Elti Vakası Ve Kurban Meselesi..

Peki yokmus gibi nasil davraniliir mesela ?
Smdi gorumcemlede aram mesafeli eltmle cok iyiler
Bayram gunu eminim beni tek birakmak ve dislamak adina surekli sohbet ederler
Fikir fikir olrlar
Fisir fisir konusurlar yne
Ben dis kapinin ds kapinn mandali gibi olacagm yne
O zaman ne ypmali ?
canim çok mu onemli ben olsam benimle konusmadiklari icin sukur ederdim istedikleri kadar fisildasinlar neden yalniz kalacaksin ki eşin var yaninda otur esinin yanina at bacak bacak ustune
valla biliyorum bir cogu saygisizlik diyecek ama bem gormek istemedigim insanin elini bir ton insanin icinde havada biraktim mesela masada aysede bunu yapmis dedikleri zaman bana ayse kim diyorum benim sinirim bozulacagina onlarin ki bozulsun banane

canim çok mu onemli ben olsam benimle konusmadiklari icin sukur ederdim istedikleri kadar fisildasinlar neden yalniz kalacaksin ki eşin var yaninda otur esinin yanina at bacak bacak ustune
valla biliyorum bir cogu saygisizlik diyecek ama bem gormek istemedigim insanin elini bir ton insanin icinde havada biraktim mesela masada aysede bunu yapmis dedikleri zaman bana ayse kim diyorum benim sinirim bozulacagina onlarin ki bozulsun banane
E guzeli cunku insanlara hakikaten bole yaraniliyor

evime almam zaten .. ve kv acık acık diyeceiğm gelmesin kötü olr die.. hiç kimse agzını acip birşey diyemez eski lady olsa derlerdi ama şimdi diyemezler herkeze agzının payını veririm
peki krbanda o orda diyelim ki bizde gittik.. haid orda beni sinir ederse laf sokarsa kavga cıkarırsa ne yapmalyım yardımcı olurmusunuz
tabiki cevabını vereceksin ne demek laf sokarsa vs ezdirme kendini :kahve:

evet demiyorlar.. onlarla bir proplemim yok ama kurban günü eltmde orda olacak ve eminim bana satasacak beni cileden cıkarmak için herşeyi yapar.. kendi evimizin önünde kessek eşim alsa gelse babsıgilden bu seferde cok mu ayıp etmiş olurum sizce ?
Bence ayıp olur canım ama eşinle karar vermek daha doğru. Çünkü elti seni deöi ederse sana yazık.

tabiki cevabını vereceksin ne demek laf sokarsa vs ezdirme kendini :kahve:
İŞTE benm aslnda asıl proplemim ne bilyormsnz kimseye cevap verememek kimseyi kırmak istememk cok duygusalm o yüzden güclü hissedemiyorum kendimi hemen aglayıveriyorum gecipde konuşamıyorum bile neden böyleyim bilmiyorm ve böyle oldum için de cok üzerime gelindi =(

Bence ayıp olur canım ama eşinle karar vermek daha doğru. Çünkü elti seni deöi ederse sana yazık.
haklsınız en güzeli eşimle oturup knşmak birde benm diğer sinirlerimi bozan bir olay
eltim le görümcemin arası cok iyi..
ben görümcem ile mesafeliyim naptn ne ettin o kadar.. görüşüyoruz özür dileidkten sonra
şimdi bayram günü gelecek onlar kakara kikiri olacaklar sohbet muhabett ben hiç birşeye dahil olmayacam beni dış kapının dıs mandalı gibi yapacaklar orda işte bu cok zoruma gidiyor =(

İŞTE benm aslnda asıl proplemim ne bilyormsnz kimseye cevap verememek kimseyi kırmak istememk cok duygusalm o yüzden güclü hissedemiyorum kendimi hemen aglayıveriyorum gecipde konuşamıyorum bile neden böyleyim bilmiyorm ve böyle oldum için de cok üzerime gelindi =(
sen böyle olduğun için bu kadar rahat ya eltin nasıl olsa ağzını açamıyorsun diye abartmışta abartmış
evine alma hiç bir şekilde ama kv gitmen lazım neden gitmeyeceksin ki korkuyor musun? sataşır diyosun ya
sataşıp en fazla ne yapabilir ki? yav he he de yüzüne geç :kahve:

sen böyle olduğun için bu kadar rahat ya eltin nasıl olsa ağzını açamıyorsun diye abartmışta abartmış
evine alma hiç bir şekilde ama kv gitmen lazım neden gitmeyeceksin ki korkuyor musun? sataşır diyosun ya
sataşıp en fazla ne yapabilir ki? yav he he de yüzüne geç :kahve:
hayır korkmuyorum ama istemiyorum cünkü ben onun gibi yüzsüz değilim yalaka değilim onun gbi laf sokamam kimseye onunla ugrasacak gücüm yok acıkcası
birde neden gitmek istemiyorum bilyormsnz
görümcem ile eltim cok iyiler şimdi bayram günü gelecek gideceğim
onlar konuşacaklar sohbet muhabett gırgır samata benmle konusan olmayacak beni kale alan olmayacak ben dışlanacagım yine dıs kapının dıs mandalı dıslanmak cok kötü bir duygu birazda bu yüzden aslnda birazda olsa beni anlayabildiniz mi ?

