Elti Vakası Ve Kurban Meselesi..

Yarisina kadar okudum.
Bak guzelim sen eltini hayatinin merkezinden cikar bi once . Birak nereye geliyorsa gelsin gormezden gelirsin olur biter. O gelirse gitmem mevzularina gerek yok. Evine gelirsede hosgeldin dersin baskada muhatap olmazsin.

Ya sen hala ordamisin soruyosun soyluyoruz napcani ama dinlemiyosun ki. Git ve gorumceyi de eltiyi de sallama. Kurban kesilecek zaten is guc olacak isin bitince de gec otur esinle kv kpnle. Onlarla konus kimseyle konusmayi,da gosteris haline getirme yok kocamla daha yakin olayim falan ne gerek var niye abartiyosun bu insanlari gozunde cok sklirsan gir kk ya bizle yazis kimsenin gozunun icine bakma

Ben olsam gider kurbanimi keser gelirdim.
Aynı ortamda olmamız benim için bir şey ifade etmezdi.
Laf atarsa da duymamazlıktan gelirdim.

Eltimle ilgili olan mevzuda fikirlerinize ihtiyacım var. gecen sene eltim ve görümcemle ipler kopmuştu ( anlatmıştım diğer konularımda.. ) görümcem okullar kapanınca geldi 3 ay burda kendisi kp evinde kalıyor
bir gün akşam evime geldi benden ve eşimden özür diledi.. bir özür herşeyi değiştirdimi hayır.. ama seslenmedim su an mesefeli olarak görüşüyoruz buz gibiyim hala engellidr sosyal medyada felan.. eşim ve yavrum için yaptım bunu .. kv ist. eltimin cocuguna bakıor ( normalde bizim yaşadıgımız şehirde oturuyorlar sadece cocuga bakmak için gitti ) ve süprizz =) haftaya elticim ve kaynım geliyor dolayısı ile kv de geliyor kurbanı elticim burda gecirecek eltimden eşimde bende SEVMİYORUZ eşim ne oldugunu biliyor .. eltim zamannda eşimin ailesine ypamadıgını bırakmamış ama şimdi iyi olan o kötü olan benim olsun ben bu halimden cok memnunum ohh mis :dondurma::dondurma: eltim en son bana iftira attı.. kendi yaptıklarını söylediklerini benm üzerime attı ben :KK57::KK57: utanmadan eşime yavşaklık yapıp beni kötülemiş birde .. eşim herşeyi bilyor bu mevzuların ayrıntılarına inmeyeceğim asıl soruna geliyorum bundan önceki konumda eşimn iş için ist. gittiğini ve kalacak kimsemin olmadını dile getirmiştim son çare görümcemdi.. neyse eşim sınavı gecememiş ne yazıkki =( bugun sabah geldi haftaya yine gidecek 4 gece kv geleceği için onunla kalacagım..
Ha şunuda söyleyim kv kp olan biten herşeyi biliyorlar lakin kimseye birşey demezler ne bana ne onlara 3 maymun oynuolar anlıcanız :mapus: eltimle aramızda ayrımcılık var mı onuda bilmiyorum elticim burda olmadı için.
Şimdi haftaya kv benmle kalacak 4 gece. sorun
1. kv bende kalacagı zaman eltim de gelmiş olacak ve öylesine yüzsüz bir insanki evime gelmeye bile kalkabilir.. eltim biraz annesinde birazda kv lerde kalıyor geldikleri zaman..
bende eşime dedm ki; annen gelsin kalsn lakin sen yokken kesinlikle evime getirmesinler ne ablan ne annen ne baban söyle konuş dedim kötü olur dedim
Eşim; sen merak etme getirmezler ben acarım söylerim babama getirmeyin onu kötü olur die dedi..
Ama o kadar yüzsüz bir insan ki eğer evime gelirse direk hangi yüzle geliyorsun utanmadan derim asla görümceme gösterdim hoşlugu ona göstermem :olamaz:
2. ben eşimle bir konuşma yaptm ,bak bu insanın bana yaptılarını biliyorsun bu insan bana huzursuzluk veriyor yüzünü görmeye tahammülüm yok lütfen beni yüz yüze getirme !! eşim tamam merak etme dedi.. tavrm cok net eşiimin karsısnda cok netim sıfır taviz asla vermem..
gelelim kurban mevzusuna bizim kurbanı kp kesiyor eşimin abisinin ve ablasının dahil..
eltim burda olacak kurbanda eşi gidecek çünkü eşinin izni yokmuş kurbana ( markette çalıştığı için )
eltim bana inat bayram günü anasına gitmez.. orda kalır sırf ben gelmeyim die normalde her sene annesiglin orda olur ama bu sene gitmeyeceği bariz belli .. eşime söyledim
Bak kurban günü o orda olursa ben kesinlikle gitmem sen gidersin olmadı kurbanımızı keser gelirsin.
gitmese ona göre bir çözüm bulacagm dedi..
Şimdi merakla bekliyorum ne olacak ne bitecek benm güclü durmam lazm saglam durmam lazm ben bu eltiye karşı ne yapmalıyım
evime gelirse ?
kurbanda gitmezde aynı ortamda olursak ?
not : ( eltimde görümcem pek bir iyiler aralarından su sızmaz fısır fısır konuşmalar gülüşmeler kol kola girmeler tatile gitmeler anaa ama ben cok kötüyümm :halay::halay:
eltimin kişiliği ile ilgili bir kaç birşey söyleyeyim.. cok bencik kıskanc iki aileyi birbirine düşürür beni kötü etmek için herşeyi yaptı kv karsı doldurdu onnu oglu oldu benmde oglum oldu.. benm kızım olacakms onun oglu :KK12::KK12: zihniyete bi bak onun oglu ilk torunmuş o hep gözde miş yerini kimseye vermezmiş :KK14: en son attıgı iftiralar ve eşime yavşaklıgı :işsiz: ne ararsanız var ) ve geldimi asla rahat durmayacak acaip pişkin bir insan beni kücümsemeye evimi kücümsemeye kalktı ben calışmıyordum o zamanlar aldıgımız para ile dalga gecti oho neler neler.
(EVİMDE TEK KALAMADIĞIMI DİĞER KONUMDA BAHSETMİŞTİM KONUYA OKNU DAHİL EDİLMESİN ) ek olarak bir ffikir daha yazmak istiyorum
Esim olmassa kurbani alir gelirim kendi evimizn onunde keseriz sadece bayramlasmaya gideriz dedi bu seferde kv ve kp tavir alacaklar bana karsi
sizce hangisi daha mantıklı ? eşimin kurbanı getirip kendi evimizn önünde kesip sadece bayramlaşmaya mı gitmek ?
yoksa orda mı kesmek ?
Valla bende eltimle konusmuyorum pisligin tekidir gorgusuz edepsiz seyyy hiccc umruma gelmez acikcasi o kv geldgi zamn ben o yokmus gbi davraniyorum guluyorum egleniyorum sirf nispetine en fazla 20 dk oturabiliyor yanimizda sonra defolup gidiyor snde oyle yap yokmus gbi davran

