Eltim kaynanam...

"kapı önünde de düğün yaparlar" sözü çarpıtmaya ihtiyaç duyulmaksızın gayet ara bozar. Ben elti olsam kavga da ettirmezdim ama sizden de kaynanadan da uzak dururdum. Tamamen masum değilsiniz o yüzden eşinizle o düğüne katılın, yine kavganızı edin edecekseniz.

Cattladim sinirimden kayinvalidenize iki cift laf da benim soyleyesim geldi. Bu cehalet degil bu baska bir sey.

Benim kayınvalide de böyle ortalık karıştırmaya bayılır. Amaçları ne kimse birbiriyle görüşmesin falan mı var. Yada Eltimle iyi olucam diye ödü patlıyor. İkimiz de aynı memlekeyliyiz eltim beni seviyor diye kıskanıyor. Kendi Doğulu biz egeliyiz gelinde benden taraf hep ondan kıskanıyor bence....

Huzur kaçırıyorsa bedelini ödemek zorunda. Müstakbel gelin ve damatla bi görüşme gerçekleştirip samimiyetle öyle bir laf demediğimi açıklamaya çalışırdım. Hatta konuşmayacaksanız da düğüne davetli değilsem de saygı gösteririm diyip kaynanam gerçeği söyleyene kadar da onla asla görüşmeyeceğim bilgisini de verirdim. Size de ders olsun kaynana dedikodu yapmak istemiş siz de ona çok iyi bi koz vermişsiniz. Mesafenizi koymayı öğrenin. Elti kayın kaynana üçgeninde dönmüş olaylarınız hepiniz kendi hayatınıza bakın bu ne ya

Benim de kaynım ve kayınvalide ara bozmaya çalışır en sonunda başardılar.
Bende hepsini watsap grubundan sosyal medya hesaplarından çıkardım. En sonunda 7.yılın sonunda patladım herkesle aram mesafeli ve rahatım çok da mutluyum kocamla.

Kürt değilim göçmenim önce bunu belirteyim. Kayınpederiniz yani esinizin babası elin kürdü kır dağında dügün yapar ne demek? Ne kadar mide bulandırıcı uslüplü bi aileye gelin gitmissinşz? Doğulular kapının önünde dügün yapıyorda ben sırnak a arkadasımın düğününe gittim orada geline takıları hayatınızda kuyumcuda görmemişsinizdir. Madem o elin kürdüne o sekilde dügün yapın. Ztn eltinizde akıl varsa elin kürdü diye konusan varos bi aileye gelin gitmez insallah aklı vardır. Tek kelimeyle varos family

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…