• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin bana eski kıyafetini hediye olarak vermesi!!!

acaba ne yaptı konu sahıbı
Dün verdim kendisi sordu naptın giydin mi bende haa geri getirdim sana dedim neden dedi ben o tarz kumaşlar giyinemiyorum sana getirdim şimdi çöpe atsam israf olur sen başka birisine verirsin dedim maalesef.Maalesef diyorum konu bir sürü insanın içinde açıldı gerektiği gibi cevap veremediğim için içim soğumadı ama yeri geldiğinde laf lafı açarsa bir gün tabi ki de kimsenin eskisini giymediğimi senin bluzunu da o yüzden getirdiğimi diyeceğim.Gerçi verdiği poşetle verdim yani hiç çıkarmadım poşetinden bozuldu gibi

Dün verdim kendisi sordu naptın giydin mi bende haa geri getirdim sana dedim neden dedi ben o tarz kumaşlar giyinemiyorum sana getirdim şimdi çöpe atsam israf olur sen başka birisine verirsin dedim maalesef.Maalesef diyorum konu bir sürü insanın içinde açıldı gerektiği gibi cevap veremediğim için içim soğumadı ama yeri geldiğinde laf lafı açarsa bir gün tabi ki de kimsenin eskisini giymediğimi senin bluzunu da o yüzden getirdiğimi diyeceğim.Gerçi verdiği poşetle verdim yani hiç çıkarmadım poşetinden bozuldu gibi
Olsun onun verdiğ adi :KK53:naylon bluzü istemediğini gördü ya gerisı teferruat canım:KK49::rolleyes:

cnm bence iyi yapmışsın. bu yaptığın hareket yeterli. çok da sert tavır yapamazsın şimdi herkesin içinde tavır yapmış gibi olurdun. geri vermişsin iyi olmuş

ben olsam ugrasmazdim bile.

belli amaci seni cildirtmak, kavga cikartmani saglamak.
sana kiskanc diyecek, getirdigimi beyenmedi diyecek.

ne diye ekmegine yag sureceksin ki ?

hem benim getirdikleri giyiyor dese millete nolur, demese nolur ?
insanlar gorundugu kadar saftirik deyil merak etme.

bence baska bir sey yapma.
o anliyacagini anlamistir zaten.
eltisiniz siz, yuzyuze gelmiyecek seyler yapma.
ilk yillar bu kiskancliklar olur, merak etyme bir kac yila azalir dozu.
yeter ki sen onu tinlama simdi.

sonra eltimle konusmuyoruz kayinvalidemlerde bir garip oluyor bir araya gelince diye konu acmak zorunda kalma ilerde.

neden kırmamaya çalışıyorsunuz onu anlamadım.. "Tatlım senin adına birine verip sevaba gireyim dedim ama kimse beğenmedi, sen al belki sana lazım olur giyinirsin olmadı toz bezi yap" deseniz ya.. kırılırsa da kırılır çok da dert değil..

Ben olsam kayinvalideme verir soylerim ben bunu giymiyorum xi gorunce soyle de ver geri diye.

bence baska bir sey yapma.
o anliyacagini anlamistir zaten.
eltisiniz siz, yuzyuze gelmiyecek seyler yapma.
ilk yillar bu kiskancliklar olur, merak etyme bir kac yila azalir dozu.
yeter ki sen onu tinlama simdi.

sonra eltimle konusmuyoruz kayinvalidemlerde bir garip oluyor bir araya gelince diye konu acmak zorunda kalma ilerde.
Zaten sırf eşimin hatrına çoğu şeyi yutuyorum sakin kalıyorum ne yazık ki ömrümüz yeter bi ayrılma vs gibi şeyler olmaz ise ömür boyu yüzyüze bakacağız .Bu hareketine kayıtsız kalamazdım çünkü arsız ve sinsi bir biçimde ortalığı birbirine katan birşey kendisi:KK66:

Toz bezi yapardım ama naylon olduğu için güzel silmez sen bunu geri al deyip önüne atmalık bi durum

ya niye hala kalbini kırmamaya alerjim var deyip geri vermeye çalışıyorsunuzki?Ben olsam okadar insanın içinde seni bozmak istemedim ama ben senin giymiş olduğun bir kıyafeti giymem der aynen geri verirdim

Zaten sırf eşimin hatrına çoğu şeyi yutuyorum sakin kalıyorum ne yazık ki ömrümüz yeter bi ayrılma vs gibi şeyler olmaz ise ömür boyu yüzyüze bakacağız .Bu hareketine kayıtsız kalamazdım çünkü arsız ve sinsi bir biçimde ortalığı birbirine katan birşey kendisi:KK66:
İşte kolay hazmedemiyeceği lokma olmadığıınızı göstermiş oldunuz canım bundan sonra birşey yapacağı vakit 3 kez düşünsün elti hanım:KK17:

Konu uzunolunca sonunda cikcikli bişey bekledim at çöpe yahu onu mu yapsam bunu mu desem diye taktik geliştirilecek birsey değil

Emin ol o hic bir zaman mutlu olamaz. Sen mesafeni koru ve hic yuz goz olma. Catlar ortadan

Konu uzunolunca sonunda cikcikli bişey bekledim at çöpe yahu onu mu yapsam bunu mu desem diye taktik geliştirilecek birsey değil
Taktikle alakası yok aslında elitinin daha ileri gitmesini önlemek için bir yerde durmasını bildirmek için yoksa dahada kırıcı hareketlere teşebbüs edemesin diye taktikse taktik önlemese önlem adı herneyse:KK58::KK66:

Sonuc belli olmamis daha, konu sahibi yazdigi gunun aksami cozecekti bu olayi..

duzeltme: konu sahibi vermis geri urunu. Sayfa 11 de guncel

Back