- Konu Sahibi cemre3434_
-
Merhaba öncelikle ablalarim ve kardeşlerim size bsey danışmak istiyorum ben 5 yıldır evliyim 3 tane kaynım yanımdaydi başka bı yerde oturuyorduk bir tane kaynım evlendi ve altlı üstü ev aldık digeride eltimin yanına gitti şimdi asıl derdim altlı üstlü oturuyoruz ya eltim le aram ilk iydi şuanda iyi ama şöyle bir sıkıntı var evimde ne oluyorsa ne bitiyorsa herşeyi biliyor ve bana onun hakinda ne düşündüğümüzü yada bir olayk en ince detayina kadar bildiğini söyledi açık açık kız kardeşim ne dediyse yada kuzenim bize gelip ne dediyse hepsini biliyor herşeyi ama Telefon kartıma huyu vardı şifre koydum hertarafa bide açık açık diyir siz benim bsey bilmediğimiz zanediyor sunuz ben herşeyi biliyor un ki önemli şeyler değil onun hakindakiler önemsiz ama evimde herşeyi bilmesi esimle ozlellerjmiz var ya o nlairda biliyorsa eve bsey yerleştirmiş diyorum kaynım bir kızla konuşuyordu onu bana demişti ona kadar benim kızla konusutuguma kadar yani telefondan bakicakicaklari hariç birde TL olmayanlari dahi biliyor napicam bilmiyorum dert değil gizli saklım.yk ama evdeki herşeyi nasıl biliyor buna şaşırıyorum ve benim ona karşı hiç bseyim yoktu takı bazı hareketler ini gördüm kastı olarak yapılan şeyleri ama görmemezlikten geldim yoksa ona karşı hiç kötü düşüncem yoktu bazı şeylere kadar ama madem diyirum kinben onun yaptıklarını söylesem o çok fena kurnaz eşinin bile telefondan heryerden takip ediyor
O anki şokla hiç bsey etmedim am.dicemNeden tersleyip onu ilgilendirmediğini söylemediniz?
Açıkcası ben yazı dilinizi bile anlayamadım evdeki konuşmanızı dinleyip anlayan eltinizi tebrik ederimMerhaba öncelikle ablalarim ve kardeşlerim size bsey danışmak istiyorum ben 5 yıldır evliyim 3 tane kaynım yanımdaydi başka bı yerde oturuyorduk bir tane kaynım evlendi ve altlı üstü ev aldık digeride eltimin yanına gitti şimdi asıl derdim altlı üstlü oturuyoruz ya eltim le aram ilk iydi şuanda iyi ama şöyle bir sıkıntı var evimde ne oluyorsa ne bitiyorsa herşeyi biliyor ve bana onun hakinda ne düşündüğümüzü yada bir olayk en ince detayina kadar bildiğini söyledi açık açık kız kardeşim ne dediyse yada kuzenim bize gelip ne dediyse hepsini biliyor herşeyi ama Telefon kartıma huyu vardı şifre koydum hertarafa bide açık açık diyir siz benim bsey bilmediğimiz zanediyor sunuz ben herşeyi biliyor un ki önemli şeyler değil onun hakindakiler önemsiz ama evimde herşeyi bilmesi esimle ozlellerjmiz var ya o nlairda biliyorsa eve bsey yerleştirmiş diyorum kaynım bir kızla konuşuyordu onu bana demişti ona kadar benim kızla konusutuguma kadar yani telefondan bakicakicaklari hariç birde TL olmayanlari dahi biliyor napicam bilmiyorum dert değil gizli saklım.yk ama evdeki herşeyi nasıl biliyor buna şaşırıyorum ve benim ona karşı hiç bseyim yoktu takı bazı hareketler ini gördüm kastı olarak yapılan şeyleri ama görmemezlikten geldim yoksa ona karşı hiç kötü düşüncem yoktu bazı şeylere kadar ama madem diyirum kinben onun yaptıklarını söylesem o çok fena kurnaz eşinin bile telefondan heryerden takip ediyor
Tl’nin dolar karşısında değer kaybetmesi gibi konu sahibi de elti karşısında değer kaybediyor sanırımKonu ne anlayan kimse de ozet gecmemis? TL'nin konuyla ilgisi ne?
Konuda TL - Telefonun kısaltması / kod adı olarak kullanılmış.Konu ne anlayan kimse de ozet gecmemis? TL'nin konuyla ilgisi ne?
