. Dövüyomuş sövüyomuş bir de. Boşanacaksan da nafaka vermem demiş, zaten adam çalışmıyomuş anca baba parası yiyomuş bi de baba evinde kalıyolarmış hala. Iyy konudan tiksindim. Elti sizin kocayı ne yapsın yaa sanki başka erkek kalmadı dünyada.

Anlamadığım şey böyle bi erkekle aynı yatakta olmayı nasıl mideniz alıyor çok tuhafsınız.

Back