• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin düşüncesizliği

Hata sende. Tmm demicektin. Çok istiyorlarsa özel öğretmen tutsunlar. Ne kadar saçma ya nasıl kabul ettin böyle bşeyi. Kesinlikle kabul etmemeliydin.
Tekrar ara hem KPSS hem hamileyim derken çok yoruluyorum haftanın 1 günü gelirse yardımcı olurum yoksa kabul edemicem deyin. Bunu eltinize söyleyin.

Sende saat 4 ile 6 arası musaitim sonrasında benimde programim var kusura bakma der bitirirsin. ustelerlerse benimde kpss ye hazirlanmam gerekiyor. Sizde kendinizi ona göre ayarlarsaniz yardımcı olabilirim deyin bitirin üstelik 4 te gelirse gelir gelmezse de aramaniza gerek yok. kendileri bilirler siz niye peşine dusuyosunuz
Yazan arkadasa katılıyorum. Ve ekliyorum laf arasında kayınpedere durumu oldugu gibi anlatın. Babacım biz de sizle konuştuktan sonra sözleştik her gun 4 te çalışcaz diye ama gelmedi henüz hiç gibi

Ocak ayında gireceği sınav muhtemelen özel okulun bursluluk sınavı yani indirim kazanmak için giriyor. Madem özel okulda okutacak imkanları var sizin üstünüze yıkılmasınlar verip parasını özel hoca tutsunlar. Ben olsam hamileyken ve de KPSS gibi stresli bir süreçle uğraşırken asla çalıştırmazdım sizde yine iyi sabır varmış.

Hata sende. Tmm demicektin. Çok istiyorlarsa özel öğretmen tutsunlar. Ne kadar saçma ya nasıl kabul ettin böyle bşeyi. Kesinlikle kabul etmemeliydin.
Tekrar ara hem KPSS hem hamileyim derken çok yoruluyorum haftanın 1 günü gelirse yardımcı olurum yoksa kabul edemicem deyin. Bunu eltinize söyleyin.

Aynen ozel okul sinavina girecek. 1. Olursa %100 burs alir diye dusunuyorlar. Yoksa ozel okula gonderecek imkanlari tabiki yok. Kapicilar :/ ozel ogretmen vs.. tutamazlar.

Aynen ozel okul sinavina girecek. 1. Olursa %100 burs alir diye dusunuyorlar. Yoksa ozel okula gonderecek imkanlari tabiki yok. Kapicilar :/ ozel ogretmen vs.. tutamazlar.
O zaman şöyle uyarayım. Özel okuldan %100 burs dahi alsa yemek,servis,spor,resim gibi ücretleri ödemesi lazım ki bu da yıllık 15 bin civarında bir meblağa denk gelir,bilgilendirmek bağlamında yazıyorum.

O zaman şöyle uyarayım. Özel okuldan %100 burs dahi alsa yemek,servis,spor,resim gibi ücretleri ödemesi lazım ki bu da yıllık 15 bin civarında bir meblağa denk gelir,bilgilendirmek bağlamında yazıyorum.
Biliyorum ancak kendilere bir sey demedim. Esim bugun laf arasi kizini almayan gelen kaynima sakayla karisik o isler sizin bildiginiz gibi degil falan dedi ya hic sormadi bile adam nasil diye süre kisa oldugu icin ustelemedim, calissa bile kazanamaz, kazansa bile cok masrafli vs.. demedim. İki hafta katlanacagim. Cocuk hevesli calismaya. Calismak isteyen birini geri cevirmek istemiyorum. Annesi babasi gercekten 4x4 u hesap makinasi olmadan yapamiyorlar.

Back