• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim çok sinirlerimi bozuyor

hayyyazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
21
7
0
Sakarya
ayyy kızlar benim eltim çok sinirlerimi bozuyorr
neden mi aşırı derecede politikacı ve insan kullanıyor
yaaaa 2gündür bizdeler benim saf kocam çağırmış sanki evleri çok uzakmış gibi 2gün kaldılar
yedirdim içirdim hoş tutmaya çalıştım
ama insan bi yardım eder yaaa koca poposunu çakıp oturuyor
10aylık bebeği var biberonu bi yerde suluğu bi yerde elbisesi bi yerde bezi bi yerde
ayyyy daral geldi ama misafirdir yaa yüzümü ekşitmedim
neyse bu akşam üzeri gidecekler kaynım hadi gezmeye gidelim ordanda bize geçeriz bizde kalırız
yarında bi mangal sefası yaparız bizim bahçede falan dedi
demi hanım dedi
eltimde ses yokkk
sonra sert bi şekilde ev müsait değil ne kendi başına karar veriyorsun dedii
eee aptal kadın sen 2gündür benim evimde yan gelip yatıyorsun gelirken bana sordun mu evin müsait mi diye
yok sormadın
kayınvalidemin evi temizlenecek olur bi kendi hasta olur bi çocuğu hasta olur
ben giderim haftasonumu kayınvalidemin evinin temizliğine harcarım
kendisi çalışmıyor birde ev hanımı ben bir de çalışıyorum
hep bahanesi var
amabizim kaynanayı gördümü yağlar ballar ahh anneciğimde sen gerçek annem gibisinde
eee hep lafta gel bir günde evini temizle kaynananın bir iişinin ucundan tutta anlayak gerçek anan gibi mi değil mi
öyle yanii kızlarr
bi yere gezmeye çıkarız bir şey beğenir beim eşime ayyy abi bu da inciye(inci eltimin bebeği) çok yakışır der hemen benim saf eşim alır
yahuu ben niye hiç görmüyorum niye senin eşinde bir gün elinde bir şeyle benim evime gelmiyor
ben haber verir evine giderim sanki hiç haber vermemişim gibi gider yiyeceğim yemeği kendim hazırlarım
bunlar sorun değil ama ben ona öyle mi yapıyorum sanki evime gelince
böyle işte kızlar çok sinir oluyorum yaaaa

Offf ne berbat bir durum bu şekilde olan kendini taşıtmaya alışmış insanlar ne kadar çok.
Ben senin yerinde olsam bozarım valla ne bu böyle be diye sendeki iyi sabır valla.

ay aynı şehirde neden birbirinizde kalıyosunuz arkadaşım, görende aylardır uzak, hasret kaldınız sancak:27::27:

Offf ne berbat bir durum bu şekilde olan kendini taşıtmaya alışmış insanlar ne kadar çok.
Ben senin yerinde olsam bozarım valla ne bu böyle be diye sendeki iyi sabır valla.

eşime kızıyorum bende onun saflığı
öyle bir şeyler aldığında yüzüm düşüyor ama bi şey diyemiyorum

Nasıl bir rahatlıktır bu ya!
Baskasının evini kendi evi gibi kullanıyor hasbam! Aynısını sizde ona yapın görüsn bakalım nasıl oluyormus..:19:

ay aynı şehirde neden birbirinizde kalıyosunuz arkadaşım, görende aylardır uzak, hasret kaldınız sancak:27::27:

ben hiç hatırlamam onun evinde kaldığımı
ama onlar gelip kalırlar çok lazımmış gibii
hadi geldin bari kaldır poponuda bi işin ucundan tut
o da yokk
bir de ayy sen şunu güzel yaparsın bi yap bunu güzel yaparsın bi yap
yapamam çok istiyorsan tarif edeyim sen yap dedim artıkk

Son düzenleme:
o da yokk
bir ayy sen şunu güzel yaparsın bi yap bunu güzel yaparsın bi yap

ilginç, eşinle konuşmuyor musun, aynı şehirdeyiz neden yatıya davet ediyorsun diye, davet edilmeseler bir iki derken, yatıya gelmezler artık diye düşünüyorum

Son düzenleme:
o da yokk
bir de ayy sen şunu güzel yaparsın bi yap bunu güzel yaparsın bi yap

Cok yüzsüzmüs eltin..:47:

Nasıl bir rahatlıktır bu ya!
Baskasının evini kendi evi gibi kullanıyor hasbam! Aynısını sizde ona yapın görüsn bakalım nasıl oluyormus..:19:

benim eşim oturtmaz ki beni
kalk yardım et onu yap bunu yap
gittiklerinde kızdım artık sen karışma benim işime bundan sonra şunu yap bunu yap yardım et deme bana
bende gidip elimi hiç bi işe sürmycem dedim artıkk

ilginç, eşinle konuşmuyor musun, aynı şehirdeyiz neden yatıya davet ediyorsun diye, davet edilmeseler bir iki derken, yatıya gelmezler artık diye düşünüyorum

eşim davet ediyor ayyy bi de ısrar eder onlara gelin gelin diye
çok özlüyorsan biz gidip kalalım artık istemiyorum dedim

