- Konu Sahibi Ssedmikraska
Belli bi saat koy bir saat yeter bence bende ders çalışıyorum de saatlerine uysun annesi geç gönderirse ara eltini gerekeni söyle. Ki tepene binmesinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kiz kardesim ogluma ders verdi ama karsiligini verdim.Ustelik oyle kafama gore gondermedim kardesim oldugu halde ne zaman musait olursa ders verdi.Anlayin yani sizi hic onemsemediklerini, biraz agirliginizi koyun , yoksa eltiniz kayinpederinizi araya koyup ,sizi surekli kullanir.Simdi kendimi sizin yerinize koyup cevap veriyorum.Kayinbabam da eltim de kusura bakmasin kimsenin cocugunu ders falan calistirmam.Hele de boyle kafasina gore hareket edip ,istedigi gibi at kosturmaya calisan insanlarsa , asla kabul etmem.Hamile halinizle, baskasinin cocugunu siz niye dusunuyorsunuz.Cok dusunuyorlarsa ozel ders aldirsinlar.Bence sizin dusuncelerinizi zerre kadar onemsemiyorlar.Cok sevdiginiz kayinbabaniz bile.
O zamanda tum gun rahatsiz ve tetikte beklerim iste oyle kotu bir huyum var.Saat vermeyin hiç
Gelirse anlatırsınız dersi gelmezse gelmez
Geldiğinde ben uygun değilim bugün dersiniz sonra dersiniz bosverin
O zamanda surekli tetikte ha geldi ha gelecek diye beklerim.birdaha arama ne zaman gelirse ozaman çalıştırırsın canım ,
Yook o degil. Tamamen cocugu dusunuyorlar aslinda. Ama karsi tarafi da dusunmeleri gerektiginin farkinda degiller.Yapmak istedikleri şey akşamları ailece hep beraber gelmek olabilir mi?
Saat konusu mecbur cocuk okula gidiyor. Aksamlarida ben anlatamam yani. En uygun saat. Gelip gitmeleri problem degil ev cok yakin.Bana da saati beğenmemişler gibi geldi
Bir de kız tek gelebilecek mi ya da gidebilecek mi akşam hava kararınca
Annesi vs de mi gelecek her Allah ın günü
Bir de ne sınavı bu hergün iki saat ders çalışılacak olan merak ettim valla
Hem de nasil. Uyuz kadin. 8 yasindaki cocuga tuvalet temizligini ogretememis kadindan bahsediyorum sunun surasinda.Elti ayyyy aman hic iyisi yok mu bunlarin.is sende biter.konuscaksin sinir olsan neye yarar ki bebis e zarar yani.eltin ne rahatmis oyle ayrica vurdumduymaz.saatlerim belli de diger vakitlerde bana uymuyor.kusecek kizacak diye susarsan olan sana olur.susmaaaaa cnm konussss icine atma.hakliysan asla susma.sen zararli cikarsin..
O kismi bende anlayamadim ya cocugun sucu son gun soyluyor odevi. Ya da gercekten sacma sapan bir ogretmeni var. 50 tane matematik problemi yazip, cozup getirin demis. Haliyle yaklasik 3 saat surdu.4. sinifa giden cocuk 3 saat matematik odevi mi yapti? o kismi anlayamadim ben
Malesef. Kiza dedim yarin ucte bendesin sakin gec gelme diye. Bakalim.Ne kadar dusuncesiz ve terbiyesizler ya..insan kullanmanin bu kadari yani..
Siz guzelce konusun "bakin kendimi ona gore hazirlamak icin bir saat belirlememiz ve ona uymamiz lazim yoksa her ikimizde zor durumda kaliriz"deyin.
Sanki butun gun hazir olda bekleyeceksiniz gibi gorunuyor.
Evden hic cikmayan bi insan oldugumu az cok biliyorlar ona pek inanmazlar.Her gün arayıp sorma bekleme. Gelirse çalışır gelmezse çalışmaz. Zart zurt ederse söylersin "bende ki disiplin ve program anlayışı sende yok çocuğa yardımcı olamazsın böyle insanlar etüt için para veriyor" diye..
Eğer işin varsa bekleme çık git. Ararsa ders diye dışarıdayım dersin..
