- 30 Mart 2023
- 145
- 19
- 27
- Konu Sahibi Ben tek Siz hepiniz
Merhaba arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum bana fikir verin lütfen. Ben yeni evliyim 2 3 kere eltimde yatılıya kalmıştık sevgililik döneminde, bir zaman sonra kendi ailesine eşimin adı kenan olsun kenan abi bizim eve kızları getirdi onlarla alkol içti diye iftira atmış. Biz bunu öğrendiğimizde eşim çok sinirlendi işte bizim eve gelemez o kim ki bana iftira atıyor dedi kardeşine. Eltim kaçarak evlenmiş kaynımla kimse onu sevmiyor istemiyor sözde. Kaynanam ondan nefret ediyor. Asıl konuma gelecek olursam eltim eşime karşı hep sürekli samimi davranıyormuş eşime sorduğumda. Mesela eşim mutfağa sigara içmeye gidiyor daha 10 saniye geçmeden eltimde hemen arkasından sigara içmeye gidiyor, normal bir konu hakkında sürekli eşimle konuşmaya çalışıyor. Ne olursa hep eşime soruyor hiç kendi kocasına sormuyor zaten sürekli kedi köpek gibiler. Dün işte misafirler vardı baya kalabalıktı, sofrada baya boş yer vardı eltim eşimin yanına oturdu baya yakın. İşte sohbet ediyorlar vs eltim eşimin dizine sözde şakasına 2 kere vurdu ve güldü. Sürekli kenan abi kenan abicim. Sürekli eşimle konuşma çabasında. Eltim benden 4 yaş küçük eşimde diyor akli dengesi yerinde değil salaktır diyor ama salak değil salağa yatıyor. Ben eşime diyorum mesafeni koy normal değil diyorum o hep böyleydi beni abisi gibi seviyor dedi bana takıntılısın dedi. Hal ve hareketleri bana batıyor. Biraz karışık anlatmış olabilirim, ben yanlış mı düşünüyorum hanımlar yani eltimin eşime karşı olan davranışları normal mi lütfen bana fikir verin ne yapmalıyım?