Eltili Kayınvalideli Konu

Ya neden bu iliskileri bu kadar cikmaza sokuyorlar ki, ne guzel tatliyiz, saglikliyiz, mutluyuz, herkes yerinde iyi, gecinip gitsek ya.

Bazi insanlarin sosyal zekalari ne kadar gelismis ya hayretle okuyorum tavsiyeleri, ben taktik maktik de bilmiyorum yani dag basinda yasamadim ama hic kaos ortamina da girmedim o yüzden cok tecrübesizim.
Valla böyle okuyunca ben baya bi haz aldım laflari siraladigimi dusununce ama en azindan deneyecegim sanirim :)

Cok tesekkur ederim size.

Kesinlikle sizi kıskanıyor. Laf söyleyecek yer arıyor. Tecrübe konuşuyor bana güvenin... Daha güzelsiniz vb. Bir yanınizi kendinden üstün görüyor.

Amaaaan hiç takılmayın böyle şeylere. Daha fazla hırs yapın,daha fazla cesaretlendirsin bu sizi. Araba kullanmak inanılmaz zevkli bırakın o eşinin kullandığı arabada gezsin. Bi yere gideceği zaman minnet rica kendini bıraktırsın eşine.
Benim kv ben araba kullanırken “ay aman dikkat et,aman çarpmayalım,bak şurdan araba geliyo”diye diye sinir ediyordu beni. Kendi de bilir araba kullanmayı. Ama kendi kullanacağı zaman eli ayağı titriyor panikten. Bi gün eşim başka bi şehirdeydi onun yanına gitmemiz gerekti ben kullandım arabayı. Kalabalıktık. Herkes ne kadar güzel geldik işte çok güzel kullandı dedikçe utanmasa baygınlık geçirecekti. Dönerken bi baktım kardeşinin arabasını kullanıyor kıskançlıktan güldüm geçtim anca kendilerini kandırırlar.
Ayrıca araba kullanmaktan,park etmekten hiç korkmayın. İnanın öğrenene kadar ters yöne de girdim,araba olmayan yolda kaldırıma da çarptım,boşboş bildiğiniz bomboş otoparkta duvara da çarptım. Hepsi öğrenmemi hızlandırdı. Çok sıkıştırdılar trafikte hepsiyle çatır çatır kavga ettim. Şu an tır sür deyin sürerim. Hala park ederken boş yerleri tercih ediyorum o ayrı beynim basmıyor ona demekki diyip çabalamayı bıraktım.

kendi aranızda konuşmayın kızlar
Bana laf sokun boş durmayın ashdj ben de laflar hazırlayayım
ya da konuşacaksanız da tatlı tatlı birbirinize laf sokun da ilham alalım be ahsjdj

Yok ya biz bi ara geçmişe gittik lise dönemine fjshfksjd sen bu taktikleri uygula bak işe yarayacak

Ben olsam orda anahtarı uzatır gel bi park et derdim. Valla mesafe mesafe mesafe.. Başka bir şey diyemem. Belli ne ayak oldukları ikisi birbirlerini poh pohlasın dursun

Onlar A Haber & Beyaz tv iken siz BBC news gibisiniz. Yanii hiç sallamayın.
Unutmayın, bazı şeylerin tutarlılığı neyi tuttuğunuzla alakalıdır.

Canım kıyaslama yapılmış yada ayrım adına ne dersen bizdede var aynı durum maalesef kiüzme kendini boş yere bak keyfine evimiz ayrı köyümüz ayrı aman

E
Elti melti ver cevabını ezdirme kendini biz konuşmuyoruz küsüz şu an kendisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…