• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim, kıskanç bir gelin ve iğrenç dedikoduları

kapıyı dinledim onlar beni başka yerde biliyorlardı ama bunların hepsini çok net duydum
Ve siz kapıyı açıpta onlara; siz ne hakla benim hakkımda bu kadar küstahça konuşabilirsiniz diye dalmadınız onlara öyle mi_?
Peki sizi tutan şey neydi ?

Ben olsam direk içeri girer ağzıma geleni sayardım bidahada asla otür cahil insan larla konuşmazdım sen iyi dayanmışsın ama bence o tür cahil insanlar laf sokmaktan anlamazlar direk yüzlerine açık açık konuşcan yaaa varyaaa neyse
Nasıl zoruma gittiya
Terbiyesizler yerini bilmiyomuş
Terbiyesiz ya
Galiba benimde en hasas olduğum noktada ondan bukadar sinir oldum
Bende bizde istiyen herkes inşallah birgün en yakın zamanda anne olcaz

Ben olsam direk içeri girer ağzıma geleni sayardım bidahada asla otür cahil insan larla konuşmazdım sen iyi dayanmışsın ama bence o tür cahil insanlar laf sokmaktan anlamazlar direk yüzlerine açık açık konuşcan yaaa varyaaa neyse
Nasıl zoruma gittiya
Terbiyesizler yerini bilmiyomuş
Terbiyesiz ya
Galiba benimde en hasas olduğum noktada ondan bukadar sinir oldum
Bende bizde istiyen herkes inşallah birgün en yakın zamanda anne olcaz
ben sırf eşimi zor durumda bırakmamak için bişey diyemedim o anda ama bilirler ne türlü rezillikler yapabileceğimi..
karaktersizler ya kendileri şişko bakımsız ev hanımı, beni kıskandıkları için bunları konuştuklarını biliyorum.. kimseyi küçümsemek için asla demiyorum ama hak ediyorlar.. kaldı ki bu olayı eşime ve kv deme de anlattım ikisi de şok oldu bişey diyemedi..

Eltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..

Eltim ve eşimin ailesinden başka bir gelinin eşimle benim dedikodumu yaptıklarını duydum ama ne dedikoduu..

Öbür gelin eltime diyordu ki, neden çocuk yapmıyorlar, eltim de çocukları olmuyor galiba gibi birşey dedi, öbür kıskanç gelin de ne dedi biliyor musunuz? Yerini mi bilmiyorlar, neden yapamıyorlar dedi gülüştüler, bunun akabinde sonu olmayan şey nasip olmazmış dedi o bahsettiğim öteki gelin.. yani eşimle bizim sonumuz yokmuş da o yüzden çocuk olmuyormuş..

Bu tarz iğrenç şeyler konuşan insanlara benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Üzerlerine kusardım. :kusmuk:

ben sırf eşimi zor durumda bırakmamak için bişey diyemedim o anda ama bilirler ne türlü rezillikler yapabileceğimi..
karaktersizler ya kendileri şişko bakımsız ev hanımı, beni kıskandıkları için bunları konuştuklarını biliyorum.. kimseyi küçümsemek için asla demiyorum ama hak ediyorlar.. kaldı ki bu olayı eşime ve kv deme de anlattım ikisi de şok oldu bişey diyemedi..
İşte bütür insanlara kimsecikler biş demeyince ileri gidiyolar sizene ya sizene ister çocuk yaparım ister yapmam keyfimin kahyasımısınız

İşte bütür insanlara kimsecikler biş demeyince ileri gidiyolar sizene ya sizene ister çocuk yaparım ister yapmam keyfimin kahyasımısınız
onlara ne ki bizim evliliğimizden, bizim çocuğumuzdan..
herşey Allah'tan..
çok şeyler dedim ama dürüst olmak herzaman fesat ve ikiyüzlü bir aşağılık olmaktan iyidir dedim yüzlerine yüzlerine.. ama hırsımı daha çok alıcam onlardan !

eltimin karakterini görmüş oldum bundan sonra mesafeli durmam gerektiğini öğrendim, yetmez mi?
Çok sinirlenmişsiniz bende yaşasam bende kızarım. Sizi anlıyorum.
Fakat bende şöyle bir şey var böyle bir durumda sessiz kalmam. ASLA kalmam. Sadece size değil eşinizede çok büyük bir hakaret var.
İşte bunun için keşke yapmayıp üzülmeseydiniz diyorum. Yoksa bir insanın en iğrenç hali eltiniz. Çocuklarını ebedi sanıyor belliki. :KK12:

Ikisinide birbirine düsür, git de sen böyle böyle demissin diye, digerine de benim hakkimda bunu bunu demissin de. Birak birbirleriyle kavga etsinler.

bi daha hiç eltimle konuşmazdım.sallardım hep. nedenini bilemesin çatlasın merakından.

Çok sinirlenmişsiniz bende yaşasam bende kızarım. Sizi anlıyorum.
Fakat bende şöyle bir şey var böyle bir durumda sessiz kalmam. ASLA kalmam. Sadece size değil eşinizede çok büyük bir hakaret var.
İşte bunun için keşke yapmayıp üzülmeseydiniz diyorum. Yoksa bir insanın en iğrenç hali eltiniz. Çocuklarını ebedi sanıyor belliki. :KK12:
evet aleni bir şekilde eşime de hakaret var ama beni durduran da eşim.. yoksa yapamayacağım şey yok onlara ama sonrasında biz gerilicez ve hatta birbirimize giricez bu boş beleş insanlar yüzünden..

Back