- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
Siz baya takıntı haline getirmişsiniz eltinizi. Her şeyi taklit ediyordan tut ben çalışıyorum o çalışmıyor, benim arkadaş çevrem var o yalnıza kadar gelmiş durum. Neden bu kadar düşünüp kendi kendinizi doldurup duruyorsunuz ki. Madem taklit ettiğini gördünüz mesafe koyun gitmeyin davet etmeyin, aldığınız şeylerin yerlerini söylemeyin oldu bitti. Ama öyle olmuyor hem rahatsız olan sizsiniz hem eltiyi sürekli taciz edip arayan sizsiniz hem hala yaranma çabasına girip tebelles olan sizsiniz. Bana eltiyle sırf ego tatmin etmek için ilişkinizi sürdürüyorsunuz gibi geldi.
Ayrıca dekorasyon uzmanı olup her hareketi taklit edilen bir siz değilsiniz bu sitede kaç konu açılıyor öyle. Misal ben.. görümcemin tüm çeyizi benimkilerle aynıdır, ütüden tut beyaz eşyaya varana kadar. Evini yeslestirdi hala daha ne almışım ne etmişim bakar durur. Kapı süsü paspas aldım ayyy nereden aldın çok güzeeaaalll dediği zaman internette aynilarindan bir ton var araştır sen de bul dedim böyle cevap veriyorum artik. Size de tavsiye ederim. Bu kadar basit çözüm. Bitti gitti.
Ayrıca dekorasyon uzmanı olup her hareketi taklit edilen bir siz değilsiniz bu sitede kaç konu açılıyor öyle. Misal ben.. görümcemin tüm çeyizi benimkilerle aynıdır, ütüden tut beyaz eşyaya varana kadar. Evini yeslestirdi hala daha ne almışım ne etmişim bakar durur. Kapı süsü paspas aldım ayyy nereden aldın çok güzeeaaalll dediği zaman internette aynilarindan bir ton var araştır sen de bul dedim böyle cevap veriyorum artik. Size de tavsiye ederim. Bu kadar basit çözüm. Bitti gitti.