haklsınız en güzeli eşimle oturup knşmak birde benm diğer sinirlerimi bozan bir olay
eltim le görümcemin arası cok iyi..
ben görümcem ile mesafeliyim naptn ne ettin o kadar.. görüşüyoruz özür dileidkten sonra
şimdi bayram günü gelecek onlar kakara kikiri olacaklar sohbet muhabett ben hiç birşeye dahil olmayacam beni dış kapının dıs mandalı gibi yapacaklar orda işte bu cok zoruma gidiyor =(
Orası kolay. Sen eşine iltifatlar güzel sözler çok yoruldunlar :) ama şimdiden hafif hafif başla şok olmasın bayramda :)

hayır korkmuyorum ama istemiyorum cünkü ben onun gibi yüzsüz değilim yalaka değilim onun gbi laf sokamam kimseye onunla ugrasacak gücüm yok acıkcası
birde neden gitmek istemiyorum bilyormsnz
görümcem ile eltim cok iyiler şimdi bayram günü gelecek gideceğim
onlar konuşacaklar sohbet muhabett gırgır samata benmle konusan olmayacak beni kale alan olmayacak ben dışlanacagım yine dıs kapının dıs mandalı dıslanmak cok kötü bir duygu birazda bu yüzden aslnda birazda olsa beni anlayabildiniz mi ?
seni o kadar iyi anlıyorum ki :kahve:

Ben seyi merak ettim, esin beni arada birakiyorsun strese sokuyorsun diye sana kizmiyor mu?
Kizmiyorsa helal olsun
Genelde kim hakli olursa olsun erkekler arada kalmaktan nefret ediyor

Ben seyi merak ettim, esin beni arada birakiyorsun strese sokuyorsun diye sana kizmiyor mu?
Kizmiyorsa helal olsun
Genelde kim hakli olursa olsun erkekler arada kalmaktan nefret ediyor
hayır kızmıyor canm cünkü haklıyım biliyor daha bir kere olsun böle bir kelime kullanmadı

hayır kızmıyor canm cünkü haklıyım biliyor daha bir kere olsun böle bir kelime kullanmadı
masallah cok sanslisin.
Esim de bana haklisin der ama bir yandan da beni arada birakiyorsunuz diye tavir yapar maalesef... Ailesi zaten kendini melek zanneden tuhaf kisiler toplulugu. Ben de mi bir bosanma konusu acsam :D

peki ben ne yapmalıyım oof of =(
canını böyle sıkacak kadar önemli olmamalı eltin ya bir dur bir düşün kendini dinle bu kişiyi sevmiyorum görmek istemiyorum ama evladımla kaliteli zaman geçirebilecekken bu değersiz insan için canımı sıkıyorum yazık değil mi bana eltinin totosu duymuyor senin bu kadar kendini yediğini yazık canına azıcık kendini sev nasıl oluyor da nefret ettiğin bir insanı canından değerli görebiliyorsun? stress yapıp tüm sağlığını bozuyorsun? :kahve:

hiçbir gelin görmedim ki eltisini, görümcesini, kayınvalidesini sevsin ama herkes bi orta yol bulup eşleri için idare ediyor ama sen direk eşine onları sil demeye getiriyorsun anladığım kadarıyla. sen mesafeni koyacaksın daha az görüş, sana laf mı soktular sende ona laf sok, seni aşağıladı mı sende onu aşağıla yani demek istediğim sana ne yapılıyorsa tepkini sen ver eşini ailesi ile kötü etme, sen tepkini koydukça onlarda sert kayaya çarptığını anlayıp geri çekilecektir sessiz durursan ezerler göster dişini

peki ben ne yapmalıyım oof of =(
sizin diğer konunuzuda okumuştum . Çok fazla ciddiye alıyorsunuz bence eltiyi benim için öncelikli olan ailem eşim ve eşimin ailesi senin yerinde olsam giderim bi güzel kurbanımı keserim yer içerim üzerime düşen işimi yaparım. ailemle güzel vakit geçiririm. eltimle görümcemlede Allahın selamını esirgemem fazlasınıda onlar konuşmadıkça konuşmam . Öncelikli ilgimi kayınvalidemlere eşime aileme verirdim.böylelikle senin tavrını gören eşin ve kayınvalidenler sana herzamankinden dahada çok hak vermiş olurlar .Kesin çözüm onlar size laf attıkça duymazdan gelin konuyu değiştirip eşine ailesine yönelmen ve onlarla konuşup vakit geçirmen.

Back
X