O beni görmediBelki o da sizin icin oyle düşünmüştür?
Ya bende de kiskanclik pek yoktur esime karsi bile ama hani illa kadinlar arasinda ya cok guzel kadınmış dedigimiz oluyor illa kiEltim yok ama olsaydı hiç kıskanmazdım herhalde, ben de hiç yok o kıskançlık duygusu. Hem güzellik yarışmasına katılmıyorsunuz ki, neden bu kadar dert edindiniz?
Görürse oyle düşünür belki? Bence siz de cok guzelsiniz, ozguveninizi yaralamayin.O beni görmediben fotosunu gördüm
Neden, Dünya güzellik yarışmasına mi çıkacaksınız? Çok komiksiniz yaBekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi yaburaya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak gerçekten tüh masallah kiz cok güzel peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar
efekt yapmistir belki o kadar da guzel degildirO beni görmediben fotosunu gördüm
Boşver bulup bulacağı bir koca işte.onu da herkes buluyor.Olsun kiz nolacakrabbim nazardan esirgesin tamamina erdirsin sadece her kadin gibi ahh bende öyle olsam dedim
Sen bulamıyonBoşver bulup bulacağı bir koca işte.onu da herkes buluyor.
Öyle olsam dediğiniz kadar olan ne çok merak ettim biraz kızdan bahseder misin ben bile merak ettimOlsun kiz nolacakrabbim nazardan esirgesin tamamina erdirsin sadece her kadin gibi ahh bende öyle olsam dedim
Yüzü maşallah ay gibi fizigi güzel cildi sorunsuz yani benim güzellik algılarıma uyuyorÖyle olsam dediğiniz kadar olan ne çok merak ettim biraz kızdan bahseder misin ben bile merak ettim
Yani sizin guzellik alginiza uyuyor belkide o da sizi kendinden güzel bulacak. Güzellik çok göreceli biliyorsunuzYüzü maşallah ay gibi fizigi güzel cildi sorunsuz yani benim güzellik algılarıma uyuyorfotosunu atardim ama belki formu kullaniyordur o yuzden atamam
Ya şu ileri derece estetikli shop yapma olayı beni çok şaşırtıyorefekt yapmistir belki o kadar da guzel degildir
Kiz yok ne filitre ne estetik kizi kaynim cekmis birlikte selfi yapmislarYa şu ileri derece estetikli shop yapma olayı beni çok şaşırtıyor
Kidinin dişmini kidinNiye edeyim canim kendimi sevmiyorum demedim kiallahalla colugum cocugum var bir tane 6 aylik masallah elti güzel diye intehar mi edilir alkışlarım yürü bebegim önden buyur derim kadin dayanışması
nasilda evrim geciriyo insanlar efektlerle kiizYa şu ileri derece estetikli shop yapma olayı beni çok şaşırtıyor
Elitinizin güzel olması neden sizin özgüveninizi yıkıyor?Bekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi yaburaya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak gerçekten tüh masallah kiz cok güzel peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar
Ya yok elti taş onu anladıkKiz yok ne filitre ne estetik kizi kaynim cekmis birlikte selfi yapmislar
Evet ama saçma yani kendin olmaktan cıkınca başkasını paylaşım yapıyormuşsun gibi oluyor ne anlamı kaldı. Feriha gibi bu ben değilimki diye bağırmaları lazımnasilda evrim geciriyo insanlar efektlerle kiizdudaklara dolgu,goz rengi degiskligi,kaş sekli,elma yanaklar ,olaganustu makyaslar falan neler neler normalde ise fotograftakiyle alâkasiz oluyolar
Kendimi cogu zaman güzel bulmuyorum mesela burnumda hafif yamukluk falan varElitinizin güzel olması neden sizin özgüveninizi yıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?