• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti problems

Siz baya takıntı haline getirmişsiniz eltinizi. Her şeyi taklit ediyordan tut ben çalışıyorum o çalışmıyor, benim arkadaş çevrem var o yalnıza kadar gelmiş durum. Neden bu kadar düşünüp kendi kendinizi doldurup duruyorsunuz ki. Madem taklit ettiğini gördünüz mesafe koyun gitmeyin davet etmeyin, aldığınız şeylerin yerlerini söylemeyin oldu bitti. Ama öyle olmuyor hem rahatsız olan sizsiniz hem eltiyi sürekli taciz edip arayan sizsiniz hem hala yaranma çabasına girip tebelles olan sizsiniz. Bana eltiyle sırf ego tatmin etmek için ilişkinizi sürdürüyorsunuz gibi geldi.
Ayrıca dekorasyon uzmanı olup her hareketi taklit edilen bir siz değilsiniz bu sitede kaç konu açılıyor öyle. Misal ben.. görümcemin tüm çeyizi benimkilerle aynıdır, ütüden tut beyaz eşyaya varana kadar. Evini yeslestirdi hala daha ne almışım ne etmişim bakar durur. Kapı süsü paspas aldım ayyy nereden aldın çok güzeeaaalll dediği zaman internette aynilarindan bir ton var araştır sen de bul dedim böyle cevap veriyorum artik. Size de tavsiye ederim. Bu kadar basit çözüm. Bitti gitti.

Biz sevgiliyken eltim sürekli aramaya başlamıştı aşırı rahatsız olmuştum.Sonra mesafe koydum diye herkesi arayıp ağlamış 😃Nedense o da sizin gibi sürekli samimi olmak isteyen sürekli bir şeyler yapmak isteyen biriydi.İnsanlara yardım edip beklentiye girme sadece kendine zarardır.Siz sıcaksınız yardimseversiniz diye herkes aynı olmak zorunda değil.
Sevgilinizin abisi evlenirken tek yapmaniz gereken sey eger davet edilirseniz gitmekti onun dışındakiler gereksiz.Yine aynı şekilde herkes kardeşinin sevgilisini aramak zorunda değil orta da birşey yok sonuçta.
Eşyalarınızı taklit konusunda haklısınız.Ama yok yalnız kalmasın diye aradım falan bana saçma geldi.Kendi arkadaş çevrem varken niye benle görüşmek istemeyen beni taklit eden bir eltiyi arayım ki.

Elti problemi yaşamayan çok azdır. İyi geçinmeye çalışma. Gerektiği zaman görüş yeterli. Ben çok sorun yaşadığım için hiç görüşmüyorum.

Not:Kadının size bir kötülüğü yoksa boşverin.Bayramda seyranda mecbur kaldığınızda siz de aynı mesafede yaklaşırsınız.

Bu arada ben hala kıza zaman zaman yazıyorum

Ben sadece arada fesatlık soğukluk olmasın diye didinme derdindeyim yani

Bu konuda bile eltiyi o kadar gömdün ve halen mesajmi yolluyorsun? Sonra adi "fesatlik yapmiyorum" mu oluyor? Vallah elti %100 hakliymis senden uzak durmaya. Daha aileye bile girmeden, ne diye kadinin dügününe yardim etmek istiyordun? Kadin sezmis iste. Neyse muhtemelen fake bir konu zaten yaa.

Bir insan sinsi sinsi nasil eltisindeki esyayi alir ki? Gizli mi cikiyor almak icin 😂aldıktan sonra koynunda saklayacak degil ya goruluyor yani ;) ben gercekten anlamiyorum boyle alinganliklari tavirlari falan.

Konu başlığını co-sister in law problems yapsaydınız keşke.
Elti problems nedir? Ya elti problemleri/sorunlarıdır. Neyse el sürçmesi olduğunu düşünüyorum 😅
Kuma gemisi yürümüş de elti gemisi yürümemiş derler. Daha aileye resmî olarak girmemiş bir kızı neden muhattap alsın ki? Bu tür ilişkilerin resmiyete dökülünce başlaması ve mesafeli olunması gerektiğini düşünenlerdenim.

Yapışmışsin ama sen de. Görüşmek istemediğim biri yazıp dursa ben de sinir olurum. Konuyu bir de eltiden dinlemek lazım yani.