eşim davet ediyor ayyy bi de ısrar eder onlara gelin gelin diye
çok özlüyorsan biz gidip kalalım artık istemiyorum dedim

valla canım ısrar kıyamet istendiğim yere ben bile giderim yani

iş eşinde bitiyo yani, manasız bence aynı şehirde birbirinde kalmak

sen bu konuyu önce eşinle açıklığa kavuşturmalısın, yok kavuşmadımı, o zaman o da en az senin kadar çalışacak yemekti bulaşıktı

herkes keyif yapsın sen çalış, oldu
:27::27:

valla canım ısrar kıyamet istendiğim yere ben bile giderim yani

iş eşinde bitiyo yani, manasız bence aynı şehirde birbirinde kalmak

sen bu konuyu önce eşinle açıklığa kavuşturmalısın, yok kavuşmadımı, o zaman o da en az senin kadar çalışacak yemekti bulaşıktı

herkes keyif yapsın sen çalış, oldu
:27::27:

ayyyy canım ne heriften yardım isterim nede yatalı misafir ayollll:19:
bu sefer iyi kızdım bi daha çağırsın valla kıyametleri koparacak yemek memek yok onlaraaa

benim eşim oturtmaz ki beni
kalk yardım et onu yap bunu yap
gittiklerinde kızdım artık sen karışma benim işime bundan sonra şunu yap bunu yap yardım et deme bana
bende gidip elimi hiç bi işe sürmycem dedim artıkk

Esin görmüyor mu sizin evinizdeki hallerini?
Yani bariz belli. Ev müsait degil derken mesela? Hic mi gıcıklanmıyor..
Kendi evinde sana yaptıklarına ragmen sen onlara gidince yardım et diye seni dürtmesi de hos degil. Onun sana etmedigini hatta eziyet ettigini görmesi lazım.
Konus bence esinle olmadı eltinin evine gittiginde karısmasın sana sende onun gibi bir kösede otur.

Esin görmüyor mu sizin evinizdeki hallerini?
Yani bariz belli. Ev müsait degil derken mesela? Hic mi gıcıklanmıyor..
Kendi evinde sana yaptıklarına ragmen sen onlara gidince yardım et diye seni dürtmesi de hos degil. Onun sana etmedigini hatta eziyet ettigini görmesi lazım.
Konus bence esinle olmadı eltinin evine gittiginde karısmasın sana sende onun gibi bir kösede otur.

onun çocuğu var demez mi çıldırıyorum
eee onun çocuğu varsa bende hamileyim ne yapalım daha önce çocuğu mu vardı dedim
susuyor çünkü biliyor haksız olduğunu

Aradan bi 10 yil gecmistir...Elti yine ayni masada yerinden kalkmadan oturuyordur cocugu senin cocukla kavga eder ses cikarmaz,kaynanan yagli balli konustugu icin onu daha cok sevmektedir bi de eli para gormedigi icin esi karisina daha vericidir.Calisan didinen sen,esindende karsidan da takdir gormeye gormeye yuzun bir karis sofradaki tabaklari bile lavaboya kaldirirken firlatircasina gurultulu bir sekilde koyarsin.ZAMANINDA VERILMEYEN TEPKILER CIG OLUR BU SEFERDE SEN YAPTIKLARINLA BOYNU BUKUK,ELINDE SADECE KULLANILMANIN VERDIGI UMUTSUZLUKLA COCUKLARINA VE ESINE AGRESIF BIRISI OLURSUN>CARESI:icine atmayacaksin istemiyorsan kabul etmeyeceksin esine kendi duygularini net bi sekilde anlatip bak canim kullanildigimi dusunuyorum beni gunaha sokma!!!! diyeceksin.Bu tarz kadinlara annem"KULAGI GENIS "derdi yani elestirsende hiiiic umurlarinda olmaz.Sana tatile geliyorlar.Ama bir SIR vereyim esin derseki abimle arami mi bozmaya calisiyorsun?Hayir Abini severim ama esi beni enayi gibi kullaniyor...BIr de SIK SIK onlara kalmaya gidin kendini zorla bakti siz cok geliyorsunuz size gelmeyi keserler karsiliginda gelirlerse siz gidersiniz diye.Tam tersini soyleyecegim hic gitme ama bu seferde abisi...et tirnaktan ayrilmaz.O zaman muhtesem yemekler yap,giyin kusan,zerafetle kibarca tatli balli sun.Kadin belki seni kiskanirda kocasindan GELMEZZZZZZZ:))))))))))

Hata tamamen sizde. Niye bu kadar ezdiriyorsunuz ki kendinizi? Başkası sizi asla düşünmez, bu yoruldu biraz da ben işe el atayım demez ya da beni evinde ağırladı, güleryüzlü davrandı, ne iyi ben de onu çağırayım demez! Bizde de bolca var bu insancık türlerinden, annem artık hiç pas vermiyor. Geç de olsa uyandı meleğim. Araya mesafe koyun ve yatıya gelmelerine izin vermeyin bir daha. Ve kayınvalideye çalışan bir hanım olduğunuz halde hep sizin temizliğe gitmeniz de çok saçma. Biraz acıyın kendinize bu nedir. Bu kadar alttan alırsanız tepenize çıkarkar. Kimse yaptığınız iyliğin kıymetini bilmez. Kötüye, düşüncesize, bencillere karşı iyi olmayın, tavır koyun. Yoksa her zaman böyle sinir olmaya devam edeceksiniz.