Sinav ocagin ortasinda. Yani zaten yaklasik iki hafta calisacazz o yuzden kiz hergun gelmek istiyor. Hatta bugun hafta sonlari daha uygun daha cok vaktim oluyor daha cok calisiriz dedi. Bende iki saat iyi. Bende ders calisiyorum dedim.cahilliklerine vermeyin, cahil insanlar bela oluyorlar insana. ayrıca her gün çalıştırmayın, sınava kadar hafta sonları 2 saat filan gelsin kız yetmez mi?
Ah ah nerde bende o hazir cevaplilikdirek tamam o zaman yarım 4 de gelsin diyecektiniz
Nasil bi hamilelik bendeki anlamiyorum ki. Masallah basindan beri turp gibiyim bir tek kalcam agriyor sanki cocuk orda buyuyor tövbe yarabbimBen karşı tarafa sorumluluk duygusunu ve yardıma ihtiyacı olanin kendileri olmalarından dolayı sizin duzeninize uymaları gerekliliğini kırmadan anlatabileceginizi sanmıyorum.Cunku karşı taraf kaçak dövüşüyor önce sizin değer verdiğiniz kişileri etkileyip sonra kendileri ortaya çıkıyor.Sizde hamileymissiniz olmuyor mu mide bulantıları,duygusal dalgalanmalar ,caninizin gezme.cekmesi,ne bileyim 16 saat uyku istekleri
Cocugu sıkı sıkı tembihledim yarin 3 te bendesin diye. Bakalim uyacak mi? Cocuk uymaya hevesli. Dedim bugun niye misafirlige gittin misafirlik senin icin mi? Annem saat 4 e kadar doneriz dedi zorla goturdu dedi. Ah ahMadem onlar konuyu kayinbabanizla cozmus sizde onla cozun arayin babacim ben cocugu hazirlayacagim ama benimde evim isim vs oluyor biliyorsun insaniz hergun ayri bir saat olmaz yeri gelio ekstra birsey cikiyor banada zor cocugada sizde takdir edersinizki insan tam tekmil bekleyemez hergun su saat bu saat eltimle konusun hergun saat 4de cocuk bende olsun bende kendimi ona gore ayarlar bilirim 1-2 saat calistirir yollarim cocugu ona gore ayarlasin harici zaman yaratamam anneminde ellerinden seninde ellerinden opuyorum de kapat
Eltinede hergun 4 harici alamam kusura bakmayin de dik dur
Herkes herkesin babasinin usagi degil az saygi kiziyorum sole insanlara ozel ders aldirsa ustune birde para verecek hocalarda oyle birgun 5birgun 3 gelemiyor
Eltimgil kapicilar. Oyle ozel ders aldieacak durumlari malesef yok. Kayinbabam da yasli ve aslinda dusunceli bir adam. Ama ne bilecek diger gelininin gezmeden tozmadan cocugu calistirmaya firsat vermeyecegini.Simdi kendimi sizin yerinize koyup cevap veriyorum.Kayinbabam da eltim de kusura bakmasin kimsenin cocugunu ders falan calistirmam.Hele de boyle kafasina gore hareket edip ,istedigi gibi at kosturmaya calisan insanlarsa , asla kabul etmem.Hamile halinizle, baskasinin cocugunu siz niye dusunuyorsunuz.Cok dusunuyorlarsa ozel ders aldirsinlar.Bence sizin dusuncelerinizi zerre kadar onemsemiyorlar.Cok sevdiginiz kayinbabaniz bile.
En guzeli. Keske herkes siz gibi olsa. Onemsemiyorlar tabi. Ama benimde huyum kurusun ses edemiyorum iste.Benim de kiz kardesim ogluma ders verdi ama karsiligini verdim.Ustelik oyle kafama gore gondermedim kardesim oldugu halde ne zaman musait olursa ders verdi.Anlayin yani sizi hic onemsemediklerini, biraz agirliginizi koyun , yoksa eltiniz kayinpederinizi araya koyup ,sizi surekli kullanir.
Malesef senin yaptigini yapacam ve eminim seninle ayni sonucla karsilasacamBende 2 sene boyunda eşinin tarafından akrabalarımi ders çalistirmistim. Hafta da 2 gün hemde.
Sonuç mu ; koca bir nankörlük, ne bir teşekkür ne bir birşey...
Benim yaptığı mi yapma , çalıştırma birşeyleri bahane et.
Size yarı fiyatına olsun bende atanamadım zaten deyin.Kurtulursunuz .Yada her aksam hem ders hem yemeğe gidin.
