orda kesilmeli.. görmezden geleceksin onu. Ha dediğin kadar çirkefse ola ki sana laf ederse alır bebeğini gidersin... kimse o saatten sonra seni haksız görmez :)peki kurban meselesini nasıl halletmeliyim sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orda kesilmeli.. görmezden geleceksin onu. Ha dediğin kadar çirkefse ola ki sana laf ederse alır bebeğini gidersin... kimse o saatten sonra seni haksız görmez :)peki kurban meselesini nasıl halletmeliyim sizce ?
Yahu gidin o da sizin gelceginizi biliyor ama kendini soyutlamiyor kimseyi sallamiyor siz niye o orda diye butun aileden dislanasiniz. Gidin konusmayin kurbaninizi kesin bayramlasin abartmadan her zamanki tavirlarinizla davranin o gun de. Bu kadar onemsemeyin eltiyi. Boyle davaranarak tam olarak takik gozukuyosunuz.ben eltime takık biri değilim onlar en basından bana taktılar iftira atmaya kadar geldi.. o yüzden inanın sinirlerm cok bozuluyor
ben size birşey daha sormak istiyorum konumuda güncelledim.. bayramda kesinlikle burdalarmşs onu ögrendim..
eşim dedi ki olmassa kurbanı alır gelirim evmizn önnde keseriz sadece bayramlaşmaya gideriz dedi sizce öle mı yapmalıyım böle yaparsam kv kp inanımlaz değişir bana karsı.. haklı iken haksız konuma dşerim
yoksa kurban ordamı kesilmeli herşeye ragmen o varken gitmelimiyim ne yapsam bilemiyorum
Birincisi aranız kötüyse eltiniz haz alır bundan.Ikincisi iftira attı diyosunuz aynı ortamda olmak istememeniz demek ki doğru da yüzyüze gelmeye korkuyor düşüncesi uyandırır.Çekinecek bi seyiniz mi var hayır o halde gidin.Gayette güler yüzlü eltinizi umursamıyor gibi davranın o rahatsız olsun siz değilpeki kurbanı alıpda kendi evimn önünde kesmek sizce bana ne yönden zarar verir yardımcı olurmusunuz
Birincisi aranız kötüyse eltiniz haz alır bundan.Ikincisi iftira attı diyosunuz aynı ortamda olmak istememeniz demek ki doğru da yüzyüze gelmeye korkuyor düşüncesi uyandırır.Çekinecek bi seyiniz mi var hayır o halde gidin.Gayette güler yüzlü eltinizi umursamıyor gibi davranın o rahatsız olsun siz değil
çok teşekkür ederim yorumunuz için burdaki yapılan yorumlardan sonra oturdum düşündümBirincisi aranız kötüyse eltiniz haz alır bundan.Ikincisi iftira attı diyosunuz aynı ortamda olmak istememeniz demek ki doğru da yüzyüze gelmeye korkuyor düşüncesi uyandırır.Çekinecek bi seyiniz mi var hayır o halde gidin.Gayette güler yüzlü eltinizi umursamıyor gibi davranın o rahatsız olsun siz değil
haklısınız eğer ki gitmessem meydanı ona bırakmış olacagım ve kötü olan o deil ben olacagm suclı konumuna ben düşeceğim enisi gitmek.. meraba dan öteye gecmemek kurbanımızı kesip gelmezorda kesilmeli.. görmezden geleceksin onu. Ha dediğin kadar çirkefse ola ki sana laf ederse alır bebeğini gidersin... kimse o saatten sonra seni haksız görmez :)
Ne fark eder özür dilemis işteyalnız eltim benm evime gelip özür dilemedi ki.. birde üstüne bana iftira attı..
görümce evime geldi yalnş anlamııssnz sanrm
hkalısınız sanrm asıl böyle yaparsam o daha cok zevk alır demi ? gitmessem eğer meydan ona kalacak suclu kötü ben olacaghmSizin eve gelmesine karisabilirsiniz ama kv evine gelmesine karisamazsiniz. Al gotur babasinin evine ugrasamam onla diyecekmis esin. Oldu canim. Gormek istemeyen gitmez. Laf sokarsa siz de sokarsiniz. Hatta hic yuzune bakmazsiniz laf sokacak ortami vermezsiniz. Ama eltiye biraz takik gordum sizi gercekten o mu hatali bilemedim.
