ben zaten evlenince ayrı yerde olacağım sorun bu değil. sorun nişanlımın ailesinin bu haksızlığa göz yumması ne yapacağımı bilmiyorum.evet somut olarak bana bi zararları yok ama her daim bana dert yanan insanların böyle bi hakszılığa ortak olmaları.ben bunu kabul edemiyorum.nasıl davranacağımı bilemiyorum.ki beni bulutların üstüne bile çıkarsalar bile okadının tüm yaptıklarına rağmen hiçbir sey olamaış gibi yaşaması beni yine de sinir ederdi.aynı mahalle hususunda da ben gideceğim ama ailem ve her seyim annem kalacak.şöle söyleyeyim biz annem de dahil eltimin ve ailesinin neler yaptığnı çok iyi bildiğimiz halde ki tahmin değil kayınvalidem gelir ağlar ağlar anlatırdı annem daha kimseye onların hakkında bildiklerini anlatmadı. ama onlar bana iftira bile atabilirler zaten durmadan konuşuyorlar ben karşılığını veriyorum ama annem benim yüzümden üzülecek diye çok korkuyorum.
sanırım anlaşılmadım.ben eltim konusunda vicdanen çok rahatım çünkü ben sadece eşimle iyi olayım gerisi umrumda değil diyen bi insan değilim yada değildim artık.o yüzden bırakın kayınvalide kayınpederi ona bile (ki kimse tarafından tasvip edilen bi aile değiller )o kadar iyi davrandım ki.bu bir kaçkere dile getirilmiş madem eğitimcisin kültürlüsün falan niye uğraşıyorsun gibilerinden.ben de öyle olduğum için çok candan davrandım kendi ailem falan tepki gösterdi ama dinlemedim madem akraba olacağız iyiylik en güzeli dedim.ama aldığım karşılıkları siz yaşasaydınız siz de mecburen mesafe koyardınız.sonrasında asla kötü davranmadım ve uğraşmadım.sadece mesafemi koydum.
ve yine anlaşılmadığım nokta şu eltim beni ilgilendirmiyor.benim için önemli olan nişanlımın ailesi ben onlara çok değer verdim onların yaptıkları korkak gibi çark etmeleri beni üzüyor.ve bu konmda onlara nasıl davranacağımı bilemiyorum.içimden kızarken rol yapamıyorum.onlarla kötü olmak da istemiyorum.daha ben nişanlıyken benimle uğraşılıyorsa evlenince neler yaşarım diye korkuyorum.ve ne bileyim ben kavgadan gürültüden korkan bi insanım o yüzden her seyi bırakmak bile geçebiliyor içimden .
öyle işte korkuyorum .buraya yazdım çünkü bu konumda nişanlımın ailesine nasıl yaklaşmalıyım nişanlımla bunları paylaşmalı mıyım paylaşmamalıyım gibi.
kafam karıştı.
mesajlar için teşekkürler...........................
kuzu sakin ol diyoruz hepsi busanırım anlaşılmadım.ben eltim konusunda vicdanen çok rahatım çünkü ben sadece eşimle iyi olayım gerisi umrumda değil diyen bi insan değilim yada değildim artık.o yüzden bırakın kayınvalide kayınpederi ona bile (ki kimse tarafından tasvip edilen bi aile değiller )o kadar iyi davrandım ki.bu bir kaçkere dile getirilmiş madem eğitimcisin kültürlüsün falan niye uğraşıyorsun gibilerinden.ben de öyle olduğum için çok candan davrandım kendi ailem falan tepki gösterdi ama dinlemedim madem akraba olacağız iyiylik en güzeli dedim.ama aldığım karşılıkları siz yaşasaydınız siz de mecburen mesafe koyardınız.sonrasında asla kötü davranmadım ve uğraşmadım.sadece mesafemi koydum.
ve yine anlaşılmadığım nokta şu eltim beni ilgilendirmiyor.benim için önemli olan nişanlımın ailesi ben onlara çok değer verdim onların yaptıkları korkak gibi çark etmeleri beni üzüyor.ve bu konmda onlara nasıl davranacağımı bilemiyorum.içimden kızarken rol yapamıyorum.onlarla kötü olmak da istemiyorum.daha ben nişanlıyken benimle uğraşılıyorsa evlenince neler yaşarım diye korkuyorum.ve ne bileyim ben kavgadan gürültüden korkan bi insanım o yüzden her seyi bırakmak bile geçebiliyor içimden .
öyle işte korkuyorum .buraya yazdım çünkü bu konumda nişanlımın ailesine nasıl yaklaşmalıyım nişanlımla bunları paylaşmalı mıyım paylaşmamalıyım gibi.
kafam karıştı.
sanırım anlaşılmadım.ben eltim konusunda vicdanen çok rahatım çünkü ben sadece eşimle iyi olayım gerisi umrumda değil diyen bi insan değilim yada değildim artık.o yüzden bırakın kayınvalide kayınpederi ona bile (ki kimse tarafından tasvip edilen bi aile değiller )o kadar iyi davrandım ki.bu bir kaçkere dile getirilmiş madem eğitimcisin kültürlüsün falan niye uğraşıyorsun gibilerinden.ben de öyle olduğum için çok candan davrandım kendi ailem falan tepki gösterdi ama dinlemedim madem akraba olacağız iyiylik en güzeli dedim.ama aldığım karşılıkları siz yaşasaydınız siz de mecburen mesafe koyardınız.sonrasında asla kötü davranmadım ve uğraşmadım.sadece mesafemi koydum.
kafam karıştı.