- 29 Mayıs 2021
- 13.976
- 91.055
- 548
- 36
Atayım mı diye sormanız bile normal değil bana kalırsa ama neyse ki yapmamışsınız öyle bir şey.Kimseye birsey atmadim ayrica kizi cidden hastalıklı gibi kiskanmiyorum sanidim burada verdiğim cevapları okumamamissiniz saldirmissiniz birini güzel bulmak ondan nefret etmek degikdir daha kizi kisisel olarak tanımıyorum bile tanısam da beni alakadar etmeyecek ayni rvde ben yaşamayacağım kaynim yasayacak cahil cahil esimin kardeşini dr kıskanacak değilim
Bana da at diye yazanlar da tuhaf değil mi ya? Bir kadının fotoğrafının rızası olmadan bu şekilde istemek de rahatsız edici. Bana atayım dense ne münasebet derim yani merak etmek şöyle dursun.Düşünsenize eltiniz sizin fotonuzu birilerine atıyor. Atarım demesi bile korkunç. Nasıl bir hasetlik kıskançlık hayret şaştım kaldım ya. Kıskanmadım diyor he aynen kıskanmamışsındır tabi.
Aynen kesinlikle. Millet neyin kafasını yaşıyor? Ama bilemeyiz belki erkeklerdir, belki kötü niyetlilerdir, ı fotoyu kullanıp fake hesaplarla insanları dolandıracaklardır, yani burda kimi ne şekilde tanıyoruz ki sonuçta? En büyük suç “atarım” diyen kişidedir.Bana da at diye yazanlar da tuhaf değil mi ya? Bir kadının fotoğrafının rızası olmadan bu şekilde istemek de rahatsız edici. Bana atayım dense ne münasebet derim yani merak etmek şöyle dursun.
Ayyy olay olmadan olay oldurmaya calismalariniz insani gercekten bıktırıyor kizin +18 görüntülerini atacağım demedim heralde kaynimla yan yana cekilmis bir fotodan ne anlamlar cikarip ne senaryolar yazdiniz ki eyleme gecilip birilerine fotoğraf paylasmadigim halde şurada konuda iki gırgır samata yapiyorduk negatiflik ile çöktünüz yemin ederimAynen kesinlikle. Millet neyin kafasını yaşıyor? Ama bilemeyiz belki erkeklerdir, belki kötü niyetlilerdir, ı fotoyu kullanıp fake hesaplarla insanları dolandıracaklardır, yani burda kimi ne şekilde tanıyoruz ki sonuçta? En büyük suç “atarım” diyen kişidedir.
Güzel degilim demiyorum ama harbiden yeni eltim benim güzellik algilarima göre cok guzel bir kiz rabbim tamamina erdirir inşallah çok isterim mutlu olsunlar mutluluk kıskanacak biri degilim cok şükürEşimle sevgiliyken bi konserde biriyle önümden geçti. Kız güzel, bebek gibiydi. Hemen mesaj atmıştım. Ablam demişti. Ay maşallah ablası çok güzelmiş, beni nasıl beğendi demiştimsonradan anladım bende güzelmişim ya
Allah mesut etsin, aynaya bakın sizde güzelsinşzdir.
Bence duygularınız çok masumaneBekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi yaburaya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak gerçekten tüh masallah kiz cok güzel peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar
He aynen öyledir. Sizin herhalde photoshoptan yapay zekadan haberiniz yok? Bu yaşta bu cehalet!Ayyy olay olmadan olay oldurmaya calismalariniz insani gercekten bıktırıyor kizin +18 görüntülerini atacağım demedim heralde kaynimla yan yana cekilmis bir fotodan ne anlamlar cikarip ne senaryolar yazdiniz ki eyleme gecilip birilerine fotoğraf paylasmadigim halde şurada konuda iki gırgır samata yapiyorduk negatiflik ile çöktünüz yemin ederim
bnun için neden konu açıyorsunuz aşırı saçma Allah mesut etsin eltinizi..Güzel degilim demiyorum ama harbiden yeni eltim benim güzellik algilarima göre cok guzel bir kiz rabbim tamamina erdirir inşallah çok isterim mutlu olsunlar mutluluk kıskanacak biri degilim cok şükürkiz beni için güzellik algilarinin üstünde bi kiz cok hoşuma gitti oglum olsaydi böyle guzellikte bir gelinim olsun isterdim kizim vae insallah büyüyünce o da böyle guzel bir genc kiz olur
Kıskanılmak istemem rabbim bir istiyorsa bin versin gerçekten hoş durumlar degil Ayy birde bu konu var biz düğünümüzü kendimiz yaptık kayinbaba dedi ki eşimden için kardeşini de sen evlendirir düğününü yaparsın diyeAy bosverin yüzü güzel olan ya çok kendini beğenmiş oluyo ya da kaderi bahtsız oluyor. Siz kendinizi ailenizi okuyun ufleyin. Eminim sizin eşiniz kayninizdan iyi durumdadır. Küçük kardeşler geriden geldiği için ve ekonomimiz günden güne kotulestigi icin maddi durumları vs daha kötü oluyor genelde. Onun da sizi kıskanacak şeyleri vardır eminim.
