Eltimi kendime kstrdm syleyin haksz mym?

karışmaman gerekirdi. Seni ilgilendiren birşey yok ortada sonuçta. Çocuk gibi azarlamışsın resmen. İyi, seni terslememiş eltin.

Çok da zorlamışsın, elini öpmeden şu kapıdan çıkmıycaksın filan, ne bu çocuk azarlar gibi.

ortalık sakinleşince güzelce konuşsaydın, yaptığının yanlış olduğunu, asıl yapması gerekenleri söyleseydin daha yakışıkalırdı.

bence de hatan çok sert olman
sakince ve biras dada hoşgörülü yaklaşmalıydın eltine
az çok sorunlu olduğunu biliyordun
ama tatlıya bağlanmış neyseki
bu ufak gerginlik işe yaramış yani

bencede doğru olanı yapmıssınız
ama biraz daha yumuşak bir şekilde konuşşaydınız daha iyi olurdu

ah akidem ahhh hiç sorma bende bunu çok düşündüm ve hatta bazı şeyleri de gördüm ve hatta eşim bile eltim için "onun lafına bakıpta annemle aranı bozma gözünü aç uyanık ol demişti ama ben yinede kayınvalidenin ağlamış olmasına dayanamadım sonuçta kadın 66 yaşında onun için tepki gösterdim adım kaynanacıya çıktı.

canim bence iyi yapmissin. yandas aramis bulamamis. ama cahilse anlamaz ki. kaynanaci olursun.

ya birak o elti yakin olmasin sana.

ben her sartta dogru ve mazlumu savunmaktan yanayim. aynini yapardim.

Kızlar ben eltimi çok severim belki daha önceki mesajlarımda okumuşsunuzdur ama ona dün çok kızdım ve bana küstü bende üzüldüm ve acaba haksız bir tepkimi verdim dedim.
bi okuyun ve yorumlarınızı yazın.

Benim eltim kayınvalidemi hiç sevmez aşırı derecede kıskanır kendisi biraz cahildir ve ne yalan söyleyeyim birazda psikolojisi bozuktur.

Kayınvalidem ve eltim benim evimde kavga etmişler daha doğrusu eltim kayınvalidemin üzerine çok gitmiş hemde kırıcı laflarla. Eltim yüzüne karşı demesede arkasından ağıza alınmayacak laflar söyler ben de he he der geçerim ne yapayım değiştiremedim şimdiye kadar belki kendi çapında haklıdır.Benim kayınvalide evde benim oğluma bakıyor eltiminde işleri olduğu için kendi kızında getirmiş baksın diye Eltimin annesi ve evde bekar kız kardeşi olduğu halde asla bakmazlar (işleri de 2 haftadır bitmiyor) kadın hem iki çocuğa bakıyor hemde yaranamıyor hayret yani. Kadının tek suçu benim oğlan çok yaramaz ve 1,5 yaşında ve eltimin kızıda 7 yaşında olduğu halde ne yalan söyleyeyim tuhaf bir kız asla laftan sözden anlamaz. Eltime öğlene doğru demiş ki "kızım öğlen oldu bak dışarıya çıkacaksın işlerin var ya şu çocuklara sen bak ben yemeği yapayım, yada sen yap yemeği ben çocuklara bakayım sen gidince ben nasıl yemek yapacağım durmuyor çocuklar" demiş tabi eltim kaynanaya gıcık olduğu için ""vay ben yokken ne yapıyordun sen niye üzerime bu kadar geliyon yedirme benim çocuğuma aç kalsın" falan filan bağırıp çağırmış kayınvalidem de ağlamış. Tabi hanım kendi de gidememiş bir yere. Ayrıca eltim kocasını 8 senede nerdeyse anne düşmanı yaptı kocası biraz saftır kim ne derse onun lafına bakar bende sürekli kaynıma "ağbi aklını başına al annen o senin bağırma kalbini kırma niye böyle davranıyorsun kadın sana ne yapıyor "derim ağbim bir durulur

Akşam eve gittim eltim bana olayı anlattı bende içeriye gittim kayınvalideye sordum o da anlattı ve eltimin yanına gittim aynen şöyle dedim" Sen kendini ne sanıyorsun allahaşkına yaaa

1- burası benim ve eşimin evi,
2- Bu kadın eşimin annesi ve dolayısı ile benimde annem
3- Bu kadın şu anda oğluma bakıyor ayrıca kızımla beraber 13 senedir benim çocuklarıma bakıyor
sen nasıl benim evimde benim anneme (kayınvalideme) bu şekilde konuşabilirsin sana bu hakkı kim veriyor ayrıca 2 haftadır senin çocuğunada bakıyor hiçmi hatırı yok bunların sen ne zaman bu kaynana antipatisinden kurtulmayı düşünüyorsun dedim.