Yalnızım diyerek kendinizi ona mecbur mu hissediyorsunuz anlamadım. Bi kendinizi geri çekin yerini anlamasını sağlayın. Lütuf gibi mesaja yanıt beklemeyin bakmasın hikayelerinize sizde onunkilere bakmayın.

siz yakınlık kurmak için adımlarınızı atmışsınız karşı taraftan bir adım gelmediyse yerini bildirin.

Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar .
Çevremde bu konuyu dertleşeceğim arkadaşım pek yok olanlarda konuyu tii ye aldığı için sizlerle dertleşmek istedim.Bu sene eylül ayında evlendim bizden 4-5 sene öncede eşimin abisi .Ben kişilik olarak belki bazen aptallık bu ama insanlara sürekli yardım etme çabasında olan bir tipim . Bunlar evlenirken de aynı şekilde ev temizliği gelinlik saç seçimi vs. elimden gelen her şeyi yapmak için sürekli teklifte bulundum bu elti kişisine ve üstü kapatılarak hep reddedildim aslında. Kız yapı olarak gerçekten soğuk ben de tam aksi arkadaş canlısı biriyim ve yaşadığım şehirde gurbet ailemden vs. uzak olduğum için de çok fazla arkadaşım yok hep eltim olacak kişi de umarım sıcakkanlı birisi olur arkadaş olur derdim bu yüzden de hep böyle yaklaştım.. Eşimin abisi evlendikten sonra sevgilim askere gittiği sene aynı şehirde ve ailemden uzak olmama rağmen ne abisi ne de eltim halim hatrımı annelerinin zoruyla 1 kere falan sordular diyebilirim buna inanılmaz bozuldum ve üzüldüm.Neyse eşim döndükten sonra hiç böyle değilmiş gibi sende bizim kardeşimizsin mooduna girdi hepsi bir anda :) Neyse ki eşimde bende her şeyin farkındayız böyle birkaç sene geçti ve biz evlendik evlenmeden önce aramız sanırım daha iyiydi. Konun özetine geliyorum şimdi , ben ev dekorasyonu konusunda çok ilgiliyimdir evimi de çok hevesle dekore ettim diyebilirim her genç kız gibi . Dekorasyonla alakası olmayan sevgili eltim ise (işte benim aksime evine danteller vs yayardı )ne aldıysam aynısını almaya ve yapmaya başladı bu süreçte . Bu aslında hiç problem değil konu her şeyi sinsice yapıyor olması .. Şuan evlerimiz neredeyse copy paste ve bu durumdan inanılmaz rahatsızım. Benimle bunu beğendim vs diye paylaşsa bende ona fikir veririm ama tam aksi onu sanki bu dünyada ilk o bulmuş gibi davranıyor sağ olsun :) İşin son noktası ise şu oldu ; ben çok güzel bir evlenme teklifi aldım ve hep istediğim bir yüzük modeli ile .. Kendisi çok kısa bi sürede evlendi ve teklifte almadı ben yüzüğümü gösterdiğimde de burun kıvırmıştı .. Şimdi eşi aradan geçen yıllar sonra evlenme teklifi etmiş ve bilin bakalım yüzük modeli ne evet benimkini AYNISI :))) Normalde kaale bile almayacağım benden yaşlarca büyük biri ama artık yaptığı her hareketten tiksinir oldum gerçekten bu durumu yaşayan var mı? Bu arada ben hala kıza zaman zaman yazıyorum ama o ona yazmamı bir şey sanıyor olmalı ki mesajlarıma sürekli geç cevap veriyor hikayelerime bakmıyor paylaşımlarımı beğenmiyor vs. kendisine içimden gelip te aldığım hediyeye teşekkür etmiyor bir kere üzerinde görmüyorum falan bu insanı hala kazanmaya çalışmama gerek var mı gerçekten ? Ben sadece arada fesatlık soğukluk olmasın diye didinme derdindeyim yani .. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama baya iç döktüm merak ediyorum fikirleriniziii ....

Şöyle zevkliyim böyle farklıyım sevgi pıtırcıyıyım diye anlata anlata bitiremediniz ama bence siz eltinizi kıskanıyorsunuz, o sizi değil. Sizinle görüşmek zorunda değil, arayıp sormak zorunda değil. Sizin varliğiniz umrunda olduğunuda sanmiyorum açıkcası. Yanlış anlaşılmasın, eltiden hiç hoşlanmam. Kendimikiyle yaklaşık 1,5 senedir de görüşmem. 10 sene görmesemde özlemem. Ama eltim beni kiskaniyoooor modu bana çok komik geliyor.

