• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
valla fazla yazım yanlışı ya da anlatım bozukluğumu var hiç bir şey anlamadım ben

Eltiniz farketse de sizle iletisimi kesse.
Ne var bunlar da yaa.
İçiniz fesat. Siz onun kocasina düşmaniniz gibi davraniyorsunuz galiba.

Tamam hanımlar gidecek yerim yoktu mecbur eşime döndüm başta hiç eve gelmedi etmedi yüz vermedim daha sonra özurler diledi yapmayacam bı daha dedi bak ailen seni istemedi benden başka sana bakan olmaz dedi dışarıda kalsan kötü yollara düşersin dedi hak verdim aramızı düzelttik eltime anlatmıştim.cok detay vermeden geçen akşam eşime farklı bakmalara başladı. Dedi sen eşini yanlış anlamıssin belli ki pişman falan dedi bende şüphelendim
ALLAH dağına göre kar verirmiş.
Karı koca hakikaten uygunsunuz.

Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Peki siz açılıp kendinize bakar hale geldiniz. Kocanız yıkanmaya başladı mı? Hala ilişkiye zorluyor mu? Bari dişlerini fırçalıyor mu? O da mı yok?

Evet olmadığınız yerde olaylar gelişebilir.
Nasılsın derler, merhaba derler, Allah korusun hasta olsalar geçmiş olsun bile derler.
Niyet bozuk olduktan sonra.

Geçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Baslıkta fesatlık içerikte hasetlik online resmen🤦🏻‍♀️

Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Siz acildiniz adam da banyo yapmaya mı basladi yani?

Eltimin kızı gorumceme yani halasina çocuklarını sormuştu yaklaşık olarak aynı yastalar. Kızın amacı kuzenlerinin halini hatrini sormak. Ama eve gelince görümcem galiba benim oglanda gözü var baksana nasıl da sordu dedi. Yok daha neler dedim😁

bize ders olsun. Sayiniz az degil. Birine selam verirsek borçlu çıkabiliriz :oha:

Yapmayin lütfen, kafanizin icindeki hastalikli düsünceler yüzünden milletin namusuna iftira atmayin.
Bu nasil bir bakis acisidir yahu hicmi sosyal hayatiniz Yok, hicmi insanlarla bir araya gelmiyorsunuz? Zaten en iyisi siz kimseyle görüsmeyin ama en kisa zamanda psikologunuzdan bir randevu alin.

Bir erkek için kapanmak bir erkek için açılmak… Kendiniz için yaşayın. Siz tesettürlüsünüz diye size şu cümleyi kuran adamı kapının önüne koymanız gerekiyordu, onun için neden açıldınız?

Eltimin kızı gorumceme yani halasina çocuklarını sormuştu yaklaşık olarak aynı yastalar. Kızın amacı kuzenlerinin halini hatrini sormak. Ama eve gelince görümcem galiba benim oglanda gözü var baksana nasıl da sordu dedi. Yok daha neler dedim😁

bize ders olsun. Sayiniz az degil. Birine selam verirsek borçlu çıkabiliriz :oha:

😱😱😱😱

Yok bundan sonra asla kalmam yanında. Onu görünce midem bulanıyor ta bana yaptığı eziyetleri anlatsam ütüyle kafamı mi vurmadi ara kablosuyla sırtıma vurdu kaç kere. Beni çıplakken yandan çekmiş eğer gidersen bı fotolarıni nete koyarım diye tehdit etti. 34 girecem ama ruhum 60 kendi ailemin yanına gidince ilk isim psikiyatrise gitmek olacak

Demek kaynın sana daha samimi yaklaşsa gözü bende var diyecen

Sizin gibilerden herşey beklenir eltin sert olsa yüzü sirke satıyor olur gülse kocamla oynaşıyor olur
Ne paranoyaklık böyle

Adam kac zaman siddet uygulamis her türlü. Saglikli kalmasi mucize olurdu zaten

Back