Elti konuları açarken yeni eltinin güzelliğini kiskandim ☹️ maşallah cok guzel ya tas gibi... 😭😭

Kendimi cogu zaman güzel bulmuyorum mesela burnumda hafif yamukluk falan var 😁 ama estetik vs falan filan yaptiramam karşıyım çünkü yamuk burnumu genelde seviyorum kiz yemin ederim foto atinca ifşa olmasam atarım canim yamuk burnumla kendimi 😁😁😁
Eşiniz sizi beğenmiş evlenmiş sizde kendinizi sevin beğenin. Gerisi boş şundan 20 yıl sonra hepimiz yaşlı çirkin olacağız 🤭 güzellik dediğin Çol geçici bir şey

Eşiniz sizi beğenmiş evlenmiş sizde kendinizi sevin beğenin. Gerisi boş şundan 20 yıl sonra hepimiz yaşlı çirkin olacağız 🤭 güzellik dediğin Çol geçici bir şey
Ya öyle ama biz daha gençlik heycanlik vs dönemindeyiz tabi dur kiz yaşlandırma bizi hemen

Merak ettim eltiyi öyle bı anlatmışsınız 😂😂bize de atsanız belki o kadar da güzel değildir.mesela kime benziyo unlulerden

Ay ben seviniyorum öyle olunca bende mi gariplik var 😍 Tam bağa layuk elti derdim herhalde 😂😂

Not sevmediğim bir adet elti mevcutlu ama o dünya güzeli olsa içi çirkin yapacak bişey yoktu ona 😂😂

Eltim yok ama olsaydı hiç kıskanmazdım herhalde, ben de hiç yok o kıskançlık duygusu. Hem güzellik yarışmasına katılmıyorsunuz ki, neden bu kadar dert edindiniz?
Bende de yok ya sevgilimin iş arkadaşı ukraynalı bir kızdı spontane tanıştık benim kıza bir kanım ısındı içime sokasım geldi vallahi :) enerjisi bana çok iyi geldi.güzel diye kıskanmak aklıma gelmedi çünkü bende kendimi beğenirim güvenirim kendime, her şey güzellik değil sevgilim benimle beraber neden kıskanayım .

Back
X