Çevremde bu konuyu dertleşeceğim arkadaşım pek yok olanlarda konuyu tii ye aldığı için sizlerle dertleşmek istedim.Bu sene eylül ayında evlendim bizden 4-5 sene öncede eşimin abisi .Ben kişilik olarak belki bazen aptallık bu ama insanlara sürekli yardım etme çabasında olan bir tipim . Bunlar evlenirken de aynı şekilde ev temizliği gelinlik saç seçimi vs. elimden gelen her şeyi yapmak için sürekli teklifte bulundum bu elti kişisine ve üstü kapatılarak hep reddedildim aslında. Kız yapı olarak gerçekten soğuk ben de tam aksi arkadaş canlısı biriyim ve yaşadığım şehirde gurbet ailemden vs. uzak olduğum için de çok fazla arkadaşım yok hep eltim olacak kişi de umarım sıcakkanlı birisi olur arkadaş olur derdim bu yüzden de hep böyle yaklaştım.. Eşimin abisi evlendikten sonra sevgilim askere gittiği sene aynı şehirde ve ailemden uzak olmama rağmen ne abisi ne de eltim halim hatrımı annelerinin zoruyla 1 kere falan sordular diyebilirim buna inanılmaz bozuldum ve üzüldüm.Neyse eşim döndükten sonra hiç böyle değilmiş gibi sende bizim kardeşimizsin mooduna girdi hepsi bir anda :) Neyse ki eşimde bende her şeyin farkındayız böyle birkaç sene geçti ve biz evlendik evlenmeden önce aramız sanırım daha iyiydi. Konun özetine geliyorum şimdi , ben ev dekorasyonu konusunda çok ilgiliyimdir evimi de çok hevesle dekore ettim diyebilirim her genç kız gibi . Dekorasyonla alakası olmayan sevgili eltim ise (işte benim aksime evine danteller vs yayardı )ne aldıysam aynısını almaya ve yapmaya başladı bu süreçte . Bu aslında hiç problem değil konu her şeyi sinsice yapıyor olması .. Şuan evlerimiz neredeyse copy paste ve bu durumdan inanılmaz rahatsızım. Benimle bunu beğendim vs diye paylaşsa bende ona fikir veririm ama tam aksi onu sanki bu dünyada ilk o bulmuş gibi davranıyor sağ olsun :) İşin son noktası ise şu oldu ; ben çok güzel bir evlenme teklifi aldım ve hep istediğim bir yüzük modeli ile .. Kendisi çok kısa bi sürede evlendi ve teklifte almadı ben yüzüğümü gösterdiğimde de burun kıvırmıştı .. Şimdi eşi aradan geçen yıllar sonra evlenme teklifi etmiş ve bilin bakalım yüzük modeli ne evet benimkini AYNISI :))) Normalde kaale bile almayacağım benden yaşlarca büyük biri ama artık yaptığı her hareketten tiksinir oldum gerçekten bu durumu yaşayan var mı? Bu arada ben hala kıza zaman zaman yazıyorum ama o ona yazmamı bir şey sanıyor olmalı ki mesajlarıma sürekli geç cevap veriyor hikayelerime bakmıyor paylaşımlarımı beğenmiyor vs. kendisine içimden gelip te aldığım hediyeye teşekkür etmiyor bir kere üzerinde görmüyorum falan bu insanı hala kazanmaya çalışmama gerek var mı gerçekten ? Ben sadece arada fesatlık soğukluk olmasın diye didinme derdindeyim yani .. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama baya iç döktüm merak ediyorum fikirleriniziii ....
Kusura bakmayın ama açık konuşacağım. Hem ona yaranmaya çalışıp hem de şikayet eden bi siz varsınız sanırım. Yazmayın, aldıklarınızı söylemeyin yA da kendi görürse nerden aldığınızı söylemeyin. Ben aldığım şeyleri linkine kadar atarım aynısını almak isteyen olursa diye. Hiç de gocunmadım. Hatta yakın arkadaşımla aynı 12-13 kıyafetimiz aynıdır. Ben alırım o beğenir diye link atarım o da alır. Biz bu kişiyle aynı yerde çalışıyoruz. Bazen pişti bile oluruz mutlu oluruz. Ayrıca kimse sizin durumlarınıza bakmak zorunda değil. Durumuma bakmadı diye küsen insanlar görüyorum ben. Kendimizi bu kadar sevmesek keşke

