• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin düşüncesizliği

Ssedmikraska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.805
1.719
133
kizlar normalde bunun icin buraya konu acmam ama o kadar sinirliyim ki! Bir sekilde sinirimi boşaltmam lazım. Ya da beni iyice doldurun ki patlayim kendisine uyuzun.

Dun carsidaydim eltim beni aradi. 4. Sinifa giden kizinin odevi varmis, yardimci olur musun? Dedi. Tamam dedim eve gecince haberlesiriz. Eve saat 4 gibi gectim cok yorulmustum sonucta hamileyim bende. Dedim 2 saat dinleniyim sonra ararim. Neyse evi mi takip ettiler naptilar( evlerimiz yakin) ben eve vardim o ara esimi aradi kocasi. Odev var yardim edin. Esimde tamam dedi.(esimle iki gundur aramiz limoni, konusmuyoruz, bana hic sormadi geliyorlar diye orasi ayri konu, ama odevi benim basima yikacak bal gibi biliyorum, oyle de oldu) neyse esimle iyice uzatmamak adina ses etmedim. Sonucta 4. Sinif ogrencisinin matematik odevi ve ben fizik ogretmeniyim(atanamasamda) beni ne kadar zorlayabilir ki dedim. Geldi kiz odevi yapmaya basladik neyse 3 saat falan gecti. Ben gayet normalim hicbir seyim yok dedigim gibi kucucuk yardim bekleyen bi kiz. Sonra telefonum caldi kayinbabam aradi. Bana dediki “ kizim elini ayagini öpüyüm çileme ders calistir(kizin adi cilem olsun), sinavi varmis ocak ayinda nolur ona hazirla” adam resmen yalvariyor. Ne deyim tabiki kabul ettim. Zaten kayinbabami severim kirmazdim yani. Dusmanim bile olsa 70 yasindaki adam kucucuk torununun basarisi icin birisine yalvariyor, kim olsa kabul eder. Neyse tamam dedik kapattim telefonu bende yine bir sey yok. Cileme dedim ki bak deden boyle boyle diyor, bundan sonra sinava kadar hergun gel bir iki saat calisalim. Kiz bana, ben zaten gelecektim annemgille oyle konustuk , dedi. Bak iste burda benim şalterler atti. Dersi ben anlatacam, hergun evimde ben agirlayacam, buna kendileri karar vermis. Bana hic kimse sormuyor, kayinbabama aratiyorlar, olaya bak. Neyse dedim yine cahilliklerine verdim. Dun aksam kizla konustuk dedim ki yarin saat 4 te burda ol. (Okuldan 1de cikiyor) tamam dedi. Bugun saat 4 oldu aradim eltimi, nerde kaldi cilem dedim. Biz misafirlikteyiz diyor. Olaya bakar misin? Dun 4 diye konustuk dedim. Burdan cikinca gelir diyor. Bende tamam dedim kapattim telefonu. Su an da sinirden kuduruyorum. Allah askinda ben mi dusecem cocugunun pesine? Beni ilgilendiren bir konu hakkinda kendi basiniza karar verdiginiz yetmiyor gibi bu sorumsuzluk ney? Ben sizin misafir keyfinizi mi bekleyecem? O kadar sinirliyim ki anlatamam. Madem misafirlige gideceksiniz bana onceden haber versenize? Ben hamileyim, ayni zamanda kpss calisiyorum. Ben kayinbabamin hatrina kabul etmisim sizin keyfinizle mi uğrasacam ya allah askina beni sakinlestirecek bir sey deyin bana.