Siz kp evine gidiyorsunuz eltinizin değil ki. Eltiniz de sizinle konuşmuyor ama bakın yinede kv evinde. Sizde gidin o yokmuş gibi davranın kurbanınızı kesin yeyin için gelin . Bu eltinize vereceğiniz en güzel mesaj bence umrumda değilsin.

Mesafeli olarak görüşüyorsan niye gitmeyeceksin ki. K.valideni de zor duruma sokacaksın, eşini de. Yok o olursa bayram da gelmem. Yok bana getirme....
Görüşmek istemiyorsan direkt eltine söyle o zaman.

Herkes herseyi anliyo biliyo ama birde biz anlayabilseydik cidden iyi olacakti.hicbir sey anlamadim

13 sayfayı okumadım da hani bu görünce ve elti kavga etmişti görümcen çocuğa bakmadığı için hasta Kv bakmak zorunda kalmıştı

Kv İstanbul dan gelecek evde kızı kocası torunları var gelip 4 gün sende kalacak

Ben Kv olsam kalmam anası kalsın da derim

Çok kincisin daha elti gelmeden vay evime gelir yok kurbanda bana gıcıklığına anasına gitmez vs çok kuruyorsun

Eşin madem anlayışlı ve tutturmuyor sen de onlarla olan ilişkini sıfırla

Ama yapmıyorsun

kp in yanına gitmem görümcemin pişirdiğini yemem ama evde yalnız kalamam onu çağırırım vs çok çirkin duruyor fazla çıkarcı görünüyorsun

Kızlar zamanında bana eltini çok kafaya takmışsın diyodunuz. Alın görün işte benden daha fazla eltisini kafaya takanlar var.

evime zaten almam eşimde merak etme ben uyarrm annemi babamı abimi getirmezler dedi
peki kurbanda gitmeyi bende düşünüyorum artık
çünkü gitmesem meydan ona kalacak.. suclu o değil ben olacam.. o kendini soyutlamamyacak ben soyutlayacagm
kurbanı eşim alp gelse evimizn önünde kesse diye düşündüm oda olacak iş değil kv kp cok bozulur ..
kurban günü onun suratına nasıl dayanacam bilmiyorum ya laf atarsa ya sataşırsa eltm görümcem kakara kikiri olacak fısır fısır konuşulacak ben nasıl davranmalıyım ? ay bilmiyorum ya =(
Sende eşinle kakara kikiri ol. Eltinin oğluyla senin oğlun anlaşıyorlar mı

hayır korkmuyorum ama istemiyorum cünkü ben onun gibi yüzsüz değilim yalaka değilim onun gbi laf sokamam kimseye onunla ugrasacak gücüm yok acıkcası
birde neden gitmek istemiyorum bilyormsnz
görümcem ile eltim cok iyiler şimdi bayram günü gelecek gideceğim
onlar konuşacaklar sohbet muhabett gırgır samata benmle konusan olmayacak beni kale alan olmayacak ben dışlanacagım yine dıs kapının dıs mandalı dıslanmak cok kötü bir duygu birazda bu yüzden aslnda birazda olsa beni anlayabildiniz mi ?
Sana şunu söyliyim benim eltimde görümcemde çok iyi anlaşıyorlardı, çok kakara kikiri gırgır şamata yapıyorlardı gülüşüyorlardı, sonra eltim bir kavga çıkardı, görümcem eltimi görse saçını başını yolcakmiş öyle diyormuş eltimin arkasından öyle çok samimi olupta başkasını dışlayanların sonu böyle oluyor boşver

Canım şunu bı kere kafana koy o arsa ben yokum.o sizdeyse ben gelmem gibi sevimsiz sözlere hicmi hiç gerek yok.Kusura bakma ama iyisiyle kotusuyle oda onların gelini,sende onların gelinisin.tabiki oda gelicek kalicak.karismamalisin ve eltin orada diye kv lere gitmemen,onları cezalandırmak oluyor,bu noktada haksızlık yapıyorsun.Sen herkesi yonetemezsin.bu nefret politikasıyla da hep mutsuz olursun.oncelikle sakın olmayı ogreniceksin.Bayramda kesinlikle git kv kp nin elini op.gereken saygiyi yap ama eltinle muhattap olma,kötü sözde etme.Siz ailesiniz mecbur karsilasicaksiniz ama sevmesenizde saygılı olun.kuslugunuzde dahi bir saygı olsun.

Back
X