Gerçek böcek sana simdi niye öyle dedinNasıl yani telefonunuza dinleme şeysi mi koymuş zannetmiyorum. Evinize böcek de koyamayacağına göre evdeyken sesinizin tonuna dikkat edin belki bağırarak konuşuyorsunuzdur. Ya da diğerleri konuşulanları eltine yetiştiriyordur.
gelinlik muessesesi kan ağlıyor su an.Tl’nin dolar karşısında değer kaybetmesi gibi konu sahibi de elti karşısında değer kaybediyor sanırım
Aaa anladim, simdi gidip tekrar okuyacagim, belki bu sefer anlarim.Konuda TL - Telefonun kısaltması / kod adı olarak kullanılmış.
bana onun hakinda ne düşündüğümüzü yada bir olayk en ince detayina kadar bildiğini söyledi açık açık
İki ihtimal var ya evin duvarları çok ince ve siz normal ses tonu ile konuştuğunuzu sanıyorsunuz ama aslında sesiniz yüksek. Üst komşumun konuştuğu her şeyi duyuyorum mesela, kısık sesle konustuklarini iddia ediyorlar. Bizim sesimiz alt komşuya gitmiyor ama ne hikmetse
Diger ihtimal evde kablosuz kulaklık bırakmıştır, oradan dinliyordur.
Telefon şifresi yokken casus yazılım lardan yüklemiş olabilir.telefonu formatlamayi deneMerhaba öncelikle ablalarim ve kardeşlerim size bsey danışmak istiyorum ben 5 yıldır evliyim 3 tane kaynım yanımdaydi başka bı yerde oturuyorduk bir tane kaynım evlendi ve altlı üstü ev aldık digeride eltimin yanına gitti şimdi asıl derdim altlı üstlü oturuyoruz ya eltim le aram ilk iydi şuanda iyi ama şöyle bir sıkıntı var evimde ne oluyorsa ne bitiyorsa herşeyi biliyor ve bana onun hakinda ne düşündüğümüzü yada bir olayk en ince detayina kadar bildiğini söyledi açık açık kız kardeşim ne dediyse yada kuzenim bize gelip ne dediyse hepsini biliyor herşeyi ama Telefon kartıma huyu vardı şifre koydum hertarafa bide açık açık diyir siz benim bsey bilmediğimiz zanediyor sunuz ben herşeyi biliyor un ki önemli şeyler değil onun hakindakiler önemsiz ama evimde herşeyi bilmesi esimle ozlellerjmiz var ya o nlairda biliyorsa eve bsey yerleştirmiş diyorum kaynım bir kızla konuşuyordu onu bana demişti ona kadar benim kızla konusutuguma kadar yani telefondan bakicakicaklari hariç birde TL olmayanlari dahi biliyor napicam bilmiyorum dert değil gizli saklım.yk ama evdeki herşeyi nasıl biliyor buna şaşırıyorum ve benim ona karşı hiç bseyim yoktu takı bazı hareketler ini gördüm kastı olarak yapılan şeyleri ama görmemezlikten geldim yoksa ona karşı hiç kötü düşüncem yoktu bazı şeylere kadar ama madem diyirum kinben onun yaptıklarını söylesem o çok fena kurnaz eşinin bile telefondan heryerden takip ediyor
Bunları bahsettiğiniz en yakın ikinizinde tanıdığı arkadaşınız olur yada ortak komşunuz olur var mı böyle birileri?Merhaba öncelikle ablalarim ve kardeşlerim size bsey danışmak istiyorum ben 5 yıldır evliyim 3 tane kaynım yanımdaydi başka bı yerde oturuyorduk bir tane kaynım evlendi ve altlı üstü ev aldık digeride eltimin yanına gitti şimdi asıl derdim altlı üstlü oturuyoruz ya eltim le aram ilk iydi şuanda iyi ama şöyle bir sıkıntı var evimde ne oluyorsa ne bitiyorsa herşeyi biliyor ve bana onun hakinda ne düşündüğümüzü yada bir olayk en ince detayina kadar bildiğini söyledi açık açık kız kardeşim ne dediyse yada kuzenim bize gelip ne dediyse hepsini biliyor herşeyi ama Telefon kartıma huyu vardı şifre koydum hertarafa bide açık açık diyir siz benim bsey bilmediğimiz zanediyor sunuz ben herşeyi biliyor un ki önemli şeyler değil onun hakindakiler önemsiz ama evimde herşeyi bilmesi esimle ozlellerjmiz var ya o nlairda biliyorsa eve bsey yerleştirmiş diyorum kaynım bir kızla konuşuyordu onu bana demişti ona kadar benim kızla konusutuguma kadar yani telefondan bakicakicaklari hariç birde TL olmayanlari dahi biliyor napicam bilmiyorum dert değil gizli saklım.yk ama evdeki herşeyi nasıl biliyor buna şaşırıyorum ve benim ona karşı hiç bseyim yoktu takı bazı hareketler ini gördüm kastı olarak yapılan şeyleri ama görmemezlikten geldim yoksa ona karşı hiç kötü düşüncem yoktu bazı şeylere kadar ama madem diyirum kinben onun yaptıklarını söylesem o çok fena kurnaz eşinin bile telefondan heryerden takip ediyor
O kadar kolay değil ama.5-6 ay önce telefona yüklenen casus bir yazılımla kulaklıklara jailbreak yapıp bu şekilde tek kulaklıkla dinleme yapılabildiğine dair bir şeyler görmüştüm t ile başlayan gruplarda. Ucuz bir program degildi. Kurcalamadim çünkü ilgimi çekmediEvde kablosuz kulaklik birakmak mi?
