• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim olsun istiyorum

Asaletanne

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
450
383
18
31
Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz

Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Benimde eltin yok. Bazen dıyorum eltim olsun. Onlara sarsınlar🤣🤣

Ay ben ortada fol yok yumurta yokken eltim olacak birgün diye korkudan can cekisiyorum :D

Back