Sende saat 4 ile 6 arası musaitim sonrasında benimde programim var kusura bakma der bitirirsin. ustelerlerse benimde kpss ye hazirlanmam gerekiyor. Sizde kendinizi ona göre ayarlarsaniz yardımcı olabilirim deyin bitirin üstelik 4 te gelirse gelir gelmezse de aramaniza gerek yok. kendileri bilirler siz niye peşine dusuyosunuz

Sinirlenmeyin bebise zarar:KK200:
Bu arada soyleyin saat kavrami diye bir sey var. Saate uymayacaklarsa yollamasinlar cocuklarini derse.
Oyle bir seyler desem inan ki kuserler, hic ugrasamam durduk yere. Ama kiz gelsin onu uyaracam. Gercekten calismak istiyorsa sorumlulugunun farkina varsin.

Ohh ne güzel hanim hem gezmesinden geri kalmasin ,hemde istedigi zaman para vermeden özel derse yollasin :kızgın:
Aynen oyle. Ama agzimi acio tek kelime etsem iki hafta calistiramadi derler.
gelirse çalışır gelmezse çalışmaz ne olacak ki? 4.sınıfa giden çocuğa günde 2 saat bile fazla.
Orasi oyle. Ama bende hergun o gelecek diye evde hazir bekleyemem mi. Plansiz yasamaktan nefret ederim ben. 4 te dediysem 4 te gel, gelemiyorsan haber ver gelemeyecem diye. Diken ustunde her an seni beklemeyim ben.
Misafirlikten geldiklerinde de siz açmayın kapıyı. Aradıklarında da ne zaman geleceğinizi bilmediğim için çıktım evden dersiniz.

Aklima gelmiyor degil ama ilk gunden yapmayim boyle bir sey. Tekrar ederlerse yaparim ama. 1 saat oldu bak zamaninda gelseydi simdi dersin yarisi bitmisti.

İnan seni sakinleştirmeyi çok isterdim kuzum ama az önce aldığım haberden sonra şu an içinde elti kelimesi geçen cümleleri bile dişlemek istiyorum.Sen öyle yapma tabi.Sakin ol.Bebek var onu düşün.Çok iyi de olma kimseye yaramıyor çünkü.Kimsenin keyfini yapmak zorundada değilsin.Ders çalıştır istiyorsa saatine sadık kalsın bir zahmet.

Onlar geldiğinde kendinize iş bulun, dışarı çıkın ya da yatın. Onlara göre mi hayatınızı planlayacaksınız. Onlar size ayak uydursun, saatinde gelsinler.

Musait olmadigini soyle.
Eger gercekten onemliyse saaate uysun. Gerekieae birakip oyle gitsin.
Bir sorun olursa da ben kendimi ona gore hazırlamıştım.
Sonradan olunca islerim aksıyor saatinde gel daha iyi olur de.
Bu ilk gundu tekrR ederlerse dusunecem bir seyler.
Sende saat 4 ile 6 arası musaitim sonrasında benimde programim var kusura bakma der bitirirsin. ustelerlerse benimde kpss ye hazirlanmam gerekiyor. Sizde kendinizi ona göre ayarlarsaniz yardımcı olabilirim deyin bitirin üstelik 4 te gelirse gelir gelmezse de aramaniza gerek yok. kendileri bilirler siz niye peşine dusuyosunuz

Onlarin pesine dusmezsen hicbir halta yeltenmezler, sonra yine sen kotu olursun. 1 yillik evliligimde bunu ogrettiler yani bana. Yani bugun aramasam o saatte bana derler ki, hii bak bak ders calistirmak istemiyor, zorla kabul etti...

Oyle bir seyler desem inan ki kuserler, hic ugrasamam durduk yere. Ama kiz gelsin onu uyaracam. Gercekten calismak istiyorsa sorumlulugunun farkina varsin.

Aynen oyle. Ama agzimi acio tek kelime etsem iki hafta calistiramadi derler.

Orasi oyle. Ama bende hergun o gelecek diye evde hazir bekleyemem mi. Plansiz yasamaktan nefret ederim ben. 4 te dediysem 4 te gel, gelemiyorsan haber ver gelemeyecem diye. Diken ustunde her an seni beklemeyim ben.

