Elti konuları açarken yeni eltinin güzelliğini kiskandim ☹️ maşallah cok guzel ya tas gibi... 😭😭

Ya ben eltiyi kıskanmam ama eşimi kıskanırım ya, akraba olduğumuz için kıskanmam yani

Sarisin mi esmer mi kız merak ettim djdkjd ama bazıları fotojenik oluyor gerçekte o kadar aşırı güzel olmayabiliyor

Benimde kuzenim sizin eltiniz gibi maşallah bir kadın olarak bile hayranlıkla bakarım hep giyimine kuşamına, ay parçası gibi yüzü var incecik biri mesleği de var çok kibar güleç biri
Neyse evlendi biz eşinin ailesi ona bayılır diye düşünürken tüm eltileri kayınvalidesi akrabaları nasıl kıskandılarsa güzelliğini sürekli bir kulp bulmaya çalışıyorlar kıza zindan ettiler hayatı dertleşiyor bazen benimle
Yani demem o ki bahtın güzel olacak bu hayatta önemli olan o, boşverin siz güzelliğini; ha güzel diye de sakın kıskançlık yapıp bilenmeyin derim. Kaldı ki göreceli bir kavram

Öyle tabi kiz niye bileneyim hakki var güzel imrendim o kadar rabbim bahtlarını güzel eylesin

Öyle tabi kiz niye bileneyim hakki var güzel imrendim o kadar rabbim bahtlarını güzel eylesin
Aynen öyle.. Şans başka bir şey bence güzellikten ziyade şans lazım. Kimisi dünya güzeli eşi aldatıyor kimisinin de gözü eşinden başkasını görmüyor ne buldu acaba diyorsun içten içe yanlış da olsa. O yüzden güzellik bence o kadar da önemli değil

Belki iyi huylu bir kızdır, tanıdıkça severseniz. Sevmezseniz de onlarla sık görüşmeyin çünkü kıskançlığı uyandıran kişilerden uzak durmak gerekir

Kendimi övmek gibi olmasın ama benim hayatımı anlatmışsınız.cevremdeki herkes guzelligimi öve öve bitiremez.esimin ailesi zerre beğenmez beni.11 yildir evliyim bı kez olsun yalandan bile bı yerimi ovduklerini görmedim.insanin bahtı güzel olacak

Buna çok inanıyorum ve güzellerin şansının olmadığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…