• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim, kıskanç bir gelin ve iğrenç dedikoduları

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Eltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..

Eltim ve eşimin ailesinden başka bir gelinin eşimle benim dedikodumu yaptıklarını duydum ama ne dedikoduu..

Öbür gelin eltime diyordu ki, neden çocuk yapmıyorlar, eltim de çocukları olmuyor galiba gibi birşey dedi, öbür kıskanç gelin de ne dedi biliyor musunuz? Yerini mi bilmiyorlar, neden yapamıyorlar dedi gülüştüler, bunun akabinde sonu olmayan şey nasip olmazmış dedi o bahsettiğim öteki gelin.. yani eşimle bizim sonumuz yokmuş da o yüzden çocuk olmuyormuş..

Bu tarz iğrenç şeyler konuşan insanlara benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Eltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..

Eltim ve eşimin ailesinden başka bir gelinin eşimle benim dedikodumu yaptıklarını duydum ama ne dedikoduu..

Öbür gelin eltime diyordu ki, neden çocuk yapmıyorlar, eltim de çocukları olmuyor galiba gibi birşey dedi, öbür kıskanç gelin de ne dedi biliyor musunuz? Yerini mi bilmiyorlar, neden yapamıyorlar dedi gülüştüler, bunun akabinde sonu olmayan şey nasip olmazmış dedi o bahsettiğim öteki gelin.. yani eşimle bizim sonumuz yokmuş da o yüzden çocuk olmuyormuş..

Ben eltiyle arama mesafe koyardım.Cevap vermek için ikisini de kaale bile almazdım.İkisi de boş insanlarmış Ve de kötü niyetli

kapıyı dinledim onlar beni başka yerde biliyorlardı ama bunların hepsini çok net duydum
Şu saatten sonra insancıl davranmak içinden gelmeyecek o kadına karşı. En iyisi duyduğunu söyleyip bağları koparmak. En nefret ettiğim tip dedikoducu insan tipi.
Ki senin onlara bi zararından yapmamışlar dedikoduyu. Belki de en önemli noktayla ilgili çekiştirmişler. Yazık..

Şu saatten sonra insancıl davranmak içinden gelmeyecek o kadına karşı. En iyisi duyduğunu söyleyip bağları koparmak. En nefret ettiğim tip dedikoducu insan tipi.
Ki senin onlara bi zararından yapmamışlar dedikoduyu. Belki de en önemli noktayla ilgili çekiştirmişler. Yazık..
Yazıklar olsun be

boyle oturup insanlarin hayatina kafa yoruyorlarsa bilin ki kendi hayatlari kotu gidiyordur baskalarinin mutsuzluklarini bulup mutlu olmaya calisiyorlardir,bu zavallilarla iliskiyi asgari duzeye dusurun sizi bozacak laflar etmeye kalkisirlarsa dalgaya vurun ...
Ezikler zaten hayatta hiçbir amaçları olmayan zavallı insanlar..

uzak dur köt kalpli bencil insanlar

bu dedikodu değil. olan durum üzerinden yorum yapmışlar sadece.

ayrıca dedikoducu olduğunu biliyomuşsunuz. e başkasının dedikodusunu yapan sizinkini de yapar.

Back