Aklima gelmiyor degil ama ilk gunden yapmayim boyle bir sey. Tekrar ederlerse yaparim ama. 1 saat oldu bak zamaninda gelseydi simdi dersin yarisi bitmisti.
Hep oyle olur zaten.
Sen saati belirle o saate gelmese , calistiramayacagim dersin.

İnan seni sakinleştirmeyi çok isterdim kuzum ama az önce aldığım haberden sonra şu an içinde elti kelimesi geçen cümleleri bile dişlemek istiyorum.Sen öyle yapma tabi.Sakin ol.Bebek var onu düşün.Çok iyi de olma kimseye yaramıyor çünkü.Kimsenin keyfini yapmak zorundada değilsin.Ders çalıştır istiyorsa saatine sadık kalsın bir zahmet.

Dişleyelim mi hepsini:KK53:

Onlar geldiğinde kendinize iş bulun, dışarı çıkın ya da yatın. Onlara göre mi hayatınızı planlayacaksınız. Onlar size ayak uydursun, saatinde gelsinler.

Bencede oyle. Ama sorumsuzlukta bir numara olduklari icin zannetmiyorum uyacaklarini. Sonra ben ders calistirmak istemiyorum olacak.

Tamam karşı tarafın yaptığı hoş değil de, neden siz hemen telefonda ama ben başka zaman müsait değilim, yarın 4de gelsin demiyorsunuz? Buna neden darılsınlar ki? Bir daha olursa söylerim falan gerek yok, ilk seferden çekin çizgiyi. Ben öyle plansız iş yapamam deyin kp falan sorarsa da.

Misafirlikten dönünce rahatsızım de hamilesiniz üstelik. Zaten size sormadan kararlaştırmışlar birde keyiflerini mi bekleyeceksin. 4 te demişlerse saatinde gelsinler bi zahmet.

Tamam karşı tarafın yaptığı hoş değil de, neden siz hemen telefonda ama ben başka zaman müsait değilim, yarın 4de gelsin demiyorsunuz? Buna neden darılsınlar ki? Bir daha olursa söylerim falan gerek yok, ilk seferden çekin çizgiyi. Ben öyle plansız iş yapamam deyin kp falan sorarsa da.

Cok haklisiniz Ama ne biliyim hicbir zamN oyle hazir cevap olamadim ki. Anca kendi kendimi yerim boyle :(

Aynen boyle demeliydin.

Her yaptiginada bir bahane buluyorlar ve sana alinip kiziyorlarsa
Kayinpederin vs. Guzelce acikla.
Ben nwrde kaldilar diye bile aradim misafirliktelermis. Annesinden cok sen dusunyorsun baba torununu ama bende hamileyim ve kronik yorgunluklarim oluyor..
Saatim saatimi tutmuyor.. rahatsızım. Ve islerimi ona gore ayarlamaya calisiyorum yardim etmek isterken madur duruma düşüyorum de.
Birkac sefer ayni hatayı yaparlarsa.

Hergun ders vermek fazla degil mi? Haftada 2 yeter de 2ye dusur bence onu. Ve eve 1de geliyorsa sana 3te gelsin. Eltinle acik konus ben disiplinli biriyim, hem hamileyim hem ben de ders calisiyorum, 3 diyince bizde olacak de. Hamile hamile beni strese sokmayin sizin benim pesimde kosmaniz lazim, benim sizin pesinizde degil. Yani ben olsam fazlasini derim eksigini demem.

Ozel ders ogrencim var, annesi calisiyor, cocuk vaktinde gelmiyor, ben takip ediyorum ama aileden olmadiklari icin gayet seviyeliler, bir sey olunca ozur dilemeyi, haber vermeyi biliyorlar.

her gün çalıştırmayın bence. üniversiteye hazırlanmıyor ya. haftada bi kaç gün yeter. evdeyseniz gelsin çalıştırırsınız. gelmezse çalıştırmazsınız. hamilesiniz bence fazla kasmayın yani.

Back