Bunu yapmayi akil eden elti zaten seytanin usta basidir.
Belki sesiniz tuvalet ya da banyodan gidiyordur apartmanlarda oluyor birde bazı binalarda yalıtım olmuyor birde ince oluyor arada ki duvar ne varsa duyuluyor teyzem üst kattakileri duyuyorum diyordu kayınvalidem de bir yere misafirliğe gitmiş yan tarafta yıkanan bulaşığın sesini duymuş öyle yüksek gürültüler de değilmiş duvarları ince olduğu için ne konuşulsa sesi gidiyormuş yan tarafa büyük ihtimalle sizin de öyle evinizMerhaba öncelikle ablalarim ve kardeşlerim size bsey danışmak istiyorum ben 5 yıldır evliyim 3 tane kaynım yanımdaydi başka bı yerde oturuyorduk bir tane kaynım evlendi ve altlı üstü ev aldık digeride eltimin yanına gitti şimdi asıl derdim altlı üstlü oturuyoruz ya eltim le aram ilk iydi şuanda iyi ama şöyle bir sıkıntı var evimde ne oluyorsa ne bitiyorsa herşeyi biliyor ve bana onun hakinda ne düşündüğümüzü yada bir olayk en ince detayina kadar bildiğini söyledi açık açık kız kardeşim ne dediyse yada kuzenim bize gelip ne dediyse hepsini biliyor herşeyi ama Telefon kartıma huyu vardı şifre koydum hertarafa bide açık açık diyir siz benim bsey bilmediğimiz zanediyor sunuz ben herşeyi biliyor un ki önemli şeyler değil onun hakindakiler önemsiz ama evimde herşeyi bilmesi esimle ozlellerjmiz var ya o nlairda biliyorsa eve bsey yerleştirmiş diyorum kaynım bir kızla konuşuyordu onu bana demişti ona kadar benim kızla konusutuguma kadar yani telefondan bakicakicaklari hariç birde TL olmayanlari dahi biliyor napicam bilmiyorum dert değil gizli saklım.yk ama evdeki herşeyi nasıl biliyor buna şaşırıyorum ve benim ona karşı hiç bseyim yoktu takı bazı hareketler ini gördüm kastı olarak yapılan şeyleri ama görmemezlikten geldim yoksa ona karşı hiç kötü düşüncem yoktu bazı şeylere kadar ama madem diyirum kinben onun yaptıklarını söylesem o çok fena kurnaz eşinin bile telefondan heryerden takip ediyor
Ya dedigin gibi ses gidiyor ya da elti firlamanin teki aslinda duymadigi, bilmedigi halde zarfliyor, bos atip dolu tutuyor.O kadar kolay değil ama.5-6 ay önce telefona yüklenen casus bir yazılımla kulaklıklara jailbreak yapıp bu şekilde tek kulaklıkla dinleme yapılabildiğine dair bir şeyler görmüştüm t ile başlayan gruplarda. Ucuz bir program degildi. Kurcalamadim çünkü ilgimi çekmedi
Bir de telefonu ortamda bırakıp yine kulaklıkla ortam dinleyebilme özelliği var yasal olarak ama bunun için eltinin telefonu evde bir yere koymasi gerek, buna ihtimal vermiyorum.
Bence en akla yakın olanı seslerini duyuyor olması.
Bence de öyle. Ozellikle şimdi yaz mevsimi bütün pencereler açık, mutfaktan falan çok rahat duyuyordur. Üç beş şeyi evden, birazını ondan bundan duyup birlestiriyordur. Bir insan niye böyle davranir o da ayrı.Ya dedigin gibi ses gidiyor ya da elti firlamanin teki aslinda duymadigi, bilmedigi halde zarfliyor, bos atip dolu tutuyor.
O nasıl olcak ya bir arkadaş soruyoEvde kablosuz kulaklik birakmak mi?
Bunu yapmayi akil eden elti zaten seytanin usta basidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?