Eltim kayınvalidemden her şeyi istiyor ama ben:(

Neden değişsin tam tersi her şeyini kendi hallediyor ne güzel de diyebilir bence sen kvnin ne düşündüğünün derdinde değilsin

Ben başka yerde yaşıyorum ailem yanımda değil annemde yaşlı ve hasta zaten babamda aynı şekilde

Biri sizin annenizden istese bunları nasıl karşılarsınız?
Eltiyle değil de genel insanlıkla kıyaslayalım kendimizi.
Kendi anne babası yaşlı ve hastaymış. Anne başkasının annesi olunca; dipçik gibi geliyor gözlerine.

Kayınvalidenin en kısa zamanda akıllanmasını ve 2 gelininden de koşarak uzaklaşmasını dilerim.

Biri sizin annenizden istese bunları nasıl karşılarsınız?
Eltiyle değil de genel

Yalan söyleyecek halim yok ne düşünürseniz düşünün teşekkürler

Ne derdinde olabilirim acaba?
Kullanma derdi.
Senin eltini ayıplaman lazım yaşlı başlı kadını kullanıyor diye. Sen gelmiş bende mi kullansam diye fikir alıyorsun hoş değil.
Anneciğinin ömrü uzun olsun kendisine gelini işler güçler yaptırsa ne olacak? Kötü gelin ilan edersiniz değil mi?

Annemde gelinlerin işini çok güzel yaptı zamanında . Bende yengemlerin hala gücüm olduğunda yaparım . Hiçte kötü gelin demeyiz biz . Ne gerekiyorsa yaparız hallederiz . Bende zaten bu durumdan memnun değilim , benim yardıma ihtiyacım var ama ben isteyemiyorum diye kendimi suçluyorum . Teşekkürler yorumunuz için . Katılmasamda

Rica ederim bende sana katılmıyorum

Eltin zaten kadını kullanıyor, siz birlikte mi kullanalım diye düşünüyorsunuz. Kayınvalidenin eli lezzetlidir, insan misafiri olduğunda abartmadan destek ister, bunu hadi anlarım.. Temizliğe çağırmak ne demek, ne kadar çiğ, ayıp bir davranış..

Yardıma ihtiyacınız varsa; eşinizden yardım isteyin. Eşinizin yardımı yetersiz mi geldi; yanılmıyorsam kamuda sağlık personelisiniz, bi zahmet parasını verip bir yardımcı tutun.

Ufak tefek seyler istenir de temizlige gel nedir ya
Misafir gelecek sunu yap bunu yap nedir kalk kendin yap
Peynirin bittiyse artik adim başi market git al (eltiye soyluyorum)
Ben olsam boyle biriyle is arkadasindan oteye gitmezdim resmi olurdum
Kvme de anne sen herseye kosamazsin senin de canin var hayir demeyi ogrenmelisin, bu hayatta kim sacini supurge etmis de yaranmis derdim anlarsa ne âla, anlamazsa da kendi bilir ben kendi yuvama evime bakarim

Evet söylediğiniz şekilde uyarmam çok çok güzel olur . Cümlelerimi toparlayıp zamanı gelince söyleyeceğim inşallah

Bence siz burada desteklenmek istediniz. İste tabi, sana da yapsın yapmak zorunda yazalım beklediniz. Yazık kadına getir götürcü muamelesi yapılıyor. Yine beş para etmez erkek konusu. Bu seferki eşini annesine değil annesini eşine ezdiriyor. Ben yasal doğum iznine kadar çalışmıştım. Ayakkabı giyemiyordum eğilip. Annemi de çağırmıyordum hasta babamla ilgileniyor diye. Parasıyla yardımcı tutmuştuk. Durumunuz yoksa da kocanızdan isteyin yardımı. İki tabak çanak yıkayıp süpürge açınca canından can kopmaz merak etmeyin.

Annem gelemez yaşlı ama kayınvalidem genç. Ben de elti gibi kullanıp istismar edeyim mi diye soruyorsanız etmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…