Çocuğu uyarmak yerine annesini uyarsanız? Burada annenin sorumluluk sahibi olup saatlere uyması gerekiyor. Annesine söyleyemediğinizi ufacık çocuğa söylemeyinOyle bir seyler desem inan ki kuserler, hic ugrasamam durduk yere. Ama kiz gelsin onu uyaracam. Gercekten calismak istiyorsa sorumlulugunun farkina varsin.
Aynen oyle. Ama agzimi acio tek kelime etsem iki hafta calistiramadi derler.
Orasi oyle. Ama bende hergun o gelecek diye evde hazir bekleyemem mi. Plansiz yasamaktan nefret ederim ben. 4 te dediysem 4 te gel, gelemiyorsan haber ver gelemeyecem diye. Diken ustunde her an seni beklemeyim ben.
Aklima gelmiyor degil ama ilk gunden yapmayim boyle bir sey. Tekrar ederlerse yaparim ama. 1 saat oldu bak zamaninda gelseydi simdi dersin yarisi bitmisti.
Ne diyelim her seye tamam diyen sensin.kizlar normalde bunun icin buraya konu acmam ama o kadar sinirliyim ki! Bir sekilde sinirimi boşaltmam lazım. Ya da beni iyice doldurun ki patlayim kendisine uyuzun.
Dun carsidaydim eltim beni aradi. 4. Sinifa giden kizinin odevi varmis, yardimci olur musun? Dedi. Tamam dedim eve gecince haberlesiriz. Eve saat 4 gibi gectim cok yorulmustum sonucta hamileyim bende. Dedim 2 saat dinleniyim sonra ararim. Neyse evi mi takip ettiler naptilar( evlerimiz yakin) ben eve vardim o ara esimi aradi kocasi. Odev var yardim edin. Esimde tamam dedi.(esimle iki gundur aramiz limoni, konusmuyoruz, bana hic sormadi geliyorlar diye orasi ayri konu, ama odevi benim basima yikacak bal gibi biliyorum, oyle de oldu) neyse esimle iyice uzatmamak adina ses etmedim. Sonucta 4. Sinif ogrencisinin matematik odevi ve ben fizik ogretmeniyim(atanamasamda) beni ne kadar zorlayabilir ki dedim. Geldi kiz odevi yapmaya basladik neyse 3 saat falan gecti. Ben gayet normalim hicbir seyim yok dedigim gibi kucucuk yardim bekleyen bi kiz. Sonra telefonum caldi kayinbabam aradi. Bana dediki “ kizim elini ayagini öpüyüm çileme ders calistir(kizin adi cilem olsun), sinavi varmis ocak ayinda nolur ona hazirla” adam resmen yalvariyor. Ne deyim tabiki kabul ettim. Zaten kayinbabami severim kirmazdim yani. Dusmanim bile olsa 70 yasindaki adam kucucuk torununun basarisi icin birisine yalvariyor, kim olsa kabul eder. Neyse tamam dedik kapattim telefonu bende yine bir sey yok. Cileme dedim ki bak deden boyle boyle diyor, bundan sonra sinava kadar hergun gel bir iki saat calisalim. Kiz bana, ben zaten gelecektim annemgille oyle konustuk , dedi. Bak iste burda benim şalterler atti. Dersi ben anlatacam, hergun evimde ben agirlayacam, buna kendileri karar vermis. Bana hic kimse sormuyor, kayinbabama aratiyorlar, olaya bak. Neyse dedim yine cahilliklerine verdim. Dun aksam kizla konustuk dedim ki yarin saat 4 te burda ol. (Okuldan 1de cikiyor) tamam dedi. Bugun saat 4 oldu aradim eltimi, nerde kaldi cilem dedim. Biz misafirlikteyiz diyor. Olaya bakar misin? Dun 4 diye konustuk dedim. Burdan cikinca gelir diyor. Bende tamam dedim kapattim telefonu. Su an da sinirden kuduruyorum. Allah askinda ben mi dusecem cocugunun pesine? Beni ilgilendiren bir konu hakkinda kendi basiniza karar verdiginiz yetmiyor gibi bu sorumsuzluk ney? Ben sizin misafir keyfinizi mi bekleyecem? O kadar sinirliyim ki anlatamam. Madem misafirlige gideceksiniz bana onceden haber versenize? Ben hamileyim, ayni zamanda kpss calisiyorum. Ben kayinbabamin hatrina kabul etmisim sizin keyfinizle mi uğrasacam ya allah askina beni sakinlestirecek bir sey deyin bana.
Haklisiniz.Ne diyelim her seye tamam diyen sensin.