Güzel filmdi ya baya güldük😀 herkese tavsiye ederim eltilerin savaşı filmini🤣🤣

Eltilik olayini bilmem de taklitci insanlardan cok soguyorum. Sorun onu almayi beyenmesi degil
taklit etmesi, sonucla o milyonlarca üretiliyor tabiki herhes alacak ama taklitcilik kisinin kendi zevki olmaksizin taklit etmesi durumu olunca can sikici oluyor
ben diyorum zevki olmayan biriyle benim anlasmam zor, bu yüzden soguyorum, üründen ziyade karakterlerini iclerinin bosluklarini beyenmiyorum
ki benim evi de taklit eden oldu, ben görüsmemeyi araya sinir koymayi tercih ettim
eltiye gelince salin yahu, istemiyor iste
aslinda sen arkadas olmak istedin onunla, anliyorum seni
ama arkadas olsan da onun sana karsi olan tavri belli, bosver
kendine göre arkadas bulursun insallah

Benim böyle bi tane arkadaşım vardı eltim değil ama bende burun kıvırdığı ne varsa hepsini yaptı evlilik teklifi benden daha cafcaflı olsun diye nişanlısının başının etini yemiş eşime anlatmıştı nişanlısı sonra bride party çekim yaptım aynı pozları vermişti falan:KK51:
Ve sonra beni taklit ediyorsun dediğimde sen kimsin ki bunlar benim fikirlerim demişti yersen :KK45: o yüzden sen ne kadar iyi olmaya çalışırsan çalış eğer bi kere seni kendine düşman bellediyse hiç uğraşma ne senim gibi olmak istediğini kabul eder nede seninle yakın olmak ister o yüzden bence sallama bi taraflarını da kaldırma.
Samimi olmak isteyen elli kere gelirdi zaten

Ya kadın çok net sizi elti gibi görüyor. Öyle arkadaş falan olmak gibi bi amacı yok kadının.
Hayır soğuk olsun mesafeli olsun bu kötü bir şey değil ki bazı inşanlar böyledir.
Kavga etmedikten saygısızlık olmadiktan sonra soğuk ve mesafeli bi ilişkiniz olsun yani bunda bi sorun yok.
Bence artık aramayın sormayın nötr davranın.

Kusura bakmayın da onlar evlenirken siz daha sevgiliymişsiniz yaa 4 5 yıl sonra evlenmişsiniz yani daha resmi birşey bile yokken ortada ne münasebet kızın ev temizliğine gelinliğine saçına karışmak istediniz ki ben olsam bende dahil etmem.Ayrıca sizi arayıp niye halinizi sorsunlar aileye bile girmeden yani mecburiyetleri yok aileniz var

Maşallah kendinizi eşinizi övmektende geri kalmamışsınız 4 ssnede ev eşyalarını baştan değiştiremez heralde kaldı ki yok ben güzel teklif aldım şöyle yüzük aldım o teklif almadı demek bile kıyas yapmak. Hele 4 senedir evli olup eşinin evlenme teklif ettiğini söylemek çok saçma ben inanmıyorım ama diyelim ki öyle kızın içinde kalmıştır siz niye dertlendiniz ki naparsa yapsın. Bu eltiye takan sizsiniz bence

Hiç elti istememiştim . Annemden gördüğüm kadarıyla eştiler çok nadir iyi çıkarlar . Annemde çok çekti mağlesef şimdi bizler varızda ezdirmiyoruz . Şu yazıklarından sonrada iyiki tek gelinim . Sallama boşver güzelim . Sende takma çok önemsiyomuş gibi yapma . Selam selam bu kadar 🥰

Cok degisik bir tutumunuz var.

Kardesim askere gitse nisanlisini arar sorarim. Ama sevgilisini aramam.

Evimi temizlerken eltim yardimci olmak istese tesekkur ederim ve kabul ederim. Ama kaynimin sevgilisi bu teklifle gelse sadece bu ne yalakalik yapisiklik ve yaranma cabasi diye dusunurum.
Sac modeli seçmek falan bilemedim yani kimsem yok mu da kaynimin sevgilisi gelsin?

Tarzinizi begenmis, sizin yaptiklariniza özenmis ne guzel iste. Begenilmek benim hosuma giderdi. Sizi neden rahatsiz etti?
Evlilik sonrasi teklif bence cok komik ama onu mutlu edecekse iyi ki yapmis esi. Mutlu olsunlar ne guzel iste.

Back