- 6 Temmuz 2023
- 6.019
- 24.130
- 268
Neden değişsin tam tersi her şeyini kendi hallediyor ne güzel de diyebilir bence sen kvnin ne düşündüğünün derdinde değilsinSağolsun eşim bana yardım ediyor . Ben kullanayım demiyorum. Sadece bana karşı düşüncesi değişir mi demek istiyorum . Benim her şeyimle ilgilenmiyor ya da samimi olmadığımızı mı düşünüyor mesela diye
Ben başka yerde yaşıyorum ailem yanımda değil annemde yaşlı ve hasta zaten babamda aynı şekilde
Kendi anne babası yaşlı ve hastaymış. Anne başkasının annesi olunca; dipçik gibi geliyor gözlerine.Biri sizin annenizden istese bunları nasıl karşılarsınız?
Eltiyle değil de genel insanlıkla kıyaslayalım kendimizi.
Biri sizin annenizden istese bunları nasıl karşılarsınız?
Eltiyle değil de genel
Yalan söyleyecek halim yok ne düşünürseniz düşünün teşekkürlerKendi anne babası yaşlı ve hastaymış. Anne başkasının annesi olunca; dipçik gibi geliyor gözlerine.
Kayınvalidenin en kısa zamanda akıllanmasını ve 2 gelininden de koşarak uzaklaşmasını dilerim.
Kvye üzüldüm valla yazık yazıkKendi anne babası yaşlı ve hastaymış. Anne başkasının annesi olunca; dipçik gibi geliyor gözlerine.
Kayınvalidenin en kısa zamanda akıllanmasını ve 2 gelininden de koşarak uzaklaşmasını dilerim.
Ne derdinde olabilirim acaba?Neden değişsin tam tersi her şeyini kendi hallediyor ne güzel de diyebilir bence sen kvnin ne düşündüğünün derdinde değilsin
İnşallah kayınvalidenin gerçek 1-2 arkadaşı falan vardır da uyandırırlar kadını.Kvye üzüldüm valla yazık yazık
Kullanma derdi.Ne derdinde olabilirim acaba?
Kırk yıl düşünsem bir kvye üzüleceğimi düşünmezdim be Şerminİnşallah kayınvalidenin gerçek 1-2 arkadaşı falan vardır da uyandırırlar kadını.
Teşekkürler .Ben yaşlı başlı insanlardan böyle şeyler istenmesine karşıyım, sanki eltiniz iyi niyetini suistimal ediyor gibi. Anca güzel yaptığı yemekler varsa, anne sen güzel yapıyorsun yapar mısın derim.
Annemde gelinlerin işini çok güzel yaptı zamanında . Bende yengemlerin hala gücüm olduğunda yaparım . Hiçte kötü gelin demeyiz biz . Ne gerekiyorsa yaparız hallederiz . Bende zaten bu durumdan memnun değilim , benim yardıma ihtiyacım var ama ben isteyemiyorum diye kendimi suçluyorum . Teşekkürler yorumunuz için . KatılmasamdaKullanma derdi.
Senin eltini ayıplaman lazım yaşlı başlı kadını kullanıyor diye. Sen gelmiş bende mi kullansam diye fikir alıyorsun hoş değil.
Anneciğinin ömrü uzun olsun kendisine gelini işler güçler yaptırsa ne olacak? Kötü gelin ilan edersiniz değil mi?
Rica ederim bende sana katılmıyorumAnnemde gelinlerin işini çok güzel yaptı zamanında . Bende yengemlerin hala gücüm olduğunda yaparım . Hiçte kötü gelin demeyiz biz . Ne gerekiyorsa yaparız hallederiz . Bende zaten bu durumdan memnun değilim , benim yardıma ihtiyacım var ama ben isteyemiyorum diye kendimi suçluyorum . Teşekkürler yorumunuz için . Katılmasamda
Eltin zaten kadını kullanıyor, siz birlikte mi kullanalım diye düşünüyorsunuz. Kayınvalidenin eli lezzetlidir, insan misafiri olduğunda abartmadan destek ister, bunu hadi anlarım.. Temizliğe çağırmak ne demek, ne kadar çiğ, ayıp bir davranış..Merhabalar . 1 yıllık evliyim . Eltim de 6 aylık evli . Eltim benim arkadaşım olur aynı zamanda yanı iş yerinde çalışıyoruz . Aslında hiçbir sıkıntımız yok . Eltim sadece her şeyini kayınvalidemden ister. Kayınvalidem çok iyidir ikimize de her şeyi yapar yaptı da. Örneğin misafirim gelecek anne şunu yap bunu yap temizliğe gel der . Anne sarımsak bitti, peynir bitti ,ceviz bitti der . Gayet ağzıyla her şeyi ister kayınvalidem de yapar ben onun gibi istemem kayınvalidem bana teklif eder. Kızım şunu yapayım bunu yapayım diye . Acaba diyorum bende mi sıkıntı var? Her şeyini çağırır . Bu arada ben 23 haftalık hamileyim ve riskli geçiyor dinlenmem gerekiyor ama bir tane arayıp anne şu işimi yap bunu yap diyemem nedense . Sizce nasıl davranmalıyım . Onun gibi istemeli miyim yoksa çekinmeli miyim?
Yardıma ihtiyacınız varsa; eşinizden yardım isteyin. Eşinizin yardımı yetersiz mi geldi; yanılmıyorsam kamuda sağlık personelisiniz, bi zahmet parasını verip bir yardımcı tutun.Annemde gelinlerin işini çok güzel yaptı zamanında . Bende yengemlerin hala gücüm olduğunda yaparım . Hiçte kötü gelin demeyiz biz . Ne gerekiyorsa yaparız hallederiz . Bende zaten bu durumdan memnun değilim , benim yardıma ihtiyacım var ama ben isteyemiyorum diye kendimi suçluyorum . Teşekkürler yorumunuz için . Katılmasamda
teşekkürlerYardıma ihtiyacınız varsa; eşinizden yardım isteyin. Eşinizin yardımı yetersiz mi geldi; yanılmıyorsam kamuda sağlık personelisiniz, bi zahmet parasını verip bir yardımcı tutun.
Eve yardımcı birini alıp temizletebilirsiniz.Kendi annenizden istemeyeceğiniz şeyleri kayınvalideden de istememek gerekir diye düşünüyorum.kendi temizliğimi yapmakta artık zorlanıyorum
Evet söylediğiniz şekilde uyarmam çok çok güzel olur . Cümlelerimi toparlayıp zamanı gelince söyleyeceğim inşallahUfak tefek seyler istenir de temizlige gel nedir ya
Misafir gelecek sunu yap bunu yap nedir kalk kendin yap
Peynirin bittiyse artik adim başi market git al (eltiye soyluyorum)
Ben olsam boyle biriyle is arkadasindan oteye gitmezdim resmi olurdum
Kvme de anne sen herseye kosamazsin senin de canin var hayir demeyi ogrenmelisin, bu hayatta kim sacini supurge etmis de yaranmis derdim anlarsa ne âla, anlamazsa da kendi bilir ben kendi yuvama evime bakarim
Yardımcı geliyor . Bu seferde kayınvalidem kızıyor bana biz ne güne duruyoruz diyerek bende hoşlanmıyorumEve yardımcı birini alıp temizletebilirsiniz.Kendi annenizden istemeyeceğiniz şeyleri kayınvalideden de istememek gerekir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?