Elti konuları açarken yeni eltinin güzelliğini kiskandim ☹️ maşallah cok guzel ya tas gibi... 😭😭

Eltim yok ama olsaydı hiç kıskanmazdım herhalde, ben de hiç yok o kıskançlık duygusu. Hem güzellik yarışmasına katılmıyorsunuz ki, neden bu kadar dert edindiniz?
Ya bende de kiskanclik pek yoktur esime karsi bile ama hani illa kadinlar arasinda ya cok guzel kadınmış dedigimiz oluyor illa ki

Neden, Dünya güzellik yarışmasına mi çıkacaksınız? Çok komiksiniz ya

Öyle olsam dediğiniz kadar olan ne çok merak ettim biraz kızdan bahseder misin ben bile merak ettim
Yüzü maşallah ay gibi fizigi güzel cildi sorunsuz yani benim güzellik algılarıma uyuyor fotosunu atardim ama belki formu kullaniyordur o yuzden atamam

Yüzü maşallah ay gibi fizigi güzel cildi sorunsuz yani benim güzellik algılarıma uyuyor fotosunu atardim ama belki formu kullaniyordur o yuzden atamam
Yani sizin guzellik alginiza uyuyor belkide o da sizi kendinden güzel bulacak. Güzellik çok göreceli biliyorsunuz

Niye edeyim canim kendimi sevmiyorum demedim ki allahalla colugum cocugum var bir tane 6 aylik masallah elti güzel diye intehar mi edilir alkışlarım yürü bebegim önden buyur derim kadin dayanışması
Kidinin dişmini kidin

Ya şu ileri derece estetikli shop yapma olayı beni çok şaşırtıyor
nasilda evrim geciriyo insanlar efektlerle kiiz dudaklara dolgu,goz rengi degiskligi,kaş sekli,elma yanaklar ,olaganustu makyaslar falan neler neler normalde ise fotograftakiyle alâkasiz oluyolar

Elitinizin güzel olması neden sizin özgüveninizi yıkıyor?

nasilda evrim geciriyo insanlar efektlerle kiiz dudaklara dolgu,goz rengi degiskligi,kaş sekli,elma yanaklar ,olaganustu makyaslar falan neler neler normalde ise fotograftakiyle alâkasiz oluyolar
Evet ama saçma yani kendin olmaktan cıkınca başkasını paylaşım yapıyormuşsun gibi oluyor ne anlamı kaldı. Feriha gibi bu ben değilimki diye bağırmaları lazım

Elitinizin güzel olması neden sizin özgüveninizi yıkıyor?
Kendimi cogu zaman güzel bulmuyorum mesela burnumda hafif yamukluk falan var ama estetik vs falan filan yaptiramam karşıyım çünkü yamuk burnumu genelde seviyorum kiz yemin ederim foto atinca ifşa olmasam atarım canim yamuk burnumla kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…