Kızlar ben eltimi çok severim belki daha önceki mesajlarımda okumuşsunuzdur ama ona dün çok kızdım ve bana küstü bende üzüldüm ve acaba haksız bir tepkimi verdim dedim.
bi okuyun ve yorumlarınızı yazın.
Benim eltim kayınvalidemi hiç sevmez aşırı derecede kıskanır kendisi biraz cahildir ve ne yalan söyleyeyim birazda psikolojisi bozuktur.
Kayınvalidem ve eltim benim evimde kavga etmişler daha doğrusu eltim kayınvalidemin üzerine çok gitmiş hemde kırıcı laflarla. Eltim yüzüne karşı demesede arkasından ağıza alınmayacak laflar söyler ben de he he der geçerim ne yapayım değiştiremedim şimdiye kadar belki kendi çapında haklıdır.Benim kayınvalide evde benim oğluma bakıyor eltiminde işleri olduğu için kendi kızında getirmiş baksın diye Eltimin annesi ve evde bekar kız kardeşi olduğu halde asla bakmazlar (işleri de 2 haftadır bitmiyor) kadın hem iki çocuğa bakıyor hemde yaranamıyor hayret yani. Kadının tek suçu benim oğlan çok yaramaz ve 1,5 yaşında ve eltimin kızıda 7 yaşında olduğu halde ne yalan söyleyeyim tuhaf bir kız asla laftan sözden anlamaz. Eltime öğlene doğru demiş ki "kızım öğlen oldu bak dışarıya çıkacaksın işlerin var ya şu çocuklara sen bak ben yemeği yapayım, yada sen yap yemeği ben çocuklara bakayım sen gidince ben nasıl yemek yapacağım durmuyor çocuklar" demiş tabi eltim kaynanaya gıcık olduğu için ""vay ben yokken ne yapıyordun sen niye üzerime bu kadar geliyon yedirme benim çocuğuma aç kalsın" falan filan bağırıp çağırmış kayınvalidem de ağlamış. Tabi hanım kendi de gidememiş bir yere. Ayrıca eltim kocasını 8 senede nerdeyse anne düşmanı yaptı kocası biraz saftır kim ne derse onun lafına bakar bende sürekli kaynıma "ağbi aklını başına al annen o senin bağırma kalbini kırma niye böyle davranıyorsun kadın sana ne yapıyor "derim ağbim bir durulur
Akşam eve gittim eltim bana olayı anlattı bende içeriye gittim kayınvalideye sordum o da anlattı ve eltimin yanına gittim aynen şöyle dedim" Sen kendini ne sanıyorsun allahaşkına yaaa
1- burası benim ve eşimin evi,
2- Bu kadın eşimin annesi ve dolayısı ile benimde annem
3- Bu kadın şu anda oğluma bakıyor ayrıca kızımla beraber 13 senedir benim çocuklarıma bakıyor
sen nasıl benim evimde benim anneme (kayınvalideme) bu şekilde konuşabilirsin sana bu hakkı kim veriyor ayrıca 2 haftadır senin çocuğunada bakıyor hiçmi hatırı yok bunların sen ne zaman bu kaynana antipatisinden kurtulmayı düşünüyorsun dedim.
Bana "sende amma kaynanacıymışsın yahu ben gidiyorum dedi toplanmaya başladı şimdi şu anda bu evi terk ettiğin anda bir daha suratına bakmam dedim bu olay burda bitecek sürmeyecek haksızsın özür dileyecek ve elini öpeceksin dedim. Elini öpmedi ama kusura bakma anne dedi . Gece uyumamış telefonla eşini doldurmuş kaynım sabah beni aradı yenge neler oldu annem ne yapmış h.... ya dedi ne istiyor karımdan dedi eeee yuh yani dedim Allahaşkına ağbi karını bi doktora götür biz baş gelemiyoruz sen baş gelemiyorsun bari Dr baş gelsin eğer o da baş gelemezse ALLAH baş gelir onunla ancak dedim telefonu kapattım.
Şimdi diyeceksiniz ki senin çıkarın var çocuklarına bakıyor belki eltin haklı dır inanın değil çünkü kadın eltimin eşi olan ağbimi diğer çocuklarından daha çok sever çünkü ilk çocuğu ve tedavilerle ancak 5 yılda kavuştuğu ilk bebeği kadın ona çok düşkün ve saf olduğunu bildiği için asla hiç birşeylerine karışmaz evlerine gidip gelmez huzursuz olmasınlar diye.
offf kafam çok karışık kızlar acaba hatamı yaptım keşke karışmasaydım diyorum ama orası benim evimdi benim evimde bu şekilde davranmaması gerekir diye düşündüm ne bileyim keşke karışmasaydım yaaa...