arkadaşlar tüm yorumlar için çok teşekkür ederim.ve Maşaallah hepinizde ne kadar olgun ve sabırlısınız.Darısı başıma.Ama işte ben eltim tarafından yaptıklarını kapatmak için kullanılmaya ve kayınvalidemler tarafındanda salak yerine kullanılmayı kabul edemiyorum.çünkü küfreder gibi gel sürekli ondan dert yan ki ben zaten biliyorum sonrada ona uy,beni gözden çıkar.nişanlımda üzülüyor bu duruma annesini geçenlerde.anne bi arayıp sorsanıza gitsenize ne oldu size demiş.o da ğolum bende zerre kadar gelin hevesi falan kalmadı demiş.yani şok oldum.kalmadıysa bırakmayana tepki göster.selama göre kelam de.ya da en azından heves bırakmayana göster tepkini bana değil.yani ondan korkuyorsunda gelip bana saatlerce ağlıyordun benden niye korkmuyorsun???öyle değil mi ama?zaten duydumki eltim evde çocuğa iyi bakamıyormuş kendi tekrar kayınvalidelere gelmiş orda kalacakmış bi süre kayınvalidem çocuğa bakacakmış.dengesiz ve korkak insanlara sinir oluyorum.
nişanlım ne diyor diye sorarsanız senden nefret de ediyor olabilirlerdi ki böyle bir sey yok.bizim başkasına da ihtiyacımız yok.sen bana bak diyor..öyle işte...[/QUO
canım yazdıklarında tabiki haklısın ama bir de şöyle düşün:sen kvnin yerinde olsan acaba bu durumda ne yapardın.ona haddini bilidirip dışlayıp sana daha fazla değeri mi verirdin.bu durumda o kadının elinde onun 2 tane canı var. oğlu ve el kadar torunu.sen sadece kendini düşünebilirsin ama o olaylara çok farklı açıdan bakıyodur. eltin zaten sorunlu belli yangına körükle mi gitsin onlarda. aptal değiller ya görüyorlardır onun hatalarını.ama idare ediyolardır mecburen onlar da memnun değildirler yani bu durumdan.sen de bence sakin ve metanetli ol.sallama kimseyei hele eşinle bu yüzden sakın kavga etme kim ne yaparsa yapsınlar. hatta eltinle daha içle dışlı olsunlar sen uzakta dur.bak insanlar konu açıyor eşimin ailesiyle arama nasıl mesafe koyabilirim diye. onlar kendiğinden koymuş sana mesafeyi boşver