Bana "sende amma kaynanacıymışsın yahu ben gidiyorum dedi toplanmaya başladı şimdi şu anda bu evi terk ettiğin anda bir daha suratına bakmam dedim bu olay burda bitecek sürmeyecek haksızsın özür dileyecek ve elini öpeceksin dedim. Elini öpmedi ama kusura bakma anne dedi . Gece uyumamış telefonla eşini doldurmuş kaynım sabah beni aradı yenge neler oldu annem ne yapmış h.... ya dedi ne istiyor karımdan dedi eeee yuh yani dedim Allahaşkına ağbi karını bi doktora götür biz baş gelemiyoruz sen baş gelemiyorsun bari Dr baş gelsin eğer o da baş gelemezse ALLAH baş gelir onunla ancak dedim telefonu kapattım.

Şimdi diyeceksiniz ki senin çıkarın var çocuklarına bakıyor belki eltin haklı dır inanın değil çünkü kadın eltimin eşi olan ağbimi diğer çocuklarından daha çok sever çünkü ilk çocuğu ve tedavilerle ancak 5 yılda kavuştuğu ilk bebeği kadın ona çok düşkün ve saf olduğunu bildiği için asla hiç birşeylerine karışmaz evlerine gidip gelmez huzursuz olmasınlar diye.

offf kafam çok karışık kızlar acaba hatamı yaptım keşke karışmasaydım diyorum ama orası benim evimdi benim evimde bu şekilde davranmaması gerekir diye düşündüm ne bileyim keşke karışmasaydım yaaa...

konuyu okur okumaz yazıyorum diğer sayfalara bakmadım. sizin yazınızdan anladığım kadarı ile tamamen olaya kayınvalidenizin gözünden bakıyorsunuz. hep eltinizde kusur var. psikoljisi bozuk 2 haftadır işi bitmemiş 7 yaşında kızı garip, kocasını dolduruyor vs. olayı anlatırken bile eltinizin değil kayınvalidenizin anlattıklarını yazdınız gibi geldi bana. cünkü eltiniz kendini cadı kaynanayı melek göstererek anlatmamıştır olayı.

bence keşke karışmasaydınız. yada daha arabulucu olsaydınız. olay sizin evinizde olsa da siz orada değildiniz. muhtemelen yapılacak yemek size yapılacaktı. sizin başına dikilip hesap sorar gibi olmanız hoş olmamış bence.. şahsen eltim bana elini öpeceksin özür dileyeceksin diye emir vermiş olsa tepkim sessiz kalmak olmazdı.
bence artık özürmü dilerseniz gönlümü alırsınız eltiniz haklı kırılmakta..

yazdıklarıma lütfen kırılmayın yorum istediniz diye yazdım...

neyse diğer sayfaları okudum tatlıya bağlanmış. eltiniz hatasını anlayıp kabul edecek kadar olgunmuş cahil falan diye küçümsemişsiniz ama :)

neyse diğer sayfaları okudum tatlıya bağlanmış. eltiniz hatasını anlayıp kabul edecek kadar olgunmuş cahil falan diye küçümsemişsiniz ama :)

Ne deseniz haklısınız ayrıca neden size kızayım canım yorum istedim tabiki insan kendi hatasını yeri gelir göremez ben buraya yazdım sağolun sizler yorumlarınızı yazdınız ve herkes olaya farklı açıdan yaklaştı ve ben olayın göremediğim taraflarınıda gördüm sayenizde teşekkür ederim hepinize

Yalnız şunu özellikle belirtmeden geçemeyeceğim yazdım ama yine yazmakta fayda var eltimin cahillik kısmı nedense sadece kaynanam söz konusu olduğunda ortaya çıkıyor başka kişiler ve olaylarda kendisi yeri gelir öyle güzel mantıklır tepkiler verir ki helal olsun derim ama kaynana söz konusu olduğu zaman kadında ne mantık kalıyor ne duygusallık acayip bir nefreti var yapma etme diyorum elimde değil diyor ama kendiside kabul ediyor bu durumu ve ben inanıyorum eltim bu takıntıdan kurtulacak inşallah.

Bence siz kayınvalidenizi anneniz gibi,eltiniz de kardeşiniz gibi görüyorsunuz o yüzden bu şekilde davranmışsınız.Ben siz haklısınız ya da eltiniz haklı diyemiyorum çünkü herkesin bakış açısı farklıdır.Sadece ben yapım ve prensip gereği daha politik davranırım.Kayınvalidye kayınvalide,eltiye elti gibi yani.

Kaç senedir bir aradymışsınız muhakak birbirinizin lafını kaldırabiliyorsunuz ki bu kadar ilişkileriniz iç içe ki bana göre vıcık vıcık bir durumdur istemem yani bu kadar olmayı.Zaman içerisnde düzelir.Bence eltiniz de size küsmemiştir bu tür bir ilşki içerisinde.

Vay be böyle kaynanalarda var... Canım en doğrusunu yapmışsın. Haklıya hakkını her zaman vereceksin.. Kaynananın şansızlığı iyi bir insan olması. İnşaALLAH eltinde anlar değerini ama çok iyi yapmışsın. Belki sende uzak durursan bir müddet aklı başına gelir.

Kızlar ben eltimi çok severim belki daha önceki mesajlarımda okumuşsunuzdur ama ona dün çok kızdım ve bana küstü bende üzüldüm ve acaba haksız bir tepkimi verdim dedim.
bi okuyun ve yorumlarınızı yazın.

Benim eltim kayınvalidemi hiç sevmez aşırı derecede kıskanır kendisi biraz cahildir ve ne yalan söyleyeyim birazda psikolojisi bozuktur.

Kayınvalidem ve eltim benim evimde kavga etmişler daha doğrusu eltim kayınvalidemin üzerine çok gitmiş hemde kırıcı laflarla. Eltim yüzüne karşı demesede arkasından ağıza alınmayacak laflar söyler ben de he he der geçerim ne yapayım değiştiremedim şimdiye kadar belki kendi çapında haklıdır.Benim kayınvalide evde benim oğluma bakıyor eltiminde işleri olduğu için kendi kızında getirmiş baksın diye Eltimin annesi ve evde bekar kız kardeşi olduğu halde asla bakmazlar (işleri de 2 haftadır bitmiyor) kadın hem iki çocuğa bakıyor hemde yaranamıyor hayret yani. Kadının tek suçu benim oğlan çok yaramaz ve 1,5 yaşında ve eltimin kızıda 7 yaşında olduğu halde ne yalan söyleyeyim tuhaf bir kız asla laftan sözden anlamaz. Eltime öğlene doğru demiş ki "kızım öğlen oldu bak dışarıya çıkacaksın işlerin var ya şu çocuklara sen bak ben yemeği yapayım, yada sen yap yemeği ben çocuklara bakayım sen gidince ben nasıl yemek yapacağım durmuyor çocuklar" demiş tabi eltim kaynanaya gıcık olduğu için ""vay ben yokken ne yapıyordun sen niye üzerime bu kadar geliyon yedirme benim çocuğuma aç kalsın" falan filan bağırıp çağırmış kayınvalidem de ağlamış. Tabi hanım kendi de gidememiş bir yere. Ayrıca eltim kocasını 8 senede nerdeyse anne düşmanı yaptı kocası biraz saftır kim ne derse onun lafına bakar bende sürekli kaynıma "ağbi aklını başına al annen o senin bağırma kalbini kırma niye böyle davranıyorsun kadın sana ne yapıyor "derim ağbim bir durulur

Akşam eve gittim eltim bana olayı anlattı bende içeriye gittim kayınvalideye sordum o da anlattı ve eltimin yanına gittim aynen şöyle dedim" Sen kendini ne sanıyorsun allahaşkına yaaa

1- burası benim ve eşimin evi,
2- Bu kadın eşimin annesi ve dolayısı ile benimde annem
3- Bu kadın şu anda oğluma bakıyor ayrıca kızımla beraber 13 senedir benim çocuklarıma bakıyor
sen nasıl benim evimde benim anneme (kayınvalideme) bu şekilde konuşabilirsin sana bu hakkı kim veriyor ayrıca 2 haftadır senin çocuğunada bakıyor hiçmi hatırı yok bunların sen ne zaman bu kaynana antipatisinden kurtulmayı düşünüyorsun dedim.

Bana "sende amma kaynanacıymışsın yahu ben gidiyorum dedi toplanmaya başladı şimdi şu anda bu evi terk ettiğin anda bir daha suratına bakmam dedim bu olay burda bitecek sürmeyecek haksızsın özür dileyecek ve elini öpeceksin dedim. Elini öpmedi ama kusura bakma anne dedi . Gece uyumamış telefonla eşini doldurmuş kaynım sabah beni aradı yenge neler oldu annem ne yapmış h.... ya dedi ne istiyor karımdan dedi eeee yuh yani dedim Allahaşkına ağbi karını bi doktora götür biz baş gelemiyoruz sen baş gelemiyorsun bari Dr baş gelsin eğer o da baş gelemezse ALLAH baş gelir onunla ancak dedim telefonu kapattım.

Şimdi diyeceksiniz ki senin çıkarın var çocuklarına bakıyor belki eltin haklı dır inanın değil çünkü kadın eltimin eşi olan ağbimi diğer çocuklarından daha çok sever çünkü ilk çocuğu ve tedavilerle ancak 5 yılda kavuştuğu ilk bebeği kadın ona çok düşkün ve saf olduğunu bildiği için asla hiç birşeylerine karışmaz evlerine gidip gelmez huzursuz olmasınlar diye.

offf kafam çok karışık kızlar acaba hatamı yaptım keşke karışmasaydım diyorum ama orası benim evimdi benim evimde bu şekilde davranmaması gerekir diye düşündüm ne bileyim keşke karışmasaydım yaaa...

Valla canım haklısın senin evinde gerginlik olması hoş olmamış, ayrıca eltin haksız ve kadir kıymet bilmiyor kaynanasını sevmek zorunda değil ama terbiyesizlik yapmasına da gerek yok bencede özür dilemeliydi sonuçta eşinin annesi, mesafe koyabilir ama bu kadarı da fazla olmuş ben kayınvalidenin yerinde olsam al bak kızına derim bunca laftan sonra..

iyi yapmışsın
bu nasıl bir terbiyesizlik
kadın kötü bit şey dememişki nasıl davranışlar sergilemiş
kimsenin ağlamasına dayanamam ben haddini bildirdiğin iyi olmuş
alkisalkisalkis

canım eltini uyarman iyi olmuş ama sen kimsin gibilerinden değilde daha yumuşak bir dille keşke bunu yapsaydın ben biraz fazla sert çıktığını düşünüyorum
umarım eltinle aranız düzelir canım

Eltimle aram iyi kızlar kendisi bana bu konuda küsmez kolay kolay çünkü kaynana takıntısının kaynana nefretinin farkında kendiside.

Aslında yinede ben karar verdim ki bundan sonra canım cananım dahi olsa kimsenin problemine burnumu sokmayacağım isterse benim evimde yanı başımda kavga etsinler.

Çin işkencesi gibi geldi bana.

canm benim birazcık tatlı dille uyarsaydın keşke sanırım zıvanadan çıkartmış kadın seni yani eltin aslında çokda büyük bi olay yok ortada işte çocuk gelin kaynana meseleside sen karışmasanda olurdu

olay sizin evinizde olduğu için olaya karışma hakkınız olabilir ama uslüp olmamış bence sizde eltinizden sert çıktığınız için özür dilemelisinizki olaylara objektif baktığınızı anlasın

senin çocuklarına bakmasa elitininkilere baksa sen b ignülüğüne götürsen ve sana o zaman yemek yap şartı koysa kaynanan ne hissederdin?
burda en yanlış olan eltinin bağırması saygısızlık yapması yaşlı başlı bir anneye tek sucu bu...
ben ayrımcılık olabilir diyorum...
bir de eltimin psikolojisi bozuk cahil biri diyorsunuz ama onu cok severim diyosunuz ben bunu da hiç anlamadım...
abinize karını doktora götür demek ağır bi laf nerden biliyorsunuz eltinizin hasta oldugunu...siz doktor musunuz?
ayrıca eltimin kızı gariptir benim çocuklarım mükemmel moduna girmişsiniz ama unutmayın ki kuzguna yavrusu anka görünür...
ben üslübunuzdan hep kendinizi haklı cıkardıgınızı gördüm olayı büyüttüğünüzü düşünüyorum özür dilemesi gereken sizsiniz...ya da madem kadın hasta ve cahil görüşmeyin o zaman ...

X