- 23 Haziran 2024
- 10
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi cemre3434_
-
Bilmiyorum ki işte bağıra bağıra özel seyeri neden soylim ki aklım şaşırmış durumdaNasıl yani telefonunuza dinleme şeysi mi koymuş zannetmiyorum. Evinize böcek de koyamayacağına göre evdeyken sesinizin tonuna dikkat edin belki bağırarak konuşuyorsunuzdur.
Hayır kaynım bana söylemisti bir tek ben biliyrdum ama eltim bunuda duymuş bana dediki sen kızla konusmusun bile kızla bulustugunu herşeye kadar biliyorCok korkutucu değil mi ya ? Sen bir dip köşe temizliğe giriş. Kayninin sevgilisini kaynin anlatsa bile kendi kardeşinle ,Kocanla olanları bilmesi ilginç.
Cok korkutucu değil mi ya ? Sen bir dip köşe temizliğe giriş. Kayninin sevgilisini kaynin anlatsa bile kendi kardeşinle ,Kocanla olanları bilmesi ilginç.
Esimle olanları biliyor olabilir diyor kesin bişi yok yani. Bence bunla konuşan akrabaları gidip her şeyi diğer eltiye yetiştiriyor.esimle ozlellerjmiz var ya o nlairda biliyorsa eve bsey yerleştirmiş diyorum
Ne biliyorsun kaynının ona söylemediğini? Eşi yani söylemiştirHayır kaynım bana söylemisti bir tek ben biliyrdum ama eltim bunuda duymuş bana dediki sen kızla konusmusun bile kızla bulustugunu herşeye kadar biliyor
Bekar olan kayni.Ne biliyorsun kaynının ona söylemediğini? Eşi yani söylemiştir
Kimseye dışardan konuşmamız arkasında yok onla öyle ortak yada ona silicek ben akrabasiyin bunların bu yabancıEsimle olanları biliyor olabilir diyor kesin bişi yok yani. Bence bunla konuşan akrabaları gidip her şeyi diğer eltiye yetiştiriyor.
Yine çok imkansız gelmedi. Abisine anlatmıştır abisi de eşine aktarmıştırBekar olan kayni.
Bana sevgilisini söyleyen kaynım bekar orda kalıyor onların yanindaBekar olan kayni.
Yine çok imkansız gelmedi. Abisine anlatmıştır abisi de eşine aktarmıştır
Şunu okuyup anlayıp yorum yapan arkadaşları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.Merhaba öncelikle ablalarim ve kardeşlerim size bsey danışmak istiyorum ben 5 yıldır evliyim 3 tane kaynım yanımdaydi başka bı yerde oturuyorduk bir tane kaynım evlendi ve altlı üstü ev aldık digeride eltimin yanına gitti şimdi asıl derdim altlı üstlü oturuyoruz ya eltim le aram ilk iydi şuanda iyi ama şöyle bir sıkıntı var evimde ne oluyorsa ne bitiyorsa herşeyi biliyor ve bana onun hakinda ne düşündüğümüzü yada bir olayk en ince detayina kadar bildiğini söyledi açık açık kız kardeşim ne dediyse yada kuzenim bize gelip ne dediyse hepsini biliyor herşeyi ama Telefon kartıma huyu vardı şifre koydum hertarafa bide açık açık diyir siz benim bsey bilmediğimiz zanediyor sunuz ben herşeyi biliyor un ki önemli şeyler değil onun hakindakiler önemsiz ama evimde herşeyi bilmesi esimle ozlellerjmiz var ya o nlairda biliyorsa eve bsey yerleştirmiş diyorum kaynım bir kızla konuşuyordu onu bana demişti ona kadar benim kızla konusutuguma kadar yani telefondan bakicakicaklari hariç birde TL olmayanlari dahi biliyor napicam bilmiyorum dert değil gizli saklım.yk ama evdeki herşeyi nasıl biliyor buna şaşırıyorum ve benim ona karşı hiç bseyim yoktu takı bazı hareketler ini gördüm kastı olarak yapılan şeyleri ama görmemezlikten geldim yoksa ona karşı hiç kötü düşüncem yoktu bazı şeylere kadar ama madem diyirum kinben onun yaptıklarını söylesem o çok fena kurnaz eşinin bile telefondan heryerden takip ediyor
Ya olaylar karışık anlatama dim tamŞunu okuyup anlayıp yorum yapan arkadaşları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Söyle soylim ektim üstümde ver evde yada TL konuştuğum çoğu şeyi biliyor sureklide beni dinlicek halı yk yani nasıl biliyor eve bsey yerlestirmis diyorum
Sorun olayların karışık olması değil, sizin Türkçe yazamıyor olmanız. Türk değilseniz amenna ama Türkseniz lütfen eltiyle uğraşmak yerine azıcık kitap falan okuyun. Kendinizi ifade edemiyorsunuz.Ya olaylar karışık anlatama dim tam
Öyle bişiden şüpheleniyorsan açıkça bu kadar şeyi nerden biliyorsun evimi mi dinliyorsun de direkt.Söyle soylim ektim üstümde ver evde yada TL konuştuğum çoğu şeyi biliyor sureklide beni dinlicek halı yk yani nasıl biliyor eve bsey yerlestirmis diyorum
Duvara bardak dayayıp dinlemiyorsa iyi bazen de gerçekten mesafe iyi ya ne biliyimMerhaba öncelikle ablalarim ve kardeşlerim size bsey danışmak istiyorum ben 5 yıldır evliyim 3 tane kaynım yanımdaydi başka bı yerde oturuyorduk bir tane kaynım evlendi ve altlı üstü ev aldık digeride eltimin yanına gitti şimdi asıl derdim altlı üstlü oturuyoruz ya eltim le aram ilk iydi şuanda iyi ama şöyle bir sıkıntı var evimde ne oluyorsa ne bitiyorsa herşeyi biliyor ve bana onun hakinda ne düşündüğümüzü yada bir olayk en ince detayina kadar bildiğini söyledi açık açık kız kardeşim ne dediyse yada kuzenim bize gelip ne dediyse hepsini biliyor herşeyi ama Telefon kartıma huyu vardı şifre koydum hertarafa bide açık açık diyir siz benim bsey bilmediğimiz zanediyor sunuz ben herşeyi biliyor un ki önemli şeyler değil onun hakindakiler önemsiz ama evimde herşeyi bilmesi esimle ozlellerjmiz var ya o nlairda biliyorsa eve bsey yerleştirmiş diyorum kaynım bir kızla konuşuyordu onu bana demişti ona kadar benim kızla konusutuguma kadar yani telefondan bakicakicaklari hariç birde TL olmayanlari dahi biliyor napicam bilmiyorum dert değil gizli saklım.yk ama evdeki herşeyi nasıl biliyor buna şaşırıyorum ve benim ona karşı hiç bseyim yoktu takı bazı hareketler ini gördüm kastı olarak yapılan şeyleri ama görmemezlikten geldim yoksa ona karşı hiç kötü düşüncem yoktu bazı şeylere kadar ama madem diyirum kinben onun yaptıklarını söylesem o çok fena kurnaz eşinin bile telefondan heryerden takip ediyor
Tamam bu da mantıklı. Peki konu sahibinin Kendi öz kardeşiyle konuşmasını kim aktarıyor ? Laf arıyor da olabilir biliyorum ayağına.Yine çok imkansız gelmedi. Abisine anlatmıştır abisi de eşine aktarmıştır
E sana aoyleyen ona da söylemiştir. B Burhan Burhanitto bu konuda haklı.Bana sevgilisini söyleyen kaynım bekar orda kalıyor onların yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?