ayyy kızlar benim eltim çok sinirlerimi bozuyorr
neden mi aşırı derecede politikacı ve insan kullanıyor
yaaaa 2gündür bizdeler benim saf kocam çağırmış sanki evleri çok uzakmış gibi 2gün kaldılar
yedirdim içirdim hoş tutmaya çalıştım
ama insan bi yardım eder yaaa koca poposunu çakıp oturuyor
10aylık bebeği var biberonu bi yerde suluğu bi yerde elbisesi bi yerde bezi bi yerde
ayyyy daral geldi ama misafirdir yaa yüzümü ekşitmedim
neyse bu akşam üzeri gidecekler kaynım hadi gezmeye gidelim ordanda bize geçeriz bizde kalırız
yarında bi mangal sefası yaparız bizim bahçede falan dedi
demi hanım dedi
eltimde ses yokkk
sonra sert bi şekilde ev müsait değil ne kendi başına karar veriyorsun dedii
eee aptal kadın sen 2gündür benim evimde yan gelip yatıyorsun gelirken bana sordun mu evin müsait mi diye
yok sormadın
kayınvalidemin evi temizlenecek olur bi kendi hasta olur bi çocuğu hasta olur
ben giderim haftasonumu kayınvalidemin evinin temizliğine harcarım
kendisi çalışmıyor birde ev hanımı ben bir de çalışıyorum
hep bahanesi var
amabizim kaynanayı gördümü yağlar ballar ahh anneciğimde sen gerçek annem gibisinde
eee hep lafta gel bir günde evini temizle kaynananın bir iişinin ucundan tutta anlayak gerçek anan gibi mi değil mi
öyle yanii kızlarr
bi yere gezmeye çıkarız bir şey beğenir beim eşime ayyy abi bu da inciye(inci eltimin bebeği) çok yakışır der hemen benim saf eşim alır
yahuu ben niye hiç görmüyorum niye senin eşinde bir gün elinde bir şeyle benim evime gelmiyor
ben haber verir evine giderim sanki hiç haber vermemişim gibi gider yiyeceğim yemeği kendim hazırlarım
bunlar sorun değil ama ben ona öyle mi yapıyorum sanki evime gelince
böyle işte kızlar çok sinir oluyorum yaaaa
neden mi aşırı derecede politikacı ve insan kullanıyor
yaaaa 2gündür bizdeler benim saf kocam çağırmış sanki evleri çok uzakmış gibi 2gün kaldılar
yedirdim içirdim hoş tutmaya çalıştım
ama insan bi yardım eder yaaa koca poposunu çakıp oturuyor
10aylık bebeği var biberonu bi yerde suluğu bi yerde elbisesi bi yerde bezi bi yerde
ayyyy daral geldi ama misafirdir yaa yüzümü ekşitmedim
neyse bu akşam üzeri gidecekler kaynım hadi gezmeye gidelim ordanda bize geçeriz bizde kalırız
yarında bi mangal sefası yaparız bizim bahçede falan dedi
demi hanım dedi
eltimde ses yokkk
sonra sert bi şekilde ev müsait değil ne kendi başına karar veriyorsun dedii
eee aptal kadın sen 2gündür benim evimde yan gelip yatıyorsun gelirken bana sordun mu evin müsait mi diye
yok sormadın
kayınvalidemin evi temizlenecek olur bi kendi hasta olur bi çocuğu hasta olur
ben giderim haftasonumu kayınvalidemin evinin temizliğine harcarım
kendisi çalışmıyor birde ev hanımı ben bir de çalışıyorum
hep bahanesi var
amabizim kaynanayı gördümü yağlar ballar ahh anneciğimde sen gerçek annem gibisinde
eee hep lafta gel bir günde evini temizle kaynananın bir iişinin ucundan tutta anlayak gerçek anan gibi mi değil mi
öyle yanii kızlarr
bi yere gezmeye çıkarız bir şey beğenir beim eşime ayyy abi bu da inciye(inci eltimin bebeği) çok yakışır der hemen benim saf eşim alır
yahuu ben niye hiç görmüyorum niye senin eşinde bir gün elinde bir şeyle benim evime gelmiyor
ben haber verir evine giderim sanki hiç haber vermemişim gibi gider yiyeceğim yemeği kendim hazırlarım
bunlar sorun değil ama ben ona öyle mi yapıyorum sanki evime gelince
böyle işte kızlar çok sinir oluyorum yaaaa