Yahu gidin o da sizin gelceginizi biliyor ama kendini soyutlamiyor kimseyi sallamiyor siz niye o orda diye butun aileden dislanasiniz. Gidin konusmayin kurbaninizi kesin bayramlasin abartmadan her zamanki tavirlarinizla davranin o gun de. Bu kadar onemsemeyin eltiyi. Boyle davaranarak tam olarak takik gozukuyosunuz.
Evet. Aynen boyle yap.hkalısınız sanrm asıl böyle yaparsam o daha cok zevk alır demi ? gitmessem eğer meydan ona kalacak suclu kötü ben olacaghm
durduk yere kv kp aram bozulacak en güzeli gitmek meraba deyip oturmak gecerm kocamn yanına kesilir kurbanımız kalkar geliriz bitti giti.. bende diyorum acaba gitmesem mi felan. yada kurban evimizin önünde mi kesilde die burdaki yorumlardan sonra sacmaladıgımın farkına vardm nie meydanı ona bırakym ? ben nie soyutlanıyım o gayet rahat bende rahat olurum birşey dersede veririm agızının payını kalkar geliriz. değil mi..
evime zaten almam eşimde merak etme ben uyarrm annemi babamı abimi getirmezler dediBen olsam eltiyi eve almam. Bayrama giderim. Kocamın koluna girerim; onu hiç takmam.
eltim malesef bayramın ilk günüde orda 2. günüde orda 3 . günüde orda olur kendi annesi yok m udiyeceksniz bana inat gitmez anlıcanız ama bende ona inat gideceğim oraya meydanı ona bırakmayacagım buna karar verdim.kurban illa 1.gun kesilecek diye birsey yok ya sizinkini 2.gun kessinler gormemis olursunuz kaynana kayinpeder de kirilmamis olur
size gelmeden oncede eltiniz icin umarim onu getirmiyorsunuzdur de telefon edip kirilan kirilsin paşa gonulleri bilir seni sisirecegine onlari yesin derdi madem
eltim malesef bayramın ilk günüde orda 2. günüde orda 3 . günüde orda olur kendi annesi yok m udiyeceksniz bana inat gitmez anlıcanız ama bende ona inat gideceğim oraya meydanı ona bırakmayacagım buna karar verdim.kurban illa 1.gun kesilecek diye birsey yok ya sizinkini 2.gun kessinler gormemis olursunuz kaynana kayinpeder de kirilmamis olur
size gelmeden oncede eltiniz icin umarim onu getirmiyorsunuzdur de telefon edip kirilan kirilsin paşa gonulleri bilir seni sisirecegine onlari yesin derdi madem
Laf atarsa ki sanmıyorum; lafını söyle sonra da hiçbir şey olmamış gibi devam et.evime zaten almam eşimde merak etme ben uyarrm annemi babamı abimi getirmezler dedi
peki kurbanda gitmeyi bende düşünüyorum artık
çünkü gitmesem meydan ona kalacak.. suclu o değil ben olacam.. o kendini soyutlamamyacak ben soyutlayacagm
kurbanı eşim alp gelse evimizn önünde kesse diye düşündüm oda olacak iş değil kv kp cok bozulur ..
kurban günü onun suratına nasıl dayanacam bilmiyorum ya laf atarsa ya sataşırsa eltm görümcem kakara kikiri olacak fısır fısır konuşulacak ben nasıl davranmalıyım ? ay bilmiyorum ya =(
ozaman gidip yokmuş gibi davranacaksıneltim malesef bayramın ilk günüde orda 2. günüde orda 3 . günüde orda olur kendi annesi yok m udiyeceksniz bana inat gitmez anlıcanız ama bende ona inat gideceğim oraya meydanı ona bırakmayacagım buna karar verdim.
Peki yokmus gibi nasil davraniliir mesela ?ozaman gidip yokmuş gibi davranacaksın
ama gercekten yokmuş gibi bir insana verilebilecek en buyuk cezalardan biri onu gormezden gelmek bence