- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
acaba ne yaptı konu sahıbı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün verdim kendisi sordu naptın giydin mi bende haa geri getirdim sana dedim neden dedi ben o tarz kumaşlar giyinemiyorum sana getirdim şimdi çöpe atsam israf olur sen başka birisine verirsin dedim maalesef.Maalesef diyorum konu bir sürü insanın içinde açıldı gerektiği gibi cevap veremediğim için içim soğumadı ama yeri geldiğinde laf lafı açarsa bir gün tabi ki de kimsenin eskisini giymediğimi senin bluzunu da o yüzden getirdiğimi diyeceğim.Gerçi verdiği poşetle verdim yani hiç çıkarmadım poşetinden bozuldu gibiacaba ne yaptı konu sahıbı
Olsun onun verdiğ adi naylon bluzü istemediğini gördü ya gerisı teferruat canımDün verdim kendisi sordu naptın giydin mi bende haa geri getirdim sana dedim neden dedi ben o tarz kumaşlar giyinemiyorum sana getirdim şimdi çöpe atsam israf olur sen başka birisine verirsin dedim maalesef.Maalesef diyorum konu bir sürü insanın içinde açıldı gerektiği gibi cevap veremediğim için içim soğumadı ama yeri geldiğinde laf lafı açarsa bir gün tabi ki de kimsenin eskisini giymediğimi senin bluzunu da o yüzden getirdiğimi diyeceğim.Gerçi verdiği poşetle verdim yani hiç çıkarmadım poşetinden bozuldu gibi
Dün verdim kendisi sordu naptın giydin mi bende haa geri getirdim sana dedim neden dedi ben o tarz kumaşlar giyinemiyorum sana getirdim şimdi çöpe atsam israf olur sen başka birisine verirsin dedim maalesef.Maalesef diyorum konu bir sürü insanın içinde açıldı gerektiği gibi cevap veremediğim için içim soğumadı ama yeri geldiğinde laf lafı açarsa bir gün tabi ki de kimsenin eskisini giymediğimi senin bluzunu da o yüzden getirdiğimi diyeceğim.Gerçi verdiği poşetle verdim yani hiç çıkarmadım poşetinden bozuldu gibi
Dün verdim kendisi sordu naptın giydin mi bende haa geri getirdim sana dedim neden dedi ben o tarz kumaşlar giyinemiyorum sana getirdim şimdi çöpe atsam israf olur sen başka birisine verirsin dedim maalesef.Maalesef diyorum konu bir sürü insanın içinde açıldı gerektiği gibi cevap veremediğim için içim soğumadı ama yeri geldiğinde laf lafı açarsa bir gün tabi ki de kimsenin eskisini giymediğimi senin bluzunu da o yüzden getirdiğimi diyeceğim.Gerçi verdiği poşetle verdim yani hiç çıkarmadım poşetinden bozuldu gibi
Olsun onun verdiğ adi naylon bluzü istemediğini gördü ya gerisı teferruat canım
Zaten sırf eşimin hatrına çoğu şeyi yutuyorum sakin kalıyorum ne yazık ki ömrümüz yeter bi ayrılma vs gibi şeyler olmaz ise ömür boyu yüzyüze bakacağız .Bu hareketine kayıtsız kalamazdım çünkü arsız ve sinsi bir biçimde ortalığı birbirine katan birşey kendisibence baska bir sey yapma.
o anliyacagini anlamistir zaten.
eltisiniz siz, yuzyuze gelmiyecek seyler yapma.
ilk yillar bu kiskancliklar olur, merak etyme bir kac yila azalir dozu.
yeter ki sen onu tinlama simdi.
sonra eltimle konusmuyoruz kayinvalidemlerde bir garip oluyor bir araya gelince diye konu acmak zorunda kalma ilerde.
İşte kolay hazmedemiyeceği lokma olmadığıınızı göstermiş oldunuz canım bundan sonra birşey yapacağı vakit 3 kez düşünsün elti hanımZaten sırf eşimin hatrına çoğu şeyi yutuyorum sakin kalıyorum ne yazık ki ömrümüz yeter bi ayrılma vs gibi şeyler olmaz ise ömür boyu yüzyüze bakacağız .Bu hareketine kayıtsız kalamazdım çünkü arsız ve sinsi bir biçimde ortalığı birbirine katan birşey kendisi
Emin ol o hic bir zaman mutlu olamaz. Sen mesafeni koru ve hic yuz goz olma. Catlar ortadanZaten sırf eşimin hatrına çoğu şeyi yutuyorum sakin kalıyorum ne yazık ki ömrümüz yeter bi ayrılma vs gibi şeyler olmaz ise ömür boyu yüzyüze bakacağız .Bu hareketine kayıtsız kalamazdım çünkü arsız ve sinsi bir biçimde ortalığı birbirine katan birşey kendisi
Taktikle alakası yok aslında elitinin daha ileri gitmesini önlemek için bir yerde durmasını bildirmek için yoksa dahada kırıcı hareketlere teşebbüs edemesin diye taktikse taktik önlemese önlem adı herneyseKonu uzunolunca sonunda cikcikli bişey bekledim at çöpe yahu onu mu yapsam bunu mu desem diye taktik geliştirilecek birsey değil