- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi Ssedmikraska
-
Oyle bir seyler desem inan ki kuserler, hic ugrasamam durduk yere. Ama kiz gelsin onu uyaracam. Gercekten calismak istiyorsa sorumlulugunun farkina varsin.Sinirlenmeyin bebise zarar
Bu arada soyleyin saat kavrami diye bir sey var. Saate uymayacaklarsa yollamasinlar cocuklarini derse.
Aynen oyle. Ama agzimi acio tek kelime etsem iki hafta calistiramadi derler.Ohh ne güzel hanim hem gezmesinden geri kalmasin ,hemde istedigi zaman para vermeden özel derse yollasin
Orasi oyle. Ama bende hergun o gelecek diye evde hazir bekleyemem mi. Plansiz yasamaktan nefret ederim ben. 4 te dediysem 4 te gel, gelemiyorsan haber ver gelemeyecem diye. Diken ustunde her an seni beklemeyim ben.gelirse çalışır gelmezse çalışmaz ne olacak ki? 4.sınıfa giden çocuğa günde 2 saat bile fazla.
Misafirlikten geldiklerinde de siz açmayın kapıyı. Aradıklarında da ne zaman geleceğinizi bilmediğim için çıktım evden dersiniz.
Bu ilk gundu tekrR ederlerse dusunecem bir seyler.Musait olmadigini soyle.
Eger gercekten onemliyse saaate uysun. Gerekieae birakip oyle gitsin.
Bir sorun olursa da ben kendimi ona gore hazırlamıştım.
Sonradan olunca islerim aksıyor saatinde gel daha iyi olur de.
Sende saat 4 ile 6 arası musaitim sonrasında benimde programim var kusura bakma der bitirirsin. ustelerlerse benimde kpss ye hazirlanmam gerekiyor. Sizde kendinizi ona göre ayarlarsaniz yardımcı olabilirim deyin bitirin üstelik 4 te gelirse gelir gelmezse de aramaniza gerek yok. kendileri bilirler siz niye peşine dusuyosunuz
Hep oyle olur zaten.Oyle bir seyler desem inan ki kuserler, hic ugrasamam durduk yere. Ama kiz gelsin onu uyaracam. Gercekten calismak istiyorsa sorumlulugunun farkina varsin.
Aynen oyle. Ama agzimi acio tek kelime etsem iki hafta calistiramadi derler.
Orasi oyle. Ama bende hergun o gelecek diye evde hazir bekleyemem mi. Plansiz yasamaktan nefret ederim ben. 4 te dediysem 4 te gel, gelemiyorsan haber ver gelemeyecem diye. Diken ustunde her an seni beklemeyim ben.
Aklima gelmiyor degil ama ilk gunden yapmayim boyle bir sey. Tekrar ederlerse yaparim ama. 1 saat oldu bak zamaninda gelseydi simdi dersin yarisi bitmisti.
İnan seni sakinleştirmeyi çok isterdim kuzum ama az önce aldığım haberden sonra şu an içinde elti kelimesi geçen cümleleri bile dişlemek istiyorum.Sen öyle yapma tabi.Sakin ol.Bebek var onu düşün.Çok iyi de olma kimseye yaramıyor çünkü.Kimsenin keyfini yapmak zorundada değilsin.Ders çalıştır istiyorsa saatine sadık kalsın bir zahmet.
Onlar geldiğinde kendinize iş bulun, dışarı çıkın ya da yatın. Onlara göre mi hayatınızı planlayacaksınız. Onlar size ayak uydursun, saatinde gelsinler.
Tamam karşı tarafın yaptığı hoş değil de, neden siz hemen telefonda ama ben başka zaman müsait değilim, yarın 4de gelsin demiyorsunuz? Buna neden darılsınlar ki? Bir daha olursa söylerim falan gerek yok, ilk seferden çekin çizgiyi. Ben öyle plansız iş yapamam deyin kp falan sorarsa da.
Tamam karşı tarafın yaptığı hoş değil de, neden siz hemen telefonda ama ben başka zaman müsait değilim, yarın 4de gelsin demiyorsunuz? Buna neden darılsınlar ki? Bir daha olursa söylerim falan gerek yok, ilk seferden çekin çizgiyi. Ben öyle plansız iş yapamam deyin kp falan sorarsa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?