Eltin misafirlikten sonra gelir dediginde ben o zamam uygun degilim demeliydin. Insanlarin her dedigine evet derseniz sizin adiniza dusunur karar verir uygularlar.
Ben dedim kac sefer. Ne zaman oturmaya cagirsalar diyorum ders calisiyorum diye. Ama kpss calismanin ciddiyet isteyen bir is oldugunu malesef bilmiyorlar.Basta demeliydiniz kpssye calisiyorum ders calistiramam.aynisini gecen yil ben yasadim.kabul etmedim sonucta iki saatte onemli bi zaman dilimi sizin sinaviniz daha onemli
Benim de görümcem sever eltimle bana çocuk baktırmayı. Aklınca gelinleriz onun çocuğuna da bakmak zorundayız. Ben hiç oralı olmadım çünkü çocuk yaramaz düşse birşey olsa görümcem evliliğimi bozar. Abla ben çocuk bakamam isim gücüm var uğraşamam dedim kapattım konuyu.
ben olsam yapmam... herkes kendi cocugunu kendisi calistirsinkizlar normalde bunun icin buraya konu acmam ama o kadar sinirliyim ki! Bir sekilde sinirimi boşaltmam lazım. Ya da beni iyice doldurun ki patlayim kendisine uyuzun.
Dun carsidaydim eltim beni aradi. 4. Sinifa giden kizinin odevi varmis, yardimci olur musun? Dedi. Tamam dedim eve gecince haberlesiriz. Eve saat 4 gibi gectim cok yorulmustum sonucta hamileyim bende. Dedim 2 saat dinleniyim sonra ararim. Neyse evi mi takip ettiler naptilar( evlerimiz yakin) ben eve vardim o ara esimi aradi kocasi. Odev var yardim edin. Esimde tamam dedi.(esimle iki gundur aramiz limoni, konusmuyoruz, bana hic sormadi geliyorlar diye orasi ayri konu, ama odevi benim basima yikacak bal gibi biliyorum, oyle de oldu) neyse esimle iyice uzatmamak adina ses etmedim. Sonucta 4. Sinif ogrencisinin matematik odevi ve ben fizik ogretmeniyim(atanamasamda) beni ne kadar zorlayabilir ki dedim. Geldi kiz odevi yapmaya basladik neyse 3 saat falan gecti. Ben gayet normalim hicbir seyim yok dedigim gibi kucucuk yardim bekleyen bi kiz. Sonra telefonum caldi kayinbabam aradi. Bana dediki “ kizim elini ayagini öpüyüm çileme ders calistir(kizin adi cilem olsun), sinavi varmis ocak ayinda nolur ona hazirla” adam resmen yalvariyor. Ne deyim tabiki kabul ettim. Zaten kayinbabami severim kirmazdim yani. Dusmanim bile olsa 70 yasindaki adam kucucuk torununun basarisi icin birisine yalvariyor, kim olsa kabul eder. Neyse tamam dedik kapattim telefonu bende yine bir sey yok. Cileme dedim ki bak deden boyle boyle diyor, bundan sonra sinava kadar hergun gel bir iki saat calisalim. Kiz bana, ben zaten gelecektim annemgille oyle konustuk , dedi. Bak iste burda benim şalterler atti. Dersi ben anlatacam, hergun evimde ben agirlayacam, buna kendileri karar vermis. Bana hic kimse sormuyor, kayinbabama aratiyorlar, olaya bak. Neyse dedim yine cahilliklerine verdim. Dun aksam kizla konustuk dedim ki yarin saat 4 te burda ol. (Okuldan 1de cikiyor) tamam dedi. Bugun saat 4 oldu aradim eltimi, nerde kaldi cilem dedim. Biz misafirlikteyiz diyor. Olaya bakar misin? Dun 4 diye konustuk dedim. Burdan cikinca gelir diyor. Bende tamam dedim kapattim telefonu. Su an da sinirden kuduruyorum. Allah askinda ben mi dusecem cocugunun pesine? Beni ilgilendiren bir konu hakkinda kendi basiniza karar verdiginiz yetmiyor gibi bu sorumsuzluk ney? Ben sizin misafir keyfinizi mi bekleyecem? O kadar sinirliyim ki anlatamam. Madem misafirlige gideceksiniz bana onceden haber versenize? Ben hamileyim, ayni zamanda kpss calisiyorum. Ben kayinbabamin hatrina kabul etmisim sizin keyfinizle mi uğrasacam ya allah askina beni sakinlestirecek bir sey deyin bana.