Aradan bi 10 yil gecmistir...Elti yine ayni masada yerinden kalkmadan oturuyordur cocugu senin cocukla kavga eder ses cikarmaz,kaynanan yagli balli konustugu icin onu daha cok sevmektedir bi de eli para gormedigi icin esi karisina daha vericidir.Calisan didinen sen,esindende karsidan da takdir gormeye gormeye yuzun bir karis sofradaki tabaklari bile lavaboya kaldirirken firlatircasina gurultulu bir sekilde koyarsin.ZAMANINDA VERILMEYEN TEPKILER CIG OLUR BU SEFERDE SEN YAPTIKLARINLA BOYNU BUKUK,ELINDE SADECE KULLANILMANIN VERDIGI UMUTSUZLUKLA COCUKLARINA VE ESINE AGRESIF BIRISI OLURSUN>CARESI:icine atmayacaksin istemiyorsan kabul etmeyeceksin esine kendi duygularini net bi sekilde anlatip bak canim kullanildigimi dusunuyorum beni gunaha sokma!!!! diyeceksin.Bu tarz kadinlara annem"KULAGI GENIS "derdi yani elestirsende hiiiic umurlarinda olmaz.Sana tatile geliyorlar.Ama bir SIR vereyim esin derseki abimle arami mi bozmaya calisiyorsun?Hayir Abini severim ama esi beni enayi gibi kullaniyor...BIr de SIK SIK onlara kalmaya gidin kendini zorla bakti siz cok geliyorsunuz size gelmeyi keserler karsiliginda gelirlerse siz gidersiniz diye.Tam tersini soyleyecegim hic gitme ama bu seferde abisi...et tirnaktan ayrilmaz.O zaman muhtesem yemekler yap,giyin kusan,zerafetle kibarca tatli balli sun.Kadin belki seni kiskanirda kocasindan GELMEZZZZZZZ:))))))))))

en iyisi sık sık gitmek gideyimde azcıkta o uğraşsın
kaynanam çok iyi kadındır Allahtan o farkında kim ne olduğunun
ama yinede sinirlerimi bozuyor madem seviyorsun bi sevdiğini göster demi
ama yok her şeyi lafta
elinden bi iş gelmez yaptığı yenmez hiç konuşmaz sadece yemek yer:60:

Hata tamamen sizde. Niye bu kadar ezdiriyorsunuz ki kendinizi? Başkası sizi asla düşünmez, bu yoruldu biraz da ben işe el atayım demez ya da beni evinde ağırladı, güleryüzlü davrandı, ne iyi ben de onu çağırayım demez! Bizde de bolca var bu insancık türlerinden, annem artık hiç pas vermiyor. Geç de olsa uyandı meleğim. Araya mesafe koyun ve yatıya gelmelerine izin vermeyin bir daha. Ve kayınvalideye çalışan bir hanım olduğunuz halde hep sizin temizliğe gitmeniz de çok saçma. Biraz acıyın kendinize bu nedir. Bu kadar alttan alırsanız tepenize çıkarkar. Kimse yaptığınız iyliğin kıymetini bilmez. Kötüye, düşüncesize, bencillere karşı iyi olmayın, tavır koyun. Yoksa her zaman böyle sinir olmaya devam edeceksiniz.

kayınvalidem çok iyidir komik olacak şimdi belki ama annem gibi severim
gıcık olduğum insan eltim
bi insan bu kadar mı ağırdan alır kendinii
yahu sen gencecik bi bayansın elin var ayağın var bi işe yara,ama yokkk

onun çocuğu var demez mi çıldırıyorum
eee onun çocuğu varsa bende hamileyim ne yapalım daha önce çocuğu mu vardı dedim
susuyor çünkü biliyor haksız olduğunu

Cocugu var diye kendi evinde de mi kaldırmıyor poposunu? Kendi evini kime temizletiyor..
Hayret birsey siz hamilesiniz birde dogmus cocugun ne kadar zorlugu olacak ki? Hic mi uyumuyor bu cocuk 5 dakika babası tutsun ne var yani.
Esiniz cok istiyorsa kalksın kendisi yardım etsin.:57:

Cânım efendim eltin en güzelini yapıyor..:61:

Hem yan gel yat,bi işin ucundan tutma,eve misafir kabul etme,eşin misafir davet edince gözlerini belert,

Kayın birader çocuğa hediyeler alsın,kaynanayı yağla balla,keyifle keka,tatlı hayat!:62::62:

Eltin idolümdür arkadaşım..:68:

Davranışları hakkında daha ayrıntılı bigi ver de aynı dertten muzdarip arkadaşlarla köle Isaura kılığından şöyle bi silkinelim ..:35::35:

Back