bunu kaç yerde duydum neden kardeşi evlendiriyor bir insanı?? Baba neden böyle bir şey söylüyor babanın maddi durumu mu yo hiç mi yok yani bir çöp tanesi alabilecek kadar bileKıskanılmak istemem rabbim bir istiyorsa bin versin gerçekten hoş durumlar degil Ayy birde bu konu var biz düğünümüzü kendimiz yaptık kayinbaba dedi ki eşimden için kardeşini de sen evlendirir düğününü yaparsın diyeesimin maasi 30 bin kartlar full kilit adam hic sorumluluk almiyor ya istemiyorum çocuğumun rizkinin gitmesini 6 aylik bebegim
Kıskanılmak istemem rabbim bir istiyorsa bin versin gerçekten hoş durumlar degil Ayy birde bu konu var biz düğünümüzü kendimiz yaptık kayinbaba dedi ki eşimden için kardeşini de sen evlendirir düğününü yaparsın diyeesimin maasi 30 bin kartlar full kilit adam hic sorumluluk almiyor ya istemiyorum çocuğumun rizkinin gitmesini 6 aylik bebegim var
Ben de öyleEltinin güzelliginden daha buyuk sorun ama 30binle istese dr dugun yapamaz esiniz zaten bosverin o yuzden.
Hande E. Güzel ama asssiriii güzel bulmuyorum ben mesela guzellik kisolere gore degisir
Valla niyetlenmen bile büyük sorun ama hala farkında değilsin. Cahil cesareti deriz biz buna, ucunu sonunu düşünmeden aklına ilk geleni yapan birisin anlaşılan. Allahtan sen kimseye atmadan tepki gördün de r yapıyorsun buna şükür.Ayyy olay olmadan olay oldurmaya calismalariniz insani gercekten bıktırıyor kizin +18 görüntülerini atacağım demedim heralde kaynimla yan yana cekilmis bir fotodan ne anlamlar cikarip ne senaryolar yazdiniz ki eyleme gecilip birilerine fotoğraf paylasmadigim halde şurada konuda iki gırgır samata yapiyorduk negatiflik ile çöktünüz yemin ederim
Ahaha anlatim tarzinizdan çok tatlı geldiniz. Dur hele bir evlensin birde cocuk doğursun ondan sonra bakınBekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi yaburaya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak gerçekten tüh masallah kiz cok güzel peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar
Saçmalama istersen çirkin bir kadın değilsin , toparlan kendine gelBekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi yaburaya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak gerçekten tüh masallah kiz cok güzel peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar
Kesinlikle kabul etmeyin. Öyle is olmaz. O da düğününü kendi yapsın. Bir ömür pişman olursunuz kabullenemezsiniz. Düşman olursunuz o kadar diyimKıskanılmak istemem rabbim bir istiyorsa bin versin gerçekten hoş durumlar degil Ayy birde bu konu var biz düğünümüzü kendimiz yaptık kayinbaba dedi ki eşimden için kardeşini de sen evlendirir düğününü yaparsın diyeesimin maasi 30 bin kartlar full kilit adam hic sorumluluk almiyor ya istemiyorum çocuğumun rizkinin gitmesini 6 aylik bebegim var
O baba bakamayacagi evlendiremeyecegi çocuğu yapmasaydı. Hadi büyük çocuğu kendi evlendirse küçüğüne de destek ol dese anlarım da. Büyük çocuğu da düğününü kendi kendine yapmışbunu kaç yerde duydum neden kardeşi evlendiriyor bir insanı?? Baba neden böyle bir şey söylüyor babanın maddi durumu mu yo hiç mi yok yani bir çöp tanesi alabilecek kadar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?