Eltim..

Herkese ka

Herkese karsı değil,aileme laçka,kardeşime cins denmesine tepki veriyorum.Eleştiri tabii ki yapılır ama bunun bir sınırı vardır,hakaret eleştiri değildir.
Sadece o bu yorumlara değil, çoğu yoruma aynı hiddetle cevap vermişsiniz. Laçka bir hakaret sayılmaz, tdk ya göre, gevşemiş, düzeni bozulmuş anlamına geliyor. cinste çeşit tür anlamına geliyor. Evet hayata bakış açısına göre sizin, aile ya da iyi arkadaşlık olarak tanımladığınız şeyler bir başkası için bu şekilde de yorumlanabilir. Kaldı ki fikir sormasanız zaten kimse size bu cümleleri kurmaz. Eltinizin kekin fındığı az gelmiş muhabbetini nereden bildiği sorulduğunda havadan sudan şeyler, neden bunun şikayeti yapılamasın diyorsunuz. İyi de eltiniz bunu kullanıyormuş işte. Deneyimlemişsiniz, ikincisinde anlatmaz, kardeşinizle de konuşur tek vücut olduğunuzu gösterir eltiye de fırsat vermemiş olursunuz. Eltinizle konuşarak ne elde etmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum, çünkü kaç yaşına gelmiş kadının karakter ve ahlakını sil baştan dizayn edemezsiniz, tek çözüm kardeşinizle kendinize çeki düzen vermek olabilir. Yani eltinizle konuşup, sizin istediğiniz karakter ve ilişkiye bürünmesini beklemek büyük hayalperestlik değil mi sizce de?

Eltinizin davaranıslarında alt yazı arıyor gibisiniz.Ben bir art niyet görmedim.Şu ana kadar güzel bir iletişiminiz olmuş.Bozmayın bu güzel iletişimi.

Ettiniz kardeşiniz ve siz ailecek görüşmeniz çok gereksiz bir samimiyet bence. Ne alaka yani insan mı yok piyasada. Bence